Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Κουκούτσης: “Έχουμε στρατιωτική δομή και τάγματα εφόδου για να υπερασπιστούμε τον κόσμο μας” (video)



Η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να αφήνει ασχολίαστη την ανεξαρτητοποίηση Κουκούτση. Η επιχείρηση “βελούδινο διαζύγιο” τορπιλίζεται βέβαια από δηλώσεις του Κουκούτση όπως αυτή στο σημερινό πρωτοσέλιδο του Μακελειού του γνωστού Χίου.
Βέβαια, πολύ σύντομα, οι δικηγόροι της Χρυσής Αυγής που εκπροσωπούν τον Κουκούτση στη δίκη θα πρέπει να τοποθετηθούν για το αν θα συνεχίσουν να το πράττουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπεράσπιση του Κουκούτση θα έχει μεγάλη δυσκολία να αξιοποιήσει την ανεξαρτητοποίηση για να πετύχει μια ευχερέστερη ποινική μεταχείριση.

Ο Κουκούτσης, σε δηλώσεις του μετά τον Μελιγαλά του 2013 αλλά και μετά τη δολοφονία Φύσσα, έχει ομολογήσει την ύπαρξη τόσο της στρατιωτικής δομής της Χρυσής Αυγής, όσο και των ταγμάτων εφόδου, που αποτελούν βασικό αντικείμενο της κατηγορίας που εξετάζει το δικαστήριο.

Ο Κουκούτσης, μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές, ηγήθηκαν του τάγματος εφόδου της Νίκαιας – που δύο μέρες μετά δολοφόνησε τον Παυλο Φύσσα – στα επεισόδια στον Μελιγαλά. Στο βίντεο διακρίνονται οι Ρουπακιάς, Πατέλης, Καζαντζόγλου, κ.α., υπό την ηγεσία του Κασιδιάρη που δίνει στρατιωτικά παραγγέλματα.

Παραθέτουμε κάποια ακόμα βίντεο που κυριολεκτικά καίνε τόσο τον Κουκούτση όσο και την οργάνωση:
α. “Η στρατιωτική δομή του κόμματός μας ειναι αυτή, σ’ όποιον αρέσει” (15/9/2013)
β. “Υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες” (15/9/2013)
γ. “Καμία ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα” (18/9/2013)
δ. “Προβοκάτσια η δολοφονία Φύσσα” (18/9/2013)
ε. “Έχουμε τάγματα εφόδου για να υπερασπιστούμε τον κόσμο μας” (18/9/2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου