Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Στρατός: Δηλητηρίαση οδήγησε στο νοσοκομείο 3000 νεοσύλλεκτους εξαιτίας του ιδιώτη εστιάτορα!


Θέλουμε λιγότερο κράτος...
Περισσότερο ιδιωτικό τομέα...
Γιατί με τους επιχειρηματίες έχουμε καλύτερη ποιότητα, καλύτερα αποτελέσματα.... 
ΤΡΙΧΕΣ-ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Μεγαλύτερα κέρδη, 
άθλιες υπηρεσίας, 
βάρβαρες εργασιακής σχέσεις, ΒΡΩΜΙΑ και ακατάλληλες τροφές που στέλνουν μαζικά στο Νοσοκομείο.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!
Πέρα από τα ψέματα του κάθε νεοφιλελεύθερου δημοσιογράφου, της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων σε Ελλάδα και Τουρκία, η πραγματικότητα αποκαλύπτεται πάντα, αλλά έχοντας ως τραγικά θύματα τους φαντάρους.
Όπως αποκαλύπτει το μιλιταριστικό σαιτ  http://www.militaire.gr στην 1η εκπαιδευτική Ταξιαρχία Πεζικού στην Μάνισα, όπου υπηρετούν 6000 νεοσύλλεκτοι παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης μετά το βραδινό φαγητό.   
Περίπου 3000 φαντάροι οδηγήθηκαν στα Νοσοκομεία της περιοχής που τέθηκαν σε συναγερμό , με συμπτώματα δηλητηρίασης, από τους οποίους παρέμειναν για νοσηλεία οι 731.
Ο Νομάρχης της περιοχής που επισκέφθηκε τους ασθενείς εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό και δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας ορισμένων επιδεινώθηκε σε σχέση με την  προηγούμενη μέρα.
Ο υπουργός άμυνας Φικρί Ισίκ που επισκέφθηκε τη μονάδα μαζί με τον διοικητή Χερσαίων Δυνάμεων Σαλίχ Ζεκί Τσολάκ, διαπίστωσαν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός φαντάρου.
Πολίτες και συγγενείς των φαντάρων αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό έξω από το Νοσοκομείο , όταν πήγε να επισκεφθεί τους ασθενείς.
Αυτή είναι η τέταρτη περίπτωση δηλητηριάσεως φαντάρων μέσα σε 24 μέρες αναφέρουν δημοσιεύματα εφημερίδων και αναρωτιούνται ποιοι προστατεύουν την εταιρία Rota Yemek που ανέλαβε κατόπιν διαγωνισμού, την τροφοδοσία 12 μεγάλων στρατιωτικών μονάδων.
 Φαντάροι που τελείωσαν την εκπαίδευση τους στην Μάνισα και μεταφέρθηκαν στα κατεχόμενα της Κύπρου για να υπηρετήσουν το υπόλοιπο της θητείας τους , παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης , ατονία και υψηλό πυρετό. Από αυτούς οι 35 νοσηλεύονται σε Νοσοκομείο της Λευκωσίας. Εύλογα οι γονείς και οι ¨αρχές¨ αναρωτιούνται αν πρόκειται για επιδημία που εστιάζεται στους στρατώνες της Μάνισας.
Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχο φαινόμενο εμφανίστηκε όταν ο πρώην ΥΕΘΑ Παπαντωνίου έφερε ιδιωτικό caitering να αναλάβει το Εστιατόριο στο ΚΕΝ Ναυτικού.
Επίσης, να θυμίσουμε τις υποσχέσεις-δεσμεύσεις των Δρίτσα-Βαρεμένου και των υπολοίπων βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι θα διώξουν τον επιχειρηματία από το ΚΨΜ στο ΚΕΤΘ.
Κοινή η μοίρα των Φαντάρων σε Ελλάδα-Τουρκία.
Πραγματικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε.
Ο κοινός εχθρός είναι οι κυβερνήσεις Τσίπρα-Καμμένου-Ερντογάν, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, τα συμφέροντα του κόσμου του πλούτου που εκπροσωπούν.
  ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για την Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου