Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

“Χαστούκι” στον Ερντογάν έδωσαν οι Τούρκοι από την Ελλάδα! Τι ψήφισαν

“Χαστούκι” στον Ερντογάν έδωσαν οι Τούρκοι που ψήφισαν στην Ελλάδα. Ακόμα και στις περιοχές που υπάρχουν προξενεία, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό αν και για πολλούς αναμενόμενο, ήταν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στις κάλπες που στήθηκαν για τους Τούρκους ψηφοφόρους στην Ελλάδα.
Οι Τούρκοι ψηφοφόροι έστειλαν ηχηρό μήνυμα στον Ερντογάν ότι δεν επιθυμούν την συνταγματική αλλαγή που προωθεί, με το εντυπωσιακό ποσοστό 77%!
Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το ποσοστό στην Αθήνα, όπου το ΟΧΙ άγγιξε το 85%!

Έκπληξη αποτελεί το προξενείο Ρόδου, στο οποίο στις εθνικές εκλογές το κυβερνών κόμμα AKP ήταν πρώτο με διαφορά, ενώ σημαντικό ποσοστό είχε λάβει και το εθνικιστικό MHP. Στο δημοψήφισμα ψήφισαν 52% ΟΧΙ και 48% ΝΑΙ.

Τέλος, μόνο στο προξενείο της Κομοτηνής η κάλπη είπε ναι με ποσοστό 59%, αν και από τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών θα περίμενε κανείς ότι το ΝΑΙ θα μπορούσε να λάβει υψηλότερα ποσοστά.

Συνολικά είχαν στηθεί 14 κάλπες στην Ελλάδα, με τον αριθμό των ψηφοφόρων να φθάνει τα 10562 άτομα. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 77,8% σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται στον Τουρκικό Τύπο.

Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στην πρώτη εικόνα μπορείτε να δείτε το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα, όπου φαίνεται πως το ΟΧΙ συγκέντρωσε το 77% των προτιμήσεων και το ΝΑΙ το 23%.


Τι ψήφισαν οι Τούρκοι στην Ελλάδα
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν δείτε αναλυτικά τι ψήφισαν οι Τούρκοι ψηφοφόροι στις κάλπες που είχαν στηθεί κατά σειρά:
Στην πρεσβεία της Αθήνας (περιοχές Αθήνα – Πειραιά), στην Θεσσαλονίκη, στο Προξενείο Κομοτηνής και στο προξενείο της Ρόδου.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:
ΝΑΙΟΧΙ
Προξενείο Αθηνών – Πειραιά15%85%
Προξενείο Κομοτηνής59%41%
Προξενείο Ρόδου48%52%
Προξενείο Θεσσαλονίκης24%76%
 ΣΥΝΟΛΟ
http://www.armynow.net
 23% 77%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου