Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση – Σπαράσσεται η ναζιστική συμμορία

Σπάει η ομερτά της ναζιστικής μαφίας. Εδώ ο Μιχαλολιάκος φιλάει το χέρι του Κουκούτση την προηγούμενη φορά που ο τελευταίος είχε απειλήσει να αποχωρήσει και δεν το έπραξε.
Στην ανάρτηση αυτή θα ενημερώνουμε για τα νέα της σημερινής ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και υπόδικου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Δημήτρη Κουκούτση.

11:49

Σήμερα στις 11:49 δοθηκε στη δημοσιότητα η Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Θάρρος.
Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη δήλωση εδώ.

12:34

Μπορείτε να ακούσετε τον ίδιο τον Κουκούτση να διαβάζει τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το BEST-TV. Ο πρώην βουλευτής της ΧΑ μιλάει για “κομματάρχες, όψιμους εθνικιστές και αγράμματους ξερόλες” που τον οδήγησαν στην αποχώρηση.
Περισσότερα σε λίγο.

1:28

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο Δ. Κουκούτσης ενημερώνει ότι δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Η συνέπεια αυτής της επιστολής θα είναι ότι από σήμερα η Χρυσή Αυγή θα είναι το τέταρτο σε μέγεθος κοινοβουλευτικό κόμμα, μετά τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.. Όλη η επιστολή εδώ:
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε με την παρούσα κοινοποίηση σας κάνω γνωστό ότι από σήμερα δεν ανήκω στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ως εκ τούτου δηλώνω ανεξάρτητος βουλευτής.
Μετα τιμής, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΒΟΥΛ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

1:50

Ο Κουκούτσης με την επιστολή του θυμίζει – φυλάσσοντας τα νώτα του απέναντι σε όσους θα τον κατηγορήσουν – ότι ειναι “παλιός” στη Χρυσή Αυγή.  Στην πορεία του στη Χρυσή Αυγή, ο Κουκούτσης έχει διεκδικήσει για τον εαυτό του τόσο τον ρόλο του “παλιού” και “σκληροπυρηνικού” όσο και τον ρόλο του “μετριοπαθούς” ακροδεξιού. Σε ομιλία του στη Σπάρτη, είχε δηλώσει ότι “ο εθνικοσοσιαλισμός έχει τελειώσει για τη Χρυσή Αυγή”. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιάννη Μπασκάκη στην ΕφΣυν (“Ναζιστές… εσωτερικού χώρου”, 30/11/2015), εδώ. Μπορείτε να δείτε το βιντεο εδω:
Οι ανάγκες της αποχώρησής του τον κάνουν τώρα να θυμηθεί (και να θυμίσει) το “σκληρό παρελθόν” του.

02:07

Κι ενώ έχουν περάσει ήδη πάνω από τρεις ώρες από τη στιγμή που ο Κουκούτσης παρέδωσε ιδιοχείρως στον Πρόεδρο της Βουλής την δήλωση ανεξαρτητοποίησής του από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής, η οργάνωση δεν έχει ακόμα προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση. Πάντως, το πρωτοσέλιδο της “μετωπικής εφημερίδας” της Χρυσης Αυγής “Εμπρός” έχει σήμερα τον τίτλο “Ερχόμαστε”.
Τι “ερχόμαστε” βρε παιδιά; Εσείς δεν ξέρετε πόσοι και ποιοί είσαστε… Άκου “ερχόμαστε”…


02:25

Ο Κουκούτσης είχε πολλές φορές πρωταγωνιστήσει σε εσωτερικές αντιπαραθέσεις στην τοπική οργάνωση Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής η οποία είχε πρακτικά διασπαστεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία (10/9/2015): “Σοβαρή εσωκομματική κρίση ξέσπασε στη Χρυσή Αυγή της Καλαμάτας, καθώς παραιτήθηκαν 4 από τα 5 μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Οργάνωσης. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, τα μέλη αυτά διαφώνησαν με το ψηφοδέλτιο της Χ.Α. στο νομό. Αντιδρούν κυρίως στην απόφαση της ηγεσίας της Χ.Α. να θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία το Δημήτρη Κουκούτση, ενώ στρέφονται και κατά άλλων υποψηφίων, των Γιώργου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη Αδαμόπουλου και Γιάννη Ζαφειρόπουλου, αναφέροντας ότι μέχρι πρόσφατα ήταν στελέχη της Ν.Δ.”.
Μπορείτε να διαβάσετε όλο το αποκαλυπτικό δημοσίευμα εδώ.
https://jailgoldendawn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου