Σάββατο 20 Μαΐου 2017

H κυβέρνηση της Αριστεράς χρησιμοποιεί το Πολεμικό Ναυτικό ως Απεργοσπαστικό Μηχανισμό

Απεργοσπαστικός μηχανισμός το Αρματαγωγό ΧΙΟΣ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκαλύπτει το πραγματικό αυταρχικό της πρόσωπο.

Το κράτους συνεχούς έκτακτης ανάγκης του Κοινουβουλευτικού Ολοκληρωτισμού θα στρέψει ξανά τον Στρατό εναντίον των εργαζομένων απεργών για να περάσει με κάθε τρόπο τα Μνημόνια και την αστική παραγωγική ανασυγκρότηση.
Αυτή τη φορά, με ευθύνη των Υπουργών Πάνου Καμμένου και Δημήτρη Βίτσα, αλλά και της στρατιωτικής ηγεσίας που πρόθυμα υλοποίησε τη σχετική διαταγή το Αρματαγωγό ΧΙΟΣ χρησιμοποιήθηκε ως απεργοσπαστικός μηχανισμός, προκειμένου να μεταφέρει αστυνομικούς στη Ρόδο, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ!
200 αστυνομικοί “φορτώθηκαν” στο Αρματαγωγό ΧΙΟΣ προκειμένου να φθάσουν στη Ρόδο ενόψει της δεύτερης διάσκεψης για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα που διεξάγεται στις 22 και 23 Μαϊου στο νησί.
Όπως καταγγέλλεται "αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή, η μετάβαση 200 περίπου αστυνομικών να πραγματοποιηθεί με αρματαγωγό πλοίο του πολεμικού ναυτικού (!!!) το οποίο ξεκίνησε την 08.00 ώρα από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας και αναμένεται να αφιχθεί στη Ρόδο απογευματινές ώρες της 20/05/2017, με στάση στην Κρήτη (!!!) σε συνθήκες που παραπέμπουν σε μεταφορά στρατιωτών σε καιρό πολέμου, παρά σε μετάβαση αστυνομικών για μέτρα ασφαλείας σε μια διάσκεψη που είναι γνωστή στην Ηγεσία εδώ και καιρό".

Έσπασαν δηλαδή την απεργία με πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού για να μεταφέρουν τις κατασταλτικές δυνάμεις που θα περιφρουρούσαν τη δεύτερη διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα.

Μπορεί λοιπόν να ανταλλάσσουν ύβρεις στη Βουλή αλλά ψηφίζουν τα ίδια, εφαρμόζουν τα ίδια, με τον ίδιο αυταρχικό τρόπο.

Εμείς καταγγέλλουμε αυτή την απεργοσπαστική αυταρχική κυβερνητική επιλογή, που εντάσσεται στα δόγματα πολέμου-καταστολής και ξεκαθαρίζει: 
ο στρατός στράφηκε και θα στραφεί εναντίον του εσωτερικού εχθρού, των εργαζομένων.
Καλούμε όλους να καταγγείλουν και να αγωνιστούν εναντίον των Μνημονίων και του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου