Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Κόβουν Μισθούς-Συντάξεις αλλά σχεδιάζουν διαγωνισμούς για πρόσληψη 1000 Μισθοφόρων Στρατιωτών ετησίως!


ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ 
ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Το Υπουργείο Άμυνας ακόμη δεν έχει δημοσιοποιήσει τα τελικά αποτελέσματα του Διαγωνισμού για την πρόσληψη Μισθοφόρων Στρατιωτών .
Όμως παρ΄ όλα αυτά το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο επιτίθενται ξανά.
Προκηρύχθηκαν εκ νέου 348 θέσεις για Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης στον Στρατό Ξηράς. Σήμερα ανακοινώθηκαν οι δυο προκηρύξεις, μια για “εκατόν ενενήντα µία (191) θέσεις οπλιτών και εφέδρων για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στον Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών µε δυνατότητα παράτασης ενός έτους (1) και η άλλη για εκατόν πενήντα επτά (157) θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ειδικές ∆υνάµεις του Στρατού Ξηράς, για ανακατάταξη ή επανακατάταξη, για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών, µε δυνατότητα παράτασης ενός έτους (1).
Το ΓΕΣ ελπίζει ότι διευρύνοντας τις ειδικότητες θα μπορέσει να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό στρατιωτών ώστε να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του. (περισσότερες πληροφορίες στο http://www.armynow.net)
Παράλληλα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σχεδιάζει να προχωρήσει στην πρόσληψη 1000 Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ ετησίως αποκαλύπτοντας το πόσο αδίστακτοι είναι και εξίσου αποφασισμένοι να εξυπηρετήσουν την πολιτική καπιταλιστικής ανασυγκρότησης που έχει ως βασικούς άξονες την γεωστρατηγική αναβάθμιση σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο και την ανάδειξη του ενεργειακού τομέα, με παράλληλη εντεινόμενη συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Η κυβέρνηση λοιπόν ενώ προχωρά σε αυτή την πρωτοφανή υποτίμηση-υποβάθμιση του κόσμου της εργασίας, αγοράζει όπλα από τους Αμερικανούς, προσλαμβάνει Μισθοφόρους Στρατιώτες, εκσυγχρονίζει την Εθνοφυλακή και κάνει τις φασιστικές-εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων συστατικό τμήμα των πολεμικών της τυχοδιωκτισμών. 
Η Αποτυχία στρατολόγησης Μισθοφόρων στον Στρατό από τον Π.Καμμένο που επιχείρησε να εκμεταλλευτεί τα Αδιέξοδα που δημιουργούν στην ζωή της νεολαίας τα Μνημόνια του έχει τεράστια σημασία. Πολύ περισσότερο που το Υπουργείο Άμυνας υπολόγιζε και υπολογίζει ότι θα προσελκύσει τους νέους με την καθημερινή επιδείνωση της θέσης τους.
Αποδεικνύουν ότι οι νέοι ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δεν στρατολογούνται ως Μισθοφόροι, δεν κάνουν παρόν και μέλλον τους τον πόλεμο.

Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακρυά από τον Στρατό και την Αστυνομία.
Απαιτείται να οικοδομήσουμε ένα Μέτωπο Αγώνα μεταξύ φοιτητών-φαντάρων-εργαζόμενων-ανέργων για την Ανατροπή του συνόλου της αντεργατικής αστικής πολιτικής, του κράτους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που εξυπηρετεί τα καπιταλιστικά συμφέροντα.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου