Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

H έκθεση του State Department ενάντια στη Τρομοκρατία


Σχόλιο Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης
Με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος αναστολής για την Ηριάννα και τον Περικλή, υπήρξε μια άποψη ότι με την κατάργηση του τρομονόμου 187Α δεν θα έχουμε τέτοιου τύπου καταδικαστικές αποφάσεις. Ωστόσο, η έκθεση του State Department για τη Τρομοκρατία το 2016, τονίζει το αυτονόητο. O ελληνικός τρομονόμος διευκολύνει τον ''πόλεμο κατά της τρομοκρατίας'' στην Ελλάδα, ωστόσο η Ελλάδα και κάθε ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται από ένα διεθνές πλέγμα νόμων, συμπεριλαμβανομένων των νόμων της Ε.Ε, κατά της τρομοκρατίας.
Επομένως, η άρνηση των δογμάτων και των ερμηνειών περί ''τρομοκρατίας'' δεν είναι ζήτημα, απλώς, της κατάργησης ενός νόμου, που είναι βέβαια το άμεσο αίτημα και ο πρώτος κρίκος αυτής της αλυσίδας. 




Μπορείτε να αναζητήσετε την έκθεση του State Department των ΗΠΑ για τη τρομοκρατία το 2016, με keywords
Αποτελέσματα αναζήτησης


''Country Reports on Terrorism - Department of State''

Το παρακάτω σχόλιο για την έκθεση, είναι από τη μάχιμη δικηγόρο, Αλέκα Ζορμπαλά 





Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και η φετινή έκθεση περί Τρομοκρατίας, που δόθηκε στη δημοσιότητα από το State Department.

Οι ΗΠΑ, ως παγκόσμιος χωροφύλαξ, είναι σε θέση να παρακολουθούν τα πάντα, να κρίνουν, να απονέμουν εύσημα, να κάνουν συστάσεις, πάντα για το καλό της Δημοκρατίας.

Στην πολυσέλιδη έκθεση περιλαμβάνεται λίστα τρομοκρατικών οργανώσεων, χωρών “χορηγών” της τρομοκρατίας, περιοχές-ασφαλή λιμάνια!τρομοκρατών και αναφορές σε κάθε μία χώρα του κόσμου χωριστά.

οι χώρες, που χορηγούν-ενισχύουν με κάθε τρόπο την Τρομοκρατία είναι το Ιράν, η Συρία και το Σουδάν (εε πως θα γίνονταν αλλιώς και οι στρατιωτικές επεμβάσεις..)

τα “ασφαλή λιμάνια” της τρομοκρατίας βρίσκονται στην Αφρική, στην Αν.Ασία και στον Ειρηνικό, στη Νότια Ασία, στην Μέση Ανατολή και στο Δυτικό Ημισφαίριο!!! (εν ολίγοις, πλην ΗΠΑ, παντού υπάρχουν ασφαλή λιμάνια για τους Τρομοκράτες)

στη λίστα των δεκάδων τρομοκρατικών οργανώσεων περιλαμβάνονται,όλως ενδεικτικά, σε μία θεαματική σύνθεση: φονταμενταλιστικές ισλαμιστικές οργανώσει (ISIS, Αλ Κάϊντα κλπ), απελευθερωτικά κινήματα και παλαιστινιακές οργανώσεις, όπως η Βασκική ΕΤΑ, τα FARC (;), το ΡΚΚ, RealIRA, το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) & PFLP-GC, το Δίκτυο Haqqani, το Φωτεινό Μονοπάτι!!!, οργανώσεις, που είναι εκλεγμένες και συμμετέχουν σε κυβερνήσεις, όπως η Χαμάς & η Χεζμπολά, καθώς και ένοπλες οργανώσεις όπως το τουρκικό DHCP/C και ο ελληνικός Επαναστατικός Αγώνας.

Στα καθ' ημάς, το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται μόνο στα εύσημα προς την ελληνική κυβέρνηση (αναμενόμενο), αλλά και στην ιδιαίτερη μνεία και εύσημα στην γνωστή ΔΑΕΕΒ-Αντιτρομοκρατική, που έχει προσελκύσει πλέον και στελεχωθεί από τους“αρίστους” νέους, με υψηλά κίνητρα (ποιά άραγε;) και μόρφωση και έχει καταφέρει να συλλέξει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσότητα πληροφοριών.

Και τελευταίο και εξίσου σημαντικό, είναι η βαθιά γνώση των Αμερικανών για το ελληνικό αντιτρομοκρατικό νομοθετικό πλέγμα, που κωδικοποιείται στο 187Α, από το οποίο, μας λένε, ερμηνεύοντας, ότι δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς, γιατί σύμφωνα με το άρθρ. 28 παράγρ. 1,2 & 3 του ελληνικού Συντάγματος οι Έλληνες πολίτες υπόκεινται στους διεθνείς νόμους, συμπεριλαμβονομένων και αυτών περί Τρομοκρατίας, καθώς και στους Νόμους της Ε.Ε. συμπεριλαμβανομένων και αυτών περί Τρομοκρατίας..

Για να γυρίσει ο Ήλιος, λοιπόν αδέλφια, σύντροφοι και συντρόφισσες, θέλει δουλειά πολύ!




* στη φωτό Τούρκοι μαχητές του DHKP/C''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου