Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ρατσιστική επίθεση έξω από το καμπ στο Σχιστό

Όταν έβαλε τα χέρια του στον κεφάλι για να προστατευθεί, του τα χάραξαν με μαχαίρι | efsyn.gr 
Ρατσιστική επίθεση από οκτώ άτομα που επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσικλέτες σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής κατά 19ου Αφγανού πρόσφυγα, λίγο έξω από το καμπ του Σχιστού. 
Όπως είπε ο ίδιος στην «efsyn.gr» από το νοσοκομείο Αττικόν που μεταφέρθηκε μέσω ΕΚΑΒ, οι δράστες τον σταμάτησαν ενώ περπατούσε στον δρόμο, άρχισαν να τον βρίζουν και τον χτύπησαν με ξύλο στο κεφάλι. Όταν έβαλε τα χέρια του στον κεφάλι για να προστατευθεί, του τα χάραξαν με μαχαίρι. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δράστες φορούσαν μαύρα τισερτ με σύμβολο στο πάνω αριστερό μέρος, κοντά παντελόνια και κράνη στο κεφάλι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες γίνονται επιθέσεις με πέτρες από μοτοσικλετιστές εναντίον προσφύγων που περιμένουν στη στάση του λεωφορείου έξω από το καμπ. 

«Τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής κάνουν ξανά περιπολίες τρόμου και δεν κρύβουν την ταυτότητά τους. Μαχαιρώνουν πρόσφυγες στις γειτονιές του Παύλου Φύσσα. Είναι ώρα να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια πριν θρηνήσουμε νεκρούς», σημειώνει ο συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, στο πλευρό του νεαρού πρόσφυγα. 

http://www.efsyn.gr/arthro/ratsistiki-epithesi-exo-apo-kamp-sto-shisto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου