Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Παραμυθιάζει την νεολαία ο πρωθυπουργός Τσίπρας-βύσμα του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της θητείας του!

 Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στο συνέδριο της κομματικής νεολαίας του Μνημονίου και της Πολεμοκαπηλείας.
Πόσο θράσος χρειάζεται από το βύσμα του ΠΑΣΟΚ που υπηρέτησε στο ναυτικό για να μας πει ότι θα καταργήσει τα βύσματα; 
Πόσο θράσος να δηλώνεις ότι ο Ε.Σ. θα είναι στο πλευρό του οπλίτη με την γραμμή παραπόνων όταν η γραμμή αυτή εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχει αλλάξει το παραμικρό, παρά μόνο την τελική καταγγελία στο δίκτυο Σπάρτακος; 
Πόσο θράσος να κάνεις του φαντάρους δούλους με 8 € αλλά να υπόσχεσαι ότι θα αναγνωρίσεις την προϋπηρεσία στον στρατό και θα σταματήσεις την αγγαρεία!
 Πόσο θράσος να υπηρετούμε πλέον 9 αντί για 8 μήνες στις μονάδες, χωρίς ΚΕΝ αλλά να λες ότι δυστυχώς δεν μπορείς ακόμα λόγω οικονομικών δυσκολιών να μειώσεις την θητεία!
Στράτευση στα 18 στις ειδικές δυνάμεις για τους φτωχούς νέους που θα είναι έτοιμοι δώσουν την ζωή τους για ένα κομμάτι ψωμί ή λίγα μόρια όταν θα βγουν στην αγορά εργασίας, φαντάροι οικοδόμοι για να εξασφαλιστεί η κατασκευή έργων και κτηρίων χωρίς κόστος. Αυτή είναι η κυβέρνηση που στέλνει φαντάρους και ΕΠΟΠ να πολεμήσουν για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της ελληνικής ολιγαρχίας.

Θυμίζουμε την επιστολή από τις επιτροπές φαντάρων του Έβρου που καταγγέλλει την ανάμειξη του ελληνικού στρατού σε επεισόδιο που ανέβασε την ένταση μεταξύ Τουρκίας-Βουλγαρίας.
Δεν έχει και πολύ σημασία πλέον για να αποδείξει κανείς ότι δεν υπάρχει ελέφαντας στο δωμάτιο ή ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση λέει μόνο ψέματα στον ελληνικό λαό. Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξοργίσουν κάθε φαντάρο που τις βλέπει, κάθε οικογένεια, κάθε πολίτη που γνωρίζει τι γίνεται στον ελληνικό στρατό. 
Το μόνο που του έχει μείνει είναι οι φτηνοί κλακαδόροι της αποψιλωμένης νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437


http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου