Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Καταργούν τις αρβύλες-εμβόλια των φαντάρων αλλά δίνουν 500 χιλιάδες ευρώ για μετακόμιση


Άλλη μια "μεγάλη και σημαντική μεταρρύθμιση" του ΓΕΣ απειλεί τους φαντάρους και το σύνολο του προσωπικού.
Ενώ οι κυβερνήσεις έρχονται και φεύγουν υποσχόμενες αναδιοργάνωση και μείωση των στρατιωτικών δαπανών.
Στην πραγματικότητα κανένα στρατόπεδο δεν κλείνει, συχνά δε αλλάζουν χρήσεις μόνο και μόνο για να διατηρηθεί αλώβητο το πελατειακό κράτος και να μπορούν τα κυβερνητικά κόμματα να εξασφαλίζουν ψήφους.
Σύμφωνα λοιπόν με την αρθρογραφία κάτι περισσότερο από 500.000 ευρώ αναμένεται να στοιχίσει στον προϋπολογισμό του ΓΕΣη μεταφορά των Διευθύνσεων Πεζικού, Μηχανικού, Διαβιβάσεων και Τεθωρακισμένων από το υπουργείο Άμυνας σε Χαλκίδα, Ναύπλιο, Χαϊδάρι και Αυλώνα αντίστοιχα.
Επειδή όμως το παραπάνω ποσό αποτελεί το 30% του προϋπολογισμού του ΓΕΣ (1,5 εκατ. ευρώ) που προβλέπεται για τη συντήρηση όλων των εγκαταστάσεων του στρατεύματος για το 2017, και επειδή άλλα λεφτά δεν υπάρχουν, είναι λογικό ότι θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα.

Φαίνεται όμως ότι τα προβλήματα των φαντάρων που μας προκαλεί το τεράστιο οικονομικό βαρίδι που λέγεται στρατιωτική θητεία δεν απασχολούν το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ.
Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια.
Και να μας βάζουν να αγοράζουμε τα πάντα.
Και να μειώνουν τα κονδύλια για το λειτουργικό κόστος, βάζοντας μας σε τεράστιο κίνδυνο εξαιτίας των ελλείψεων που υπάρχουν.
Αντισταθείτε λοιπόν.
Καλούμε σε ένα μαζικό αποφασιστικό κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και της ίδιας μας της ζωής, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου