Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Άθλια συναλλαγή του ακροδεξιού κόμματος ΑΝΕΛ και του ομίλου Βαρδινογιάννη [STAR] στην πλάτη της ΕΡΤ!

Ο Διονύσης Τσακνής γιατί δεν παραιτείται...
Δεν είναι τυχαίο ότι σε μια εποχή που διακυβεύονται τόσο τεράστια συμφέροντα [ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα, έλεγχος Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου, οι εφοπλιστές που έχουν να κερδίσουν τόσα πολλά, εμφανίζονται φιλοπόλεμοι και αναλαμβάνουν οι ίδιοι, σε συντονισμό με το αστικό πολιτικό τους προσωπικό, την άσκηση  μιλιταριστικής και εθνικιστικής προπαγάνδας.
Αυτή είναι η ΕΡΤ του Κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού.
Από τη μια μεριά καταγγέλθηκε υπάλληλος της ΕΡΤ 3 επειδή “τόλμησε” να αντιπαρατεθεί εκτός τηλεοπτικού αέρα με τον “αξιότιμο” για τη ν ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση, υπάλληλο της Ε.Ε, επικεφαλής της Ε.Ε στην Ελλάδα Πάνο Καρβούνη.
Από την άλλη μεριά στήνεται κανονική παράγκα διαπλοκής ανάμεσα στο Υπουργείο Άμυνας και τον Όμιλο Βαρδινογιάνη όπου το εμπόριο εθνικοφροσύνης και πολεμικής ετοιμότητας μετριέται σε διαφημίσεις και ακροαματικότητα.
Όπως γίνεται κατανοητό από την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, η εκπομπή ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ, μια πραγματική πρόκληση για τον λαό μας όχι μόνο για τον μιλιταρισμό της αλλά γιατί βασική της επιδίωξη ήταν η προβολή των έργων και των λόγων του Πάνου Καμμένου, αρχηγού των ΑΝΕΛ, θα αποτελέσει ένα κομματικό υλικό του ακροδεξιού αυτού κόμματος που θα προπαγανδιστεί στα ιδιωτικά κανάλια και μάλιστα αφιλοκερδώς!  
Οι πρώτες εκπομπές έχουν γυριστεί στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού STAR. Την εκπομπή θα παρουσιάζουν η Αλεξία Τασούλη και η Βίκυ Παπαλουκά, σε σκηνοθεσία του Τάσου Μπιρσίμ, ο οποίος αφιλοκερδώς συμμετέχει στη νέα προσπάθεια, ενώ αρχισυντάκτης θα είναι ο Τάσος Ζορμπάς.
Η εκπομπή θα παρουσιάζει τις δράσεις των Γενικών Επιτελείων, μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, τη ζωή στελεχών τους, τη δράση του υπουργείου, συνεντεύξεις ξένων αξιωματούχων και ιστορικά στοιχεία.
Το κόστος της δεν θα ξεπερνά τις 25.000-30.000 ευρώ ετησίως, ενώ το 2014, οπότε έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ, στοίχιζε 120.000 ευρώ ετησίως.
Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι το υλικό αποτελεί ιδιοκτησία των Ενόπλων Δυνάμεων, θα παραμένει εδώ και θα ελέγχεται από τα Επιτελεία πριν δημοσιοποιηθεί. Όπως πρόσθεσε, το υπουργείο έχει έρθει σε επαφή με ιδιωτικά κανάλια και περιφερειακούς σταθμούς για την αναμετάδοση της εκπομπής σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους.
Και επειδή δωρεάν δεν υπάρχει η νέα συναλλαγή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και ιδιαίτερα των ΑΝΕΛ που αγχωμένοι για την πολιτική τους επιβίωση κυνηγούν τους ακροδεξιούς; ψήφους, έχει ως εξής:
χρήση των στούντιο των ιδιωτικών καναλιών για τα γυρίσματα της εκπομπής ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ, με αντάλλαγμα ρεπορτάζ των ιδιωτικών καναλιών που θα καταγράφουν την εκπαίδευση και τη συνολική δράση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Εμπόριο εθνικοφροσύνης, μιλιταρισμού και πολεμοκαπηλίας πολύ πιο σοβαρό και επικίνδυνο συγκρινόμενο με την ΥΕΝΕΔ της Χούντας των Συνταγματαρχών. 
 Δεν είναι τυχαίο που η έναρξη της προβολής της εκπομπής ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ στην ΕΡΤ, συνοδεύτηκε από το ρεπορτάζ του STAR και την Αυτοψία στην πυραυλάκατο «Γρηγορόπουλος».
Διαβάζουμε σχετικά:

Στην πρώτη γραμμή των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται και οι γυναίκες αξιωματικοί! Η κάμερα του Star και ο Λάμπρος Δεμερτζής κατέγραψαν την ζωή τους πάνω σε πλοίο του πολεμικού ναυτικού, όπου υπηρετούν.

Την ώρα που ένα άλλο σκάφος προσεγγίζει την πυραυλάκατο «Γρηγορόπουλος», πέφτει στην θάλασσα ένας "άνθρωπος", όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ. Αμέσως σημαίνει συναγερμός. Ο αυτοδύτης ρίχνει σωσίβιο, ενώ ετοιμάζουν το φουσκωτό για να τον παραλάβουν. Λίγη ώρα αργότερα ο "άνθρωπος" εντοπίζεται, ο δύτης βουτά στην θάλασσα και ανασύρει την πλαστική κούκλα, στο πλαίσιο άσκησης ετοιμότητας των πληρωμάτων, κάτι που μπορεί να συμβεί σε πραγματικές συνθήκες.


(star.gr)
Σήκω Γεωργαλά να δεις που έφτασε ο μαθητής Πάνος Καμμένος:
εσύ ήσουν ιδεολογικός υπεύθυνος της ΧΟΥΝΤΑΣ αλλά αυτός έγινε Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να σε ξεπεράσει σε φιλονατοική-μιλιταριστική-πολεμοκάπηλη προπαγάνδα.
Εμείς καλούμε τον Διονύση Τσακνή να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!
Είναι συνυπεύθυνος.
Καλούμε το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα να παρέμβουν και να απαιτήσουν να σταματήσει άμεσα η Μιλιταριστική, Φιλοπόλεμη και Φιλονατοική Ποπαγάνδα.
Λέμε όχι στα συμφέροντα των εφοπλιστών.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΗΠΑ-Ε.Ε- Ελληνικής Ολιγαρχίας
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου