Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Συμμαχούν με τη Χρυσή Αυγή, Τιμούν, οι ΑΤΙΜΟΙ, καθάρματα που ευθύνονται για την δολοφονία χιλιάδων αγωνιστών σε Ελλάδα-Κύπρο

Τιμούν, οι ΑΤΙΜΟΙ, καθάρματα που ευθύνονται για την δολοφονία χιλιάδων κομμουνιστών.
Του Γ. Γ.
Επίθεση της βουλευτή του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με ευθείες βολές προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. 



Με αφορμή ότι ο Υπουργός, το ερχόμενο Σάββατο θα παρευρεθεί σε συνέδριο για το Γρίβα,  η βουλευτής του ΑΚΕΛ σχολίασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το γεγονός αυτό μιλώντας για ανιστόρητους, καλώντας τον Ελληνα Πρωθυπουργό να τον μαζέψει.


Τα παραπάνω διαβάζουμε σε Κυπριακή σελίδα.


Αφού είχε προηγηθεί το ξέπλυμα του ένοπλου δωσιλογισμού από τις μεταβαρκιζιανές αστικές κυβερνήσεις, ήρθε σήμερα η συγκυβέρνηση του «αριστερού» Τσίπρα και του ακροδεξιού – εθνικιστή Καμμένου να κάνουν ότι δεν τόλμησαν «καθαρόαιμες» δεξιές κυβερνήσεις στο παρελθόν
Δεν τους φτάνει το ξέπλυμα της ναζιστικής υπόδικης συμμορίας, που έκαναν σχετικά πρόσφατα από το Καστελόριζο, Τώρα ξεπλένουν και τους ιστορικούς προγόνους τους. Ποιοι είναι αυτοί; Μας το λένε οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες με το σύνθημα τους (το ακούμε σ’ αυτό το βίντεο): «Τιμή στους Χίτες και ταγματασφαλίτες». 

Αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ, το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό των πλουτοκρατών, ντόπιων και ξένων, οι μαριονέτες που παριστάνουν την κυβέρνηση δεν σέβονται απολύτως τίποτα. Φτάνουν στο σημείο να τιμούν, οι ΑΤΙΜΟΙ, καθάρματα που ευθύνονται για την δολοφονία χιλιάδων κομμουνιστών. 

Επειδή έχει τύχει να μου διηγηθούν μακαρίτες σύντροφοι, τι βασανιστήρια υπέφεραν από Χίτες τους οποίους μετά τον εμφύλιο τους έκαναν χωροφύλακες, δεν θα μπορέσω να συνεχίσω την ανάρτηση με "κόσμιο" λεξιλόγιο.

Για τους νεώτερους όμως αναγνώστες μας καλό είναι να παραθέσω ένα απόσπασμα ανάρτησης του προσωπικού μου ιστολόγιου. Εκεί υπάρχει ολόκληρη μια έκδοση του "Ριζοσπάστη" του 1944 που έχει τίτλο "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ".



Η οργάνωση X είναι η πιο δυναμική οργάνωση που έχει ο Πανελλήνιος Απελευθερωτικός Συνασπισμός (ΠΑΣ). Ο επιτελάρχης της Μπουσμπουρέλης βρίσκεται στo Κάιρο από 2 μήνες και θα κόβεται κι’ αυτός για την εθνική ενότητα. Ο αρχηγός της Αντισυνταγματάρχης Γρίβας σε σύσκεψη στελεχών του στις 19-2-44 δηλώνει τα εξής: «Η πίστις μας στον πατριωτικό αγώνα για την εξόντωση του κουμμουνισμού είναι ακλόνητη. Για το σκοπό αυτό βοηθούμε έκ του Αφανούς το έργο των Σωμάτων Ασφαλείας καί συντονίζουμε τή δράση μας κατά συνοικίας μέ τίς άλλες Εθνικές όργανώσεις. Ή κυβέρνηση τού Κάιρου είναι έν γνώσει τής ένώσεως όλων των ’Εθνικών όργανώσεων καί τήν έπιδοκιμάζει Απολύτως».


Το αν οι σύμμαχοι αποκήρυξαν αυτά τα όργανα σαν όργανα στην Υπηρεσία του κοινού εχθρού του κατακτητή, αυτό δεν έχει σημασία για τον ΠΑΣ και τη X. Αν το Λονδίνο δήλωσε πώς δεν πρέπει να γίνεται διάκρισις Ανάμεσα σε κομμουνιστές και Εθνικόφρονες, αυτό ο ΠΑΣ δεν το λογαριάζει. Και όμως σε όλα τα έντυπα του τονίζει πώς κάνει αγώνα εθνικό πλάι στους Μεγάλους μας Συμμάχους.

Πιστά στις διαταγές του Αρχηγού τους και εκτελώντας τις διαταγές του ΠΑΣ τα όργανα της Χ σ’ όλες τις συνοικίες αναπτύσσουν έντονο χαφιεδική δράση.
Κάνουν εξακριβώσεις και ετοιμάζουν τους καταλόγους για τα έκτακτα τοπικά στρατοδικεία του Λάμπου και του Μπός που εκτελούν επί τόπου δεκάδες Ελληνες. Αμα τους έρχεται βολικό κάνουν και οι ίδιοι επιδρομές.

Ο λοχαγός Σταυρόπουλος επικεφαλής τάγματος της X έκανε επιδρομή στου Γκύζη στις αρχές του Φλεβάρη. Σκότωσε, τραυμάτισε, έδειρε και μάζεψε 50 πολίτες που τούς άφησε αφού τους ξυλοκόπησε άγρια. Είναι χαρακτηριστικό πως ο ίδιος και οι οπαδοί του φορούσαν στην επιδρομή προσωπίδες για να μην αναγνωρίζονται προσπαθώντας να σκεπάσουν τις άτιμες πράξεις   τους εναντίον του λαού.

Στην επιδρομή των Γερμανοτσολιάδων και του Μπουραντά στις βορειοανατολικές συνοικίες της Αθήνας στις 21-23 Απρίλη οι αλήτες αρχηγοί του Παγκρατίου Αλέκος και Νίκος Παπαγεωργίου μαζί με τους οπαδούς τους πήραν ενεργό μέρος. Είχαν έτοιμους τους καταλόγους για συλλήψεις και θέριζαν τον κόσμο με τα πολυβόλα τους. Οι ίδιοι Παπαγεωργίου έχουν κάνει σειρά συλλήψεις στο Παγκράτι Λαϊκών αγωνιστών που τους οδηγούν στα Τάγματα των Τσολιάδων όπου τους υποβάλουν σε φρικώδη βασανιστήρια.

Αναφέρουμε για δείγμα την περίπτωση του ήρωα αγωνιστή Αργυράκη. Τον έπιασαν, τον οδήγησαν στα Τάγματα και του ξερίζωσαν τα δόντια και τα νύχια για να μαρτυρήσειΟ ηρωικός μας συναγωνιστής πέθανε μετά από φρικτά βασανιστήρια.

Οι σχέσεις της X με τα τάγματα των Γερμανοτσολιάδων είναι στενότατες. Ο Κουρκουλάκος από τους Ιδρυτές της X είναι τώρα επικεφαλής Συν/τος Τσολιάδων στην Πάτρα. Όλοι οι αξιωματικοί της X είναι ουσιαστικά και Αξιωματικοί Τσολιάδων. Ο Ταγματάρχης Μανωλάκος των Τσολιάδων ήταν και επικεφαλής Τάγματος X. Ο υπολοχαγός Παντελόπουλος κατατάχτηκε και  μυστικά στα Τάγματα Ασφαλείας και είναι ταυτόχρονα και Διοικητής του Τάγματος X στα Σεπόλια. Ο αδελφός του Σταυρόπουλου Ταγ/χης είναι και υπασπιστής του Ντερτιλή και ανακριτής - βασανιστής στα Τάγματα Ασφαλείας.

Ομάδες X στα Πετράλωνα με ταυτότητες υπογεγραμμένες από το Σίμαναν σε συνεργασία με τον Αστυνόμο των Μηχανοκινήτων Μπιτούνι έχουν κάνει εκατοντάδες συλλήψεις, παρέδωσαν πολλούς στους Γερμανούς και εκτέλεσαν άναντρα τους αγωνιστές Γρηγόρη Κότστρα και Αντωνιάδη. Είναι χαρακτηριστικό πώς η X συνεργάζεται στενότατα με τον ΕΔΕΣ και στις συσκέψεις των επιτελών της παίρνει μέρος και ο γνωστός Παναγιωτόπουλος αρχηγός εκτελεστικής ομάδας του ΕΔΕΣ στην Ειδική Ασφάλεια.

Αυτή σε γενικές γραμμές είναι η Εθνική δράση της X. Οι έμποροι και βιομήχανοι του ΠΑΣ θα είναι ικανοποιημένοι και θα σκέφτονται πως τα λεφτά τους δεν πάνε χαμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου