Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Στρατιώτες έσωσαν από πνιγμό 30χρονο στην παραλία του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα


Ένα γεγονός που αξίζει τον σεβασμό και τα συγχαρητήρια όλων σημειώθηκε πρόσφατα στην παραλία του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, όταν ένας 30χρονος από παρακείμενο Beach Bar, που κολυμπούσε μπροστά στην παραλία του ΚΑΑΥ, αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε εισρόφηση νερού και κινδύνεψε να πνιγεί.

Ευτυχώς μετά από σωτήρια επέμβαση των φίλων του αλλά και δύο οπλιτών ναυαγοσωστών που ήταν στο χώρο ο 30χρονος ξεπέρασε άμεσα το πρόβλημα.
Στην ευρύτερη περιοχή των Νέων Πόρων Πιερίας, λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου, παρατηρούνται αρκετές φορές περιστατικά παρολίγον πνιγμού. 
 Για την ασφάλεια των λουόμενων του ΚΑΑΥ, είναι ότι υπάρχει επαρκής αριθμός ναυαγοσωστών οι οποίοι συνεχώς περιπολούν στην παραλία.
Καταρχήν, να συγχαρούμε τους συναδέλφους μας για την άμεση αντίδραση τους.
Από την άλλη μεριά, πρέπει να ξαναθέσουμε το ερώτημα:

τι σχέση έχουν όλα αυτά με την στρατιωτική θητεία;
Είναι η υποχρεωτική θητεία ο μηχανισμός εξεύρεσης δωρεάν εργατικού δυναμικού;
Γιατί η διοίκησης της  1ης Στρατιάς δεν προκήρυξε διαγωνισμό για θέσεις εργασίας ναυαγωσωστών, αλλά χρησιμοποιεί στρατιώτες για να καλύπτει θέσεις εργασίας ΔΩΡΕΑΝ;
Δηλαδή, το στρατιωτικό κατεστημένο και η πολιτική ηγεσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνουν τη δουλειά τους και ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τους φαντάρους για να καταστρέφουν θέσεις εργασίας 

Ο "κοινωνικός ρόλος του Στρατού" είναι η χυδαία προπαγάνδα για να δικαιολογήσουν την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων, τη διαιώνιση των προνομίων τους και την ΕΧΘΡΑ τους για τους εργαζόμενους.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΕ ΚΑΑΥ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου