Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Μάντσεστερ: Με πόλεμο και καταστολή απαντά το ΝΑΤΟ αλλά και η ελληνική κυβέρνηση που εκτιμά ως πιθανό χτύπημα ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!


Αν και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχειρεί να δικαιολογήσει την συμμετοχή της στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και να φτάσει στην αποστολή μελών των Ειδικών δυνάμεων στο εξωτερικό για το οποίο συστηματικά εκπαιδεύονται.
Αν και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την επίθεση στο Μάντσεστερ για να επιβάλλει τα δόγματα κατά του Πολέμου/Καταστολής που στοχοποιούν τον λαό μας, να εντείνει τον πόλεμο κατά των προσφύγων, να επεκτείνει την στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας και την επιχειρησιακή συνεργασία του Στρατού-ΕΛ.ΑΣ με τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων.
Τα πράγματα είναι περισσότερο σοβαρά.
Παρά την συνεχή εθνικιστική και μιλιταριστική προπαγάνδα.
Τις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου για τον άρρηκτο δεσμό των Ενόπλων Δυνάμεων και λαού.
Στην πραγματικότητα φαίνεται ότι η κυβέρνηση θέτει τον λαό μας σε θανάσιμο κίνδυνο και για αυτό προετοιμάζεται.
Μόλις την Κυριακή έγραφε η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ σχετικά με το καθεστώς των βάσεων: "η βάση της Σούδας ήδη χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο από ότι στο παρελθόν και μάλιστα επεκτείνεται διαρκώς. Ωστόσο κάτι τέτοιο θα ενέπλεκε ακόμη περισσότερο την Ελλάδα στις πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία και θα εξέθετε τη χώρα σε πιθανές πράξεις αντεκδίκησης".
Ο κίνδυνος Αντεκδίκησης είναι ορατός. Όσο η κυβέρνηση συμμετέχει-συναινεί στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, όσο κάνει το πόλεμο συνιστώσα της καπιταλιστικής παραγωγικής ανασυγκρότησης διεκδικώντας ολοένα μεγαλύτερο μερίδιο από τη λεία προς όφελος των εφοπλιστών, των εργολάβων, της πολεμικής βιομηχανίας κλπ.
Τόσο πιο πολύ πλησιάζει η Εκδίκηση των λαών θυμάτων των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Αντί να αλλάξουν την πολιτική που τους φέρνει στο πλευρό των φονιάδων του ΝΑΤΟ, συνεχίζουν και αυξάνουν τις ασκήσεις. 
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/05/blog-post_310.html
Το ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εντείνει την αστυνομοκρατία και την συμμετοχή της στον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας" αποκαλύπτεται από δημοσιεύματα που καλλιεργούν το φόβο και τη μισαλλοδοξία.
Να τι γράφουν δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που προπαγανδίζουν τις απόψεις των χαφιέδων-πρακτόρων της ΕΥΠ και τις κυβερνητικές θέσεις: 
"Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σύσκεψη κλειστού τύπου, στην οποία συμμετείχε εκτός από τους αρμόδιους Αξιωματικούς και ο διοικητής της ΕΥΠ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βαθμός επιτήρησης αυτοσχέδιων χώρων προσευχής στην Αθήνα, αλλά και την Επαρχία, όπου και συγκεντρώνονται Μουσουλμάνοι κυρίως μετανάστες για να προσευχηθούν, είναι υψηλός και διαρκής, κυρίως για το κήρυγμα που γίνεται στο εσωτερικό τους από διάφορους “ιμάμηδες”.
Επίσης το πληροφοριακό δίκτυο που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, τόσο οι ειδικές Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ, όσο και η ΕΥΠ, είναι σε πλήρη εξέλιξη, κυρίως μεταξύ των μεταναστών Συριακής και όχι μόνο καταγωγής.
“...η Ελλάδα είναι χώρα υποδοχής και δεν επιθυμούν να τη χτυπήσουν. Άλλωστε οι περισσότεροι από τους τρομοκράτες που έχουν χτυπήσει στην Ευρώπη δεν ήλθαν από την Μ. Ανατολή, αλλά ήταν υπήκοοι Ευρωπαϊκών κρατών. Στην χώρα μας έχουν επισημανθεί τουλάχιστον 10 άτομα για τα οποία υπάρχουν υποψίες, πως ίσως έχουν πάρει μέρος σε μάχες στη Συρία, πλην όμως έχουν ταυτοποιηθεί και είναι σε πλήρη επιτήρηση.
Κατά συνέπεια έχει δημιουργηθεί τουλάχιστον μέχρι στιγμής ένα ασφαλές περιβάλλον, το οποίο όμως για να διατηρηθεί χρειάζεται συνεχή επαγρύπνηση, έρευνα, καταγραφή και συνεχή επιτήρηση”. Στο μεταξύ η συνεργασία των Μυστικών Υπηρεσιών τις “Γηραιάς Ηπείρου” είναι επίσης σε πλήρη ανάπτυξη, με συνεχή ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ των διαύλων επικοινωνίας".

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ-ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ-ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ 
Καμιά συμμετοχή στις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ. Να διαλυθεί η ιμπεριαλιστική συμμαχία του πολέμου και της παγκόσμιας καταστολής που έχει ανάγκη ο Ολοκληρωτικός Καπιταλισμός
Να μην σταλεί ελληνικός στρατός σε Μέση Ανατολή και Αφρική. Να επιστρέψουν τώρα όλα τα στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων.

Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι τόσο το ΝΑΤΟ, όσο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έψαχναν αφορμή.
Η συμμετοχή στους νέους βάρβαρους πολέμους που εδώ και καιρό ετοιμάζεται (συνεκπαιδεύσεις με στρατεύματα των ΗΠΑ, ασκήσεις ΗΝΙΟΧΟΣ με καθοριστική την ευθύνη στελεχών της ΛΑΕ), η νέα συμφωνία για τις αμερικανικές βάσεις, η συστηματική συνδρομή των ελληνικών βάσεων στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ (σχετικές καταγγελίες για την Σούδα, Άραξο, Άκτιο έχει κάνει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) αποτελούν κρίκους αυτής της πολιτικής που κάνει τον πόλεμο καθημερινότητα ενός κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Η εμπλοκή στις νέες επεμβάσεις  είναι αλληλένδετη με τον πόλεμο κατά των προσφύγων από ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ελληνική κυβέρνηση, σημαίνει ένταση της εφαρμογής πολέμου-καταστολής που στοχοποιεί τον εσωτερικό εχθρό-αγωνιζόμενο λαό. 
Είναι αλληλένδετη με τα στρατηγικά συμφέροντα της ελληνικής άρχουσας τάξης για αναβάθμιση του ρόλου της οικονομικά-πολιτικά-στρατιωτικά στην Ανατολική Μεσόγειο, έχοντας όμως ως απαραίτητη προυπόθεση την πλήρη δουλοποίηση του κόσμου της εργασίας.
Η ψήφιση και εφαρμογή των Μνημονίων, η κρατική καταστολή και οι πολεμικοί τυχοδιωκτισμοί αποτελούν ένα ολοκληρωτικό συνεχές της αστική κυβερνητική πολιτικής που πρέπει να Ανατραπεί.
 Επίκαιρο όσο ποτέ το κάλεσμα της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για ανάληψη δράσεων του αντιπολεμικού κινήματος

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/04/blog-post_198.html
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου