Slider

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Μπορεί να γίνει εξέγερση σε Στρατόπεδο; Όταν σε ξυλοφορτώνουν στρατιωτικοί και δηλητηριάζουν χιλιάδες φαντάρους για να κερδίζουν κυβερνήσεις-ιδιώτες...


ΓΙΑΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΓΑΝΑ
Στην Τουρκία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μιλήσεις εναντίον του Στρατού και της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
Υπάρχει ο Νόμος "κατά της παρεμπόδισης των Ανθρώπων από την Στρατιωτική θητεία"!
Αν τον παραβιάσεις θα βρεθείς άσχημα μπλεγμένος....
Ο λόγος;
Γιατί το καθεστώς Ερντογάν, η στρατιωτική ηγεσία και οι στρατιωτικοί θέλουν με Στεγανά να προστατεύσουν την Βαναυσότητα και Αυθαιρεσία τους, να καλύψουν τα τεράστια σκάνδαλα τους και τις παρανομίες τους, να μην γίνεται τίποτε γνωστό για τη Διαπλοκή και τη Διαφθορά τους.
Γιατί δεν πρέπει να διαρρεύσει ότι η στρατιωτική θητεία είναι μια περίοδος πειθαναγκασμού, τιμωρίας, εκδίκησης και εγκληματικής δράσης του τουρκικού στρατού εις βάρος των Κούρδων νέων;
Γιατί δεν πρέπει να μαθευτεί ότι η νεολαία της Τουρκίας αφού περάσει μια εκπαίδευση διαποτισμένη στον εθνικισμό, τη μισαλλοδοξία και τη συστηματική κακοποίηση, οδηγείται σαν πρόβατο στην σφαγή στον εμφύλιο πόλεμο στην Νοτιοανατολική Τουρκία (ένας πόλεμος που διαρκεί 35 χρόνια και απαγορεύεται να μιλήσεις για αυτόν. Το κράτος μιλά για "σύγκρουση υψηλής έντασης").

Έτσι οδηγηθήκαμε στην έκρηξη της στρατευμένης νεολαίας.
Στην εξέγερση στο τουρκικό στρατόπεδο με τους δηλητηριασμένους στρατιώτες όταν ξεπεράστηκε ο φόβος και η τρομοκρατία! Μια εξέγερση ενάντια στα βασανιστήρια φαντάρων από αξιωματικούς και ενάντια στον διεφθαρμένο επιχειρηματία που κερδοσκοπεί αλληλοδιαπλεκόμενος με το κόμμα του Ερντογάν και στέλνει χιλιάδες δηλητηριασμένους φαντάρους στα νοσοκομεία. 
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες Τούρκοι στρατιώτες που υπηρετούν στην Μανίσα  μετά το βραδινό φαγητό μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με δηλητηρίαση.
Στο βίντεο διαμαρτύρονται και για τις συνθήκες διαβίωσης και για την ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει την τροφοδοσία τους.
Στο Κέντρο Εκπαίδευσης της 1ης Ταξιαρχίας στο στρατόπεδο ΣΧ Αριφ Σεϊχούν,  ασθένησαν μετά από το φαγητό εκατοντάδες στρατιώτες.
Κάποιοι  μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στα νοσοκομεία , ενώ οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του στρατοπέδου.
Οι περισσότεροι από τους στρατιώτες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες στο στρατόπεδο.
Η βουλευτής Μανίσας του CHP Τουρ Γιλντίζ Μπιτσέρ, έμαθε το περιστατικό, μετέβη στο νοσοκομείο, μίλησε με στρατιώτες και ανέβασε το σχετικό βίντεο στο τουίτερ.
Στο βίντεο οι στρατιώτες παραπονιούνται πως οι αξιωματικοί τους δέρνουν, τους φέρονται άσχημα και εκφράζουν παράπονα και για τα φαγητά.
Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά η σπουδαιότητα του κινήματος μέσα στον στρατό, του κινήματος υπεράσπισης των Δικαιωμάτων των Φαντάρων, της σύγκρουσης με τον εθνικισμό, τον πόλεμο και το φασισμό.
η πρόσφατη μας ανακοίνωση

Στρατός: Δηλητηρίαση οδήγησε στο νοσοκομείο 3000 νεοσύλλεκτους εξαιτίας του ιδιώτη εστιάτορα!

Θέλουμε λιγότερο κράτος...
Περισσότερο ιδιωτικό τομέα...
Γιατί με τους επιχειρηματίες έχουμε καλύτερη ποιότητα, καλύτερα αποτελέσματα.... 
ΤΡΙΧΕΣ-ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Μεγαλύτερα κέρδη, 
άθλιες υπηρεσίας, 
βάρβαρες εργασιακής σχέσεις, ΒΡΩΜΙΑ και ακατάλληλες τροφές που στέλνουν μαζικά στο Νοσοκομείο.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!
Πέρα από τα ψέματα του κάθε νεοφιλελεύθερου δημοσιογράφου, της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων σε Ελλάδα και Τουρκία, η πραγματικότητα αποκαλύπτεται πάντα, αλλά έχοντας ως τραγικά θύματα τους φαντάρους.

Όπως αποκαλύπτει το μιλιταριστικό σαιτ http://www.militaire.gr στην 1η εκπαιδευτική Ταξιαρχία Πεζικού στην Μάνισα, όπου υπηρετούν 6000 νεοσύλλεκτοι παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης μετά το βραδινό φαγητό. 
Περίπου 3000 φαντάροι οδηγήθηκαν στα Νοσοκομεία της περιοχής που τέθηκαν σε συναγερμό , με συμπτώματα δηλητηρίασης, από τους οποίους παρέμειναν για νοσηλεία οι 731.
Ο Νομάρχης της περιοχής που επισκέφθηκε τους ασθενείς εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό και δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας ορισμένων επιδεινώθηκε σε σχέση με την προηγούμενη μέρα.
Ο υπουργός άμυνας Φικρί Ισίκ που επισκέφθηκε τη μονάδα μαζί με τον διοικητή Χερσαίων Δυνάμεων Σαλίχ Ζεκί Τσολάκ, διαπίστωσαν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός φαντάρου.
Πολίτες και συγγενείς των φαντάρων αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό έξω από το Νοσοκομείο , όταν πήγε να επισκεφθεί τους ασθενείς.
Αυτή είναι η τέταρτη περίπτωση δηλητηριάσεως φαντάρων μέσα σε 24 μέρες αναφέρουν δημοσιεύματα εφημερίδων και αναρωτιούνται ποιοι προστατεύουν την εταιρία Rota Yemek που ανέλαβε κατόπιν διαγωνισμού, την τροφοδοσία 12 μεγάλων στρατιωτικών μονάδων.
Φαντάροι που τελείωσαν την εκπαίδευση τους στην Μάνισα και μεταφέρθηκαν στα κατεχόμενα της Κύπρου για να υπηρετήσουν το υπόλοιπο της θητείας τους , παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης , ατονία και υψηλό πυρετό. Από αυτούς οι 35 νοσηλεύονται σε Νοσοκομείο της Λευκωσίας. Εύλογα οι γονείς και οι ¨αρχές¨ αναρωτιούνται αν πρόκειται για επιδημία που εστιάζεται στους στρατώνες της Μάνισας.
Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχο φαινόμενο εμφανίστηκε όταν ο πρώην ΥΕΘΑ Παπαντωνίου έφερε ιδιωτικό caitering να αναλάβει το Εστιατόριο στο ΚΕΝ Ναυτικού.
Επίσης, να θυμίσουμε τις υποσχέσεις-δεσμεύσεις των Δρίτσα-Βαρεμένου και των υπολοίπων βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι θα διώξουν τον επιχειρηματία από το ΚΨΜ στο ΚΕΤΘ.
Κοινή η μοίρα των Φαντάρων σε Ελλάδα-Τουρκία.
Πραγματικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε.
Ο κοινός εχθρός είναι οι κυβερνήσεις Τσίπρα-Καμμένου-Ερντογάν, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, τα συμφέροντα του κόσμου του πλούτου που εκπροσωπούν.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για την Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου