Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Κυνική ομολογία του Αρχηγού ΓΕΣ: ο στρατός καλύπτει θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών!

Θέλουμε μια στρατιωτική θητεία που δεν θα αποτελεί χαμένο χρόνο...
Και πως το επιτυγχάνουμε αυτό;

Βάζοντας τους φαντάρους να εργάζονται δωρεάν καλύπτοντας θέσεις εργασίας στο σύστημα υγείας, στην εκπαίδευση, αντικαθιστώντας και καλύπτοντας ανάγκες την Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσω της ΜΟΜΑ.

Τις εξαγγελίες αυτές και τους βασικούς κυβερνητικούς στόχους, που βασίζονται στην εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων ανακοίνωσε, διαβάζοντας μια γραμμένη ομιλία, με δασκαλίστικο τρόπο ο ΑΓΕΣ Στεφανής στη μιλιταριστική και πολεμοκάπηλη εκπομπή του αρχηγού των Ακροδεξιών ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και του Ομίλου Βαρδινογιάννη "ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ" .

Αποκαλύπτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είπε σχεδιασμένα ψέματα στην νεολαία ότι θα απαγόρευε την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων! Ότι μόλις γινόταν κυβέρνηση οι φαντάροι δεν θα ασχολούνταν με τίποτε άλλο παρά μόνο με την στρατιωτική εκπαίδευση...

Μάλιστα, την ακόμη πιο έντονη εκμετάλλευση των στρατιωτών δεν την άρχισε ο Πάνος Καμμένος, αλλά ο Ήσυχος, σημερινό στέλεχος της ΛΑΕ και ΑΝΥΕΘΑ τότε και υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για τα ζητήματα άμυνας



Ουσιαστικά ο ΑΓΕΣ Στεφανής αποκάλυψε ότι μεταξύ άλλων φαντάροι καλύπτουν θέσεις εργασίας στην εκπαίδευση διδάσκοντας ξένες γλώσσες σε σχολεία σε απομακρυσμένες περιοχές.

Είναι ένα σχέδιο του Πάνου Καμμένου που αντέγραψε τις εξαγγελίες του υπουργού της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Λοβέρδου και αποσύρθηκε κάτω από το βάρος των αντιδράσεων του κινήματος των εκπαιδευτικών.

Φαίνεται όμως ότι το Υπουργείο Άμυνας ΠΑΡΑΝΟΜΑ επέβαλλε αυτή την λύση για να μην διορίσει εκπαιδευτικούς η κυβέρνηση.
Επομένως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιτυγχάνει πολλούς στόχους:
  1. εφαρμόζει τα σκληρά αντεργατικά Μνημόνια και δεν κάνει τους απαιτούμενους διορισμούς.
  2. προπαγανδίζει τον κοινωνικό ρόλο του στρατού που σημαίνει εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων, ευκαιριακή και πελατειακή κάλυψη των αναγκών των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών (δεν διορίζει γιατρούς, κλείνει τα νοσοκομεία-κέντρα υγείας και μετά κάνει ευκαιριακά τουρνέ Στρατιωτών γιατρών που εξετάζουν σε καφενεία όπως στην Σαμοθράκη ή βάζει τα εναέρια μέσα των ΕΔ να μεταφέρουν ασθενείς βάζοντας την ζωή τους σε μεγάλο κίνδυνο), 
  3. ο κοινωνικός ρόλος του στρατού δρα ανταποδοτικά, αφού η προβαλλόμενη προσφορά χρησιμοποιείται για την στρατιωτικοποίση της κοινωνίας, την εφαρμογή των πιο επικίνδυνων μιλιταριστών-εθνικιστών και μέσα στην κυβέρνηση που απαιτούν τον μετασχηματισμό του λαού μας σε Ισραήλ των Βαλκανίων. Επαναλαμβάνουμε, για πρώτη φορά ομολογείται κυνικά από τον ΑΓΕΣ Στεφανή στη γραμμένη ομιλία που διάβασε στην εκπομπή"ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ" ότι ο βασικότερος πολιτικός στόχος της προβαλλόμενης κοινωνικής αποστολής του στρατού είναι η πολεμική εμπλοκή το συνόλου του λαού.
Πλέον, αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που όχι μόνο εκμεταλλεύεται την στρατευμένη νεολαία, αλλά έχει ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.


Μας θέλουν Αναλώσιμους στους πολεμικούς τους τυχοδιωκτισμούς με την Τουρκία για την εκμετάλλευση των πετρελαίων, τον έλεγχο του Αιγαίου και της Μεσογείου.

Ο Ερντογάν είναι εξίσου επικίνδυνος και εχθρικός με τους Τσίπρα-Καμμένο για τους εργαζόμενους και την νεολαία.

Τσίπρας και Καμμένος θέλουν και μετατρέπουν την ελληνική επικρατεί σε ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων σε Συρία-Λιβύη-Σομαλία, ενάντια στους λαούς της Αφρικής - Μέσης Ανατολής - Βαλκανιών. 

Εμείς τους επαναλαμβάνουμε:

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΟΓΑΡΧΙΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΕΠΕΙ 
ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΗΠΑ -ΕΕ-ΝΑΤΟ
 Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συναδέλφους στρατιώτες να ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ, να ΑΡΝΗΘΟΥΝ την συμμετοχή τους στους νέους βρώμικους πολέμους των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Ελληνικής κυβέρνησης.
Καλούμε την Αριστερά, της οργανώσεις και τους αγωνιστές του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος να καταγγείλουν του πολεμικό-κατασταλτικό παροξυσμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Να συμβάλλουμε αποφασιστικά και μαχητικά στην ενδυνάμωση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις για το μοίρασμα και το ξαναμοίρασμα του κόσμου, στα αντεργατικά μέτρα, την κρατική τρομοκρατία με μπροστάρη την αστική δικαιοσύνη και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς.
Το εργατικό κίνημα, οι εκπαιδευτικοί, οι φοιτητές καλούνται με τους  σχηματίσουν ένα μεγάλο αγωνιστικό μέτωπο με τους φαντάρους για την Ανατροπή αυτής της αστικής πολιτικής και κυβέρνησης των Μνημονίων που καταργεί θέσεις εργασίας, εκμεταλλεύεται την νεολαία και διαλύει το σύστημα της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας και Παιδείας, διαμορφώνοντας  τον κοινωνικό-εργασιακό Μεσαίωνα, κάνοντας τον πόλεμο καθημερινότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ
09Απρ2017 – Mε αρετή και τόλμη
 http://webtv.ert.gr/katigories/enimerosi/09apr2017-me-areti-ke-tolmi/



Όχι εκπαιδευτικών στην χρησιμοποίηση στρατιωτών δασκάλων σε σχολεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου