Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ: ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΓΓΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
Καμιά σχέση των μεταναστών-προσφύγων με την επίθεση και είναι άθλια προπαγάνδα όσων μέσα στην κυβέρνηση, στην ΕΕ και στην φασιστική δολοφονική Ακροδεξιά προσπαθούν να καλλιεργήσουν την Ισλαμοφοβία και τη μισσαλοδοξία ενάντια στους μουσουλμάνους.
Και αυτή τη φορά, ο δράστης είναι Βρετανός υπήκοος.
-Είχε ταξιδέψει στη Λιβύη και η Συρία τον τελευταίο καιρό παρά το γεγονός πως ήταν στο μικροσκόπιο της MI5.
Δύο χώρες που καταστρέφει η Δύση και η Βρετανία για να τις καταληστεύσει. 

- Αυξήθηκε το επίπεδο συναγερμού στη Βρετανία για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια 
- Οι τρομοκράτες της αγγλικής κυβέρνησης με επικεφαλής την Τερέζα Μέι βγάζει και το στρατό στους δρόμους
Ο Αμπεντί γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βρετανία. Οι γονείς του έφυγαν από τη Λιβύη το 1994 για να ξεφύγουν από το καθεστώς Καντάφι. Πιστεύεται ότι ο 22χρονος βομβιστής αυτοκτονίας είχε ταξιδέψει στη Λιβύη, όπου επίσης δρα ο ISIS, πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία φίλου του, «είχε πάει στη Λιβύη πριν από 3 εβδομάδες και επέστρεψε πρόσφατα, πριν από μερικές μέρες». 
Ο στρατός στους δρόμους 
Η κυβέρνηση της Βρετανίας αποφάσισε να αυξήσει το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής στο ανώτατο επίσημο και από το "σοβαρό" να γίνει "κρίσιμο". Είναι το υψηλότερο επίπεδο στην πεντάβαθμη κλίμακα και για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια αυξάνεται το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής. 
Ανακοίνωσε ότι ο στρατός θα βγει στους δρόμους και οι ένοπλες δυνάμεις θα υποστηρίξουν το έργο της αστυνομίας για την ασφάλεια βασικών τοποθεσιών και στρατιώτες θα παραταχθούν σε δημόσιες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες και αθλητικά γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου