Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Κ. Παπαδάκης: "Η Υπόθεση Θεοφίλου είναι μια σκευωρία της αντιτρομοκρατικής σε όλο της το μεγαλείο" (Ηχητικό)

Μας αιφνιδίασε ευχάριστα σήμερα η ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει από το πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσούκαλος και η οποία ασχολήθηκε με την καραμπινάτη σκευωρία που έχουν στήσει οι ασφαλίτες σε βάρος του Τάσου Θεοφίλου.
Κράτησε φυσικά τις αποστάσεις του απ' την υπόθεση ο αστός δημοσιογράφος, έδωσε όμως τα περιθώρια στους καλεσμένους του να διατυπώσουν τις απόψεις τους, ενώ το πιο «δυνατό» σημείο της εκπομπής ήταν η τηλεφωνική παρέμβαση του συνηγόρου του φυλακισμένου αναρχικού κομμουνιστή, Κώστα Παπαδάκη.
Στο στούντιο της εκπομπής καλεσμένοι ήταν δυο συντάκτες της καλής ιστοσελίδας omniatv. Η Σύλβια Βαρνάβα και ο Χρήστος Μπαϊραμίδης. Παρακολουθούν καθημερινά –ακόμα από την πρωτόδικη δίκη- τις ακροαματικές διαδικασίες στην υπόθεση Θεοφίλου οπότε έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για τα όσα διαδραματίζονται αυτό το διάστημα στην δικαστική αίθουσα στην οποία εκδικάζεται αυτή η υπόθεση. (Η τελευταία δικιά μας σχετική ανάρτηση βρίσκεται εδώ).
Αφού ξεδίπλωσαν όλη την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις τα παιδιά από την omniatv –με ποιο χαρακτηριστική αναφορά τα λεγόμενα της Σύλβια Βαρνάβα που μας είπε ξεκάθαρα ότι θεωρεί «φυτεμένο» από την αντιτρομοκρατική το καπέλο στο οποίο υποτίθεται βρέθηκε DNA του Θεοφίλου- η παρέμβαση του Κ. Παπαδάκη ήταν η … αναμενόμενη.
Ο αγωνιστής δικηγόρος λέει σε κάθε παρουσία του τα πράγματα με το όνομα τους. Αυτό ακριβώς έκανε και σήμερα. Στην περίπτωση του Τ. Θεοφίλου μας είπε έχουμε «μια σκευωρία της αντιτρομοκρατικής σε όλο της το μεγαλείο». Από δω και πέρα συμπλήρωσε ο ίδιος θα δούμε αν η δικαστική απόφαση θα αποδώσει δικαιοσύνη ή θα υποταχτεί στο κλίμα που έχει δημιουργήσει η αντιτρομοκρατική και ορισμένα ΜΜΕ δικάζοντας έναν άνθρωπο χωρίς αποδείξεις, όπως έχει πολλές φορές όταν βρισκόταν κατηγορούμενοι αντιεξουσιαστές,

Αφού ανέφερε τα γελοία στοιχεία του κατηγορητηρίου τα οποία εμπλέκουν τον Τ. Θεοφίλου με την Συνωμοσία των Πυρήνων, επικεντρώθηκε στην βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει κονιορτοποιώντας την. 

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου