Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Οι ΝΑΖΙ στον Στρατό

Έρευνα του γερμανικού στρατού σε βάρος μελών του για ναζιστικούς χαιρετισμούς 
Η υπηρεσία πληροφοριών του γερμανικού στρατού διεξάγει έρευνα για 275 στελέχη των ένοπλων δυνάμεων τα οποία βαρύνουν υποψίες πως ανήκουν στην άκρα δεξιά,  μεταξύ των οποίων ενός στρατιωτικού που ακούστηκε να λέει «Χάιλ Χίτλερ», σύμφωνα με επιστολή του υπουργείου Αμύνης προς την Μπούντεσταγκ, την ομοσπονδιακή κάτω Βουλή της Γερμανίας, η οποία περιήλθε σε γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters την Κυριακή.

Τουλάχιστον 143 από τις υποθέσεις αυτές αναφέρθηκαν πέρσι και άλλες 53 φέτος, σύμφωνα με την 15σέλιδη επιστολή του υπουργείου, στην οποία δίνονται λεπτομέρειες για στελέχη του στρατού που έκαναν ναζιστικούς χαιρετισμούς ή εκστόμισαν προσβλητικά, ρατσιστικά σχόλια εναντίον συναδέλφων τους που είναι γόνοι μεταναστών.

Η επίδειξη των ναζιστικών συμβόλων και οι ναζιστικοί χαιρετισμοί απαγορεύονται διά νόμου στη Γερμανία.
Στην επιστολή σημειώνεται ότι επιδείχθηκε υπερβολική χαλαρότητα στον τρόπο αντιμετώπισης ορισμένων από τα πιο σοβαρά κρούσματα.
Ένα από αυτά είναι η Υπόθεση 29: ένας στρατιώτης ακούστηκε να λέει επανειλημμένα «Χάιλ Χίτλερ», «Χάιλ στον ηγέτη μας» και «Ζιγκ Χάιλ, σύντροφοι», διευκρινίζεται στην επιστολή.Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανικος στρατοσ
Η υπόθεση αυτή «διαβιβάστηκε στον στρατιωτικό εισαγγελέα και στην (πολιτική) εισαγγελία», αλλά δεν δόθηκε εντολή να αποταχθεί το πρόσωπο αυτό ούτε του απαγορεύθηκε να υπηρετεί στις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις, προστίθεται.
Σε μια άλλη υπόθεση, ένας στρατιώτης φέρεται να χρησιμοποίησε μια σελίδα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook η οποία συνδέεται με το ακροδεξιό Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα (NPD) και να ανήρτησε ρατσιστικές απόψεις, όπως η απαίτηση να επιβάλλεται η θανατική ποινή σε «ξένους».
Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας αποφάνθηκε τον Ιανουάριο πως το NPD έχει υπόδειγμα τους εθνικοσοσιαλιστές του Χίτλερ, αλλά τάχθηκε εναντίον του να τεθεί εκτός νόμου διότι δεν είναι αρκετά ισχυρό ώστε να θέτει σε κίνδυνο τη δημοκρατία.
Σύμφωνα με το υπουργείο, στον δεύτερο στρατιώτη επιβλήθηκε μόνο «πειθαρχική» τιμωρία.
Σε μια τρίτη υπόθεση, επετράπη σε έναν στρατιώτη να κρατήσει τον ατομικό του οπλισμό και του επιβλήθηκε μόνο μια πειθαρχική ποινή διότι έκανε τον ναζιστικό χαιρετισμό ενώ βρισκόταν στη Ρίγα, την πρωτεύουσα της Λετονίας.
Αυτά αναφέρει η αρθρογραφία.
Όλα αυτά μας θυμίζουν ότι η διείσδυση των ΝΕΟΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένα φαινόμενο που επισημαίνεται πλέον στους εθνικούς στρατούς του Ολοκληρωτικού καπιταλισμού. Αντίστοιχες καταγγελίες αλλά και μαρτυρίες υπάρχουν για τον Αμερικανικό στρατό, το βρετανικό, το γαλλικό, το ρωσικό, αλλά και τον ελληνικό.
Μάλιστα, σε χώρες όπως η Ουκρανία αλλά και η Ελλάδα το ίδιο το κράτος προωθεί την συγκρότηση Εθνοφυλακών και Λεσχών Εφέδρων ενσωματώνοντας επικίνδυνους μιλιταριστές, εθνικιστές και φασίστες.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα καταγγέλλονται από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Φασίστες και ακραίοι εθνικιστές στον Στρατό φέρνει ο Καμμένος ως Εθνοφύλακες-Λέσχες Εφέδρων!

Θυμόμαστε όλοι όταν δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση "Οι Χρυσαυγίτες έβαλαν την ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ τους σημαία σε στρατιωτικά οχήματα!¨
Φωτογραφίες με μέλη της Χρυσής Αυγής πάνω σε στρατιωτικά οχήματα, δημοσιεύει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.
Ποια ήταν η απάντησε του ΓΕΣ;
πρόκειται για οχήματα που έχουν αποσυρθεί πολλά χρόνια από το στρατό και βρίσκονται σε ανοιχτούς χώρους, σε πολλά σημεία της Ελλάδας, ως εκθέματα.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ το οποίο θα πρέπει να λάβει πάρα πολύ σοβαρά το θέμα ΧΑ στις ΕΔ:
Αναφορικά με δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας της 19ης Φεβρουαρίου 2017, με τίτλο “Οι Πόζες της Ντροπής στα Τανκς της Χρυσής Αυγής”, ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:
– Οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος παρουσιάζουν οπλικό σύστημα, συγκεκριμένα Αντιαεροπορικό Πυροβόλο τύπου Μ-42, το οποίο έχει αποσυρθεί από το οπλοστάσιο του Στρατού Ξηρας εδώ και 30 χρόνια περίπου και δεν υπάρχει σε κανένα στρατόπεδο του Ελληνικού Στρατού.
– Τέτοιου είδους οπλικά συστήματα, ευρίσκονται ως εκθέματα σε ανοικτούς χώρους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κατά συνέπεια η πρόσβαση σε αυτά είναι ελεύθερη.



Μας λέει όμως την αλήθεια το ΓΕΣ και ο Υπουργός Άμυνας;
Όλοι αυτοί οι φασίστες και οι επικίνδυνοι εθνικιστές δεν έχουν καμιά σχέση με τον Ελληνικό Στρατό;
Ή μήπως είναι οργανικά ενταγμένοι στις Ένοπλες Δυνάμεις ως Εθνοφύλακες και Λέσχες Εφέδρων;
Και μάλιστα συμμετέχουν σε στρατιωτικές παρελάσεις όπως φέτος στην 25η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα με οπλικά συστήματα που έχουν αποσυρθεί όπως μας λέει η ανακοίνωση του ΓΕΣ;
Τι απαντά το ΓΕΣ, το ΥΠΕΘΑ για το παρακάτω βίντεο;

  
Ήταν αναμενόμενο....
Όταν η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας τον Καμμένου-Βίτσα κάνει εθνικιστικές φιέστες στα νησιά με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής!
Επαναλαμβάνουμε:
Όταν συγκαλύπτει και αφήνει συνειδητά ΑΤΙΜΩΤΗΤΗ τη δράση των φασιστών στις μονάδες οι ΝΑΖΙ και τους επιτρέπει να φωνάζουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ τα ρατσιστικά-φασιστικά συνθήματα τους στις Στρατιωτικές Παρελάσεις.
Ε, ήταν αναμενόμενο -με μια ακραία αλλά εκ του ασφαλούς κίνηση- οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής να προσπαθήσουν να ταυτιστούν με τις Ένοπλες Δυνάμεις! 

Είναι φωτογραφίες που μας ξυπνούν μνήμες των ΑΛΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΝΤΥΜΕΝΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, εχθρών της λαικής αντίστασης στον Κατακτητή.
Είναι φωτογραφίες που μας θυμίζουν τη φιλοναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, κυβέρνηση που θεωρεί πρότυπο τους Τσίπρα-Καμμένο στην εφαρμογή των Μνημονίων, η οποία διώκει κάθε εθνική-θρησκευτική διαφοροποίηση και εργατική διεκδίκηση.


Φυσικά το ΓΕΣ και ο Καμμένος δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε.
Ή μάλλον κάνουν πολλά:
Καταρχήν ενσωματώνουν οργανικά τους Φασίστες, τους Εθνικιστές και τους επικίνδυνους μιλιταριστές στον Στρατό ως Λέσχες Εφέδρων και ονομάζοντας το 2017 ως έτος ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ! 
Δεύτερον, αυτοί τη δύναμη τους και την εθνικιστική τους εκδίκηση την δείχνουν ΜΟΝΟ στους 18χρονους φαντάρους Αλβανικής καταγωγής!
Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος απέναντι στους ΝΑΖΙ το παίζει ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΕ...
Και φυσικά συνυπεύθυνοι είναι οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που έχουν καταντήσει ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του Καμμένου!
Ο αγώνας ενάντια στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό και το Φασισμό, ενάντια στον Καμμένο και το Μιχαλολιάκο ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου