Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Κυβερνητική κτηνωδία σε βάρος προσφύγων

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυβερνητική κτηνωδία σε βάρος προσφύγωνΚάθε δεύτερη Κυριακή πηγαίναμε με την #ΠΑΡΕΑ και μαγειρεύαμε για τους 150 φίλους πρόσφυγες που έμεναν στην Αλκιβιάδου. Είναι άνθρωποι που έμεναν εκεί με τις οικογένειες τους. 40 από αυτά τα άτομα είναι παιδάκια.
Μαζί με το φαγητό λοιπόν, συγκεντρώναμε τρόφιμα για το πρωινό των παιδιών αυτών για διάστημα δύο εβδομάδων, μέχρι δηλαδή να ξαναπάμε. Οι άνθρωποι αυτοί διώχθηκαν κακήν κακώς από το κτήριο αυτό σαν εγκληματίες μέσα στην νύχτα.
Κρατήθηκαν στο αλλοδαπών μέχρι αργά την νύχτα όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι. ..αλλά στην πλατεία Ομονοίας. 3 από αυτές τις οικογένειες φιλοξενούνται στο Plaza, κάποιοι πήγαν στο Jasmine και όσοι (άντρες) δεν είχαν χαρτιά, θα πάνε σε camp στην Θεσσαλονίκη.
Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά. Αυτό που είναι άγνωστο όμως, είναι πως οι ‘κύριοι’ αστυνόμοι που μπήκαν στο κτήριο, σήμερα πέταξαν όλα τα υπάρχοντα τους στους κάδους σκουπιδιών, αρνήθηκαν να τους δώσουν ακόμα και τις σάκες για το σχολείο των παιδιών και έβαλαν τιμές στις μαρμελάδες, τις μπάρες, τα νεράκια, τα ψωμιά του τοστ, στις καρτέλες με τα αυγά και σε όλα όσα τους είχαμε πάει. Όταν φίλος προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία το γεγονός αλλά τον απείλησαν πώς θα τον χτυπήσουν και τον πέταξαν έξω.

Που θα τα πουλήσουν όλα αυτά;

Κάνεις δεν τους ελέγχει ε;

Λεφτά ξανά σε βάρος ανθρώπων; ;;

Αυτά είναι καταραμένα λεφτά. Ψωφος και μόνο Ψωφος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου