Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ο Στρατός είναι Απειλή για τον λαό μας. Πρέπει να Αντισταθούμε!

Αποτέλεσμα εικόνας για α γες στεφανησ
Κανένας δεν λογοδοτεί γιατί 4 στελέχη σκοτώθηκαν σε αποστολή Αστυνόμευσης αλλά ο Αρχηγός ΓΕΣ προπαγανδίζει τον Κατασταλτικό ρόλο του Στρατού! 
Είναι μια ακόμη απόδειξη της Απειλής που σηματοδοτεί σήμερα ο Στρατός για τον λαό.
Γιατί σήμερα δεν υπάρχει ο φόβος μην τυχών και γίνει Πραξικόπημα.
Όμως η Αντίδραση, η Θρησκοληψία, ο Εθνικισμός, η Πολεμοκαπηλεία είναι τα Ιδανικά μιας πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας -μάλιστα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- που μεθοδικά προετοιμάζει τον Στρατό να εφαρμόσει τα Δόγματα Πολέμου-Καταστολής, να συντρίψει τις ασύμμετρες απειλές που θεωρούνται εσωτερικοί εχθροί -μετανάστες, μειονότητες, κοινωνικά κινήματα!
Ο κίνδυνος επομένως δεν είναι μόνο η ναζιστική διείσδυση στις Ένοπλες Δυνάμεις, που μάλιστα ενσωματώνονται  πολιτικά (βλέπε εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χ.Α. στο Καστελόριζο), καθώς και επιχειρησιακά ως Εθνοφυλακή και Λέσχες Εφέδρων στις Ένοπλες Δυνάμεις. 
Ο κίνδυνος προέρχεται από την κυβέρνηση του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού που στο όνομα της Ασφάλειας, της περιφρούρησης των κερδών τους και των Μνημονίων τους, ετοιμάζεται να μας αντιμετωπίσει με τον Στρατό και ταυτόχρονα μας θεωρεί Αναλώσιμους, κλιμακώνει τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο Αιγαίου-Ανατολικής Μεσογείου και συνεργάζεται στενά με τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε. για την επιβολή των ιμπεριαλιστικών τους σχεδίων.
 Οι ελληνικές βάσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στις επεμβάσεις και τους βομβαρδισμούς!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ. ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Και σε αυτές τις συνθήκες έχει σημασία να παίρνεις θέση.

Μια δημοκρατική απάντηση στον θρησκόληπτο-μιλιταριστικό λόγο του ΑΓΕΣ Στεφανή
ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ανάρτηση στο facebook
Με αφορμή την σημερινή εορτή του προστάτη του στρατού ξηράς ο αρχηγός ΓΕΣ (επιλογή της κυβέρνησης των τσιπροκαμμένων) στην ημερησία διαταγή αναφέρει τα εξής 


α) για την ιστορία του Αγίου προστάτη αναφέροντας ...."Ο Άγιος Γεώργιος υπηρέτησε στο Ρωμαϊκό στρατό ως ανώτερος αξιωματικός και μαρτύρησε επί εποχής του αυτοκράτορα Διοκλητιανού, υπερασπιζόμενος τη χριστιανική του πίστη. Η ανδρεία, η αυταπάρνηση και η καρτερία που επέδειξε κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων που υπέστη, αποτελούν λαμπρό παράδειγμα αφοσίωσης σε υψηλές ιδέες και ιδανικά, που φθάνει μέχρι την αυτοθυσία."

φίλτατε κ.Στεφανή για τις ιδέες τους και τα ιδανικά τους φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, δολοφονήθηκαν πατριώτες κατά τη διάρκεια της χούντας, όμως τους θεωρούσατε εχθρούς του "έθνους"



β)"Κάτω από τις παρούσες ιδιαίτερες περιφερειακές συνθήκες, που χαρακτηρίζονται από αστάθεια και νέες ασύμμετρες προκλήσεις, πέραν της γνωστής μακροχρόνιας απειλής, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την καθημερινή απαιτητική πραγματικότητα και ταυτόχρονα να οραματισθούμε τη μελλοντική μας μορφή, χωρίς να αποκοπούμε από τις ρίζες μας. Προς τούτο, εμπνεόμαστε από το παρελθόν, υπερασπιζόμαστε το παρόν και διαμορφώνουμε το μέλλον." 

Τι εννοείται κύριε Στεφανή;

Πως δεν έχει αποκοπεί ο στρατός από τις ρίζες του είναι γνωστό ακροδεξιοί θύλακες και νοσταλοί της χούντας υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν αυτό που με ανησυχεί όμως είναι ο λόγος σας περί διαμόρφωσης του μέλλοντος, πώς εννοείται τη διαμόρφωση δηλαδή; 
Μέσω τής βίαιης καταστολής;
Ποιος είναι αυτός ο εχθρός αν όχι ο εργαζόμενος αγωνιζόμενος λαός;
Θα αντιμετωπίζεται τους εργαζόμενους και τους διαφωνούντες ως εσωτερικούς εχθρούς όπως τους αντιμετώπιζαν οι Χουνταίοι;

γ)"Να έχετε πάντα στη σκέψη σας, ότι ανήκετε σε έναν οργανισμό με λαμπρή παράδοση αγώνων και προσφοράς, ο οποίος στηρίζεται σε ένα σύστημα υψηλών αξιών και αρετών, με πρώτη την ανιδιοτελή αγάπη προς την Πατρίδα.

παράδοση αγώνων;
η παράδοση πατριδοκαπηλείας, δικτατοριών, βασανιστηρίων, εκτοπισμών για αυτά θα πρέπει να είναι υπερήφανοι οι φαντάροι σας κ.Στεφανή;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου