Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου: φωτογραφίες επισήμων με ντεκόρ τους τσακισμένους φαντάρους

Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου. Όλη η Υποκρισία των υψηλόβαθμων στρατιωτικών και των πολιτικών που νοιάζονται για τους  φαντάρους!
Καταγγελία φαντάρων από 508 ΜΚ ΤΠ
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!!!!
Από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε...
Σχεδόν καθημερινές παρατάξεις για να βγάζουν φωτογραφίες οι ανώτατοι αξιωματικοί που έρχονται για επίσκεψη.
Σκοπιά 8 ώρες και όχι 6 όπως ήταν παλιότερα.
Η μία βδομάδα που προβλέπεται να καθόμαστε στο φυλάκιο είναι σίγουρα δύο μπορεί και παραπάνω.
Όταν μας κάνουν την χάρη και μας κατεβάζουν δεν σημαίνει πως είμαστε εξοδούχοι: γυρνάμε στις μονάδες μας και πιάνουμε κατευθείαν υπηρεσία.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά ο ελεύθερος χρόνος μας εξαρτάται από τον εκάστοτε αρχιφύλακα, έχει όρεξη να ΞΑΝΑΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ αν ναι ο ελεύθερος χρόνος πάει περίπατο...
Και σαν μην φτάνουν αυτά μας βάζουν να φοράμε ΑΛΕΞΊΣΦΑΙΡΟ και ΓΆΝΤΙΑ στη σκοπιά!!!!!! Όλο αυτός ο εξοπλισμός σε συνδυασμό με το με την αφόρητη ζέστη κάνει την υπηρεσία μαρτύριο. Που ακούστηκε γάντια καλοκαιριάτικα!
 Όσες φορές έχουμε παραπονεθεί στους λοχαγούς, οι απαντήσεις είναι γνωστές: θα ενημερώσω τον ταξίαρχο και κάντε υπομονή, τις επόμενες μέρες θα πέσει η θερμοκρασία...
Μέχρι που την Δευτέρα, όταν ο διοικητής μπήκε στον χωρίς κλιματισμό θάλαμο, είπε ότι εδώ είναι μια χαρά αφού έχει περισσότερη ζέστη στο σπίτι του!

Στην συγκεκριμένη μονάδα, στο 508 ΜΚ ΤΠ υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει ζήτημα με τη διοίκηση όπως αποκαλύπτεται από τις συνεχείς καταγγελίες.
Όμως το θέμα είναι γενικότερο.
Η απίστευτη πολεμοκαπηλεία των στρατηγών Καμπά-Στεφανή αλλά και της πολιτικής ηγεσίας των Καμμένου-Βίτσα ουσιαστικά όχι μόνο επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τον λαό μας από τα καυτά κοινωνικά προβλήματα, αλλά έχει θύματα τους φαντάρους.
Η πολιτική των προνομίων των στρατιωτικών βρίσκει την συνέχεια της στην νέα βυσματοκρατία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αλληλοδιαπλέκεται με το καθεστώς πολεμικής ετοιμότητας που απαιτεί το στρατιωτικό κατεστημένο και η ακροδεξιά ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Εμείς καλούμε τους φαντάρους να αντισταθούν και να βγουν μαζικά παραπονούμενοι.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δημοσιεύει συνέχεια τις καταγγελίες τους και πιέζει με κάθε τρόπο το ΓΕΣ και τις διοικήσεις των σχηματισμών.
Συνάδελφοι, αν δεν αγωνιστείτε θα σας σκίσουν. Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου