Slider

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Θέλουν να κατεβάσουν το Στρατό στο δρόμο για το μάζεμα των σκουπιδιών, ενάντια στους απεργούς;


EINAI O "KOINΩNIKOΣ ΡΟΛΟΣ" του Στρατού να σπάει Απεργίες;
Δείτε πως περιγράφει το μιλιταριστικό σαιτ militaire.gr πως Π.Καμμένος και Δ.Βίτσας στήνουν τον χακί Απεργοσπαστικό Μηχανισμό:
 "Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί η εκτίμηση ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στρατό για την αποκομιδή σκουπιδιών. Η εκτίμηση στηρίζεται σε ερμηνεία δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Πηγές του ΥΠΕΘΑ αναφέρουν ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα, ούτε ενήμεροι για τέτοιου είδους σκέψεις. Από το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζονται επίσης κατηγορηματικά αρνητικοί σ΄ αυτό το ενδεχόμενο".
Ωστόσο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση νομίζουμε -κι αυτό είναι επίσης εκτίμηση- ότι αν αύριο δεν λήξει η απεργία, τουλάχιστον σε επίπεδο παραχώρησης οχημάτων και μηχανημάτων οι ΕΔ δύσκολα θα αποφύγουν την εμπλοκή… 
Κοίτα κάτι ιδέες που περνούν ξαφνικά από το δημοσιογράφο Πάρη Καρβουνόπουλο...
Βεβαίως το φιλοκυβερνητικό σαιτ δεν κρύβει την ΑΠΕΙΛΗ προς τους αγωνιζόμενους απολυμένους εργαζομένους των ΟΤΑ.
Προετοιμάζει τον λαό μας να δεχτεί μια ακόμη επίδειξη Αυταρχισμού του Υπουργείου Άμυνας και της Κυβέρνησης.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύουν ότι ο Στρατός και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ΕΧΘΡΟΙ των Εργαζομένων. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το στρατό ως απεργοσπαστικό ή/και κατασταλτικό μηχανισμό ενάντια στην απεργία των εργαζόμενων στην αποκομιδή των σκουπιδιών. Βλ. την παλιότερη ανακοίνωση, http://diktiospartakos.blogspot.gr/2011/10/500.html, που καταλήγει στο πώς αυτοί οι σχεδιασμοί παραβιάζουν ακόμα και το Σύνταγμα, και οι φαντάροι πρέπει να τους αρνηθούν. Καλυπτόμενοι από το νόμο, αλλά όχι για νομικούς λόγους. 

Να αρνηθεί το στρατιωτικό προσωπικό να στραφεί ενάντια στην εργατική τάξη και τη πληττόμενη κοινωνική πλειοψηφία.

Έξω ο Στρατός από τις Απεργίες!!!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επέμβασης του στρατού για την αποκομιδή των σκουπιδιών


Αν και από την κυβέρνηση εκτιμούν πως μετά την αυριανή κινητοποίηση θα ολοκληρωθεί ο απεργιακός κύκλος στο τομέα της καθαριότητας των δήμων, φαίνεται πως ήδη στο Μαξίμου έχουν επεξεργαστεί το plan B, έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών όταν ερωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση ο στρατός να επέμβει για την αποκομιδή των σκουπιδιών, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, απάντησε πως ''δεν έχω να κάνω κάποια ανακοίνωση, θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους κρατικούς μηχανισμούς, που μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να μην κινδυνεύσει η δημόσια υγεία''. 

Αποκλείοντας την επιστράτευση, η οποία έχει καταργηθεί, ο κ. Τζανακόπουλος συμπλήρωσε πως η πολιτεία θα σταθμίσει την κατάσταση μετά την απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης.


ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολογαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό. 
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου