Slider

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ: Στο 698 ΑΒΠ στις Κεχριές, οι φαντάροι Αγωνίστηκαν και Κέρδισαν! Εσύ τι περιμένεις συνάδελφε;

Σαν βόμβα έσκασε στο 698 ΑΒΠ στις Κεχριές η δημοσιευμένη καταγγελία των συναδέλφων φαντάρων για τα όσα απαράδεκτα και επικίνδυνα υφίστανται εξαιτίας της διοίκησης της μονάδας και του Υπουργείου Άμυνας.
Τεράστια η ανησυχία στη διοίκηση και τους εμπλεκόμενους αξιωματικούς γιατί η φωνή των φαντάρων συνδέθηκε με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, έσπασε τα Στεγανά του Στρατού και βλέποντας τη δημοσιότητα επικοινώνησε με τον εργαζόμενο λαό μας.

Ανήσυχοι λοιπόν για τις διαστάσεις που πήραν οι καταγγελίες των φαντάρων και υπολογίζοντας με φόβο αλλά και με δέος τις συνέπειες, αρχικά επιχείρησαν να καταδικάσουν την πράξη των στρατιωτών και να βρουν ως άλλοι Κλουζώ τους συγγραφείς της δημοσιευμένης επιστολής διαμαρτυρίας.

Στην συνέχεια όμως φάνηκε ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην μονάδα.

Καταρχήν υπήρξε εμπλοκή από το ΓΕΣ και την μονάδα επισκέφτη στρατηγός για να διερευνήσει τις καταγγελίες. Μάλιστα, αφουγκραζόμενος το τι πραγματικά συμβαίνει, αισθανόμενος το μέγεθος της αγανάκτησης των εξοντομένων στρατιωτών επέλεξε να δώσει σε όλους 2 μέρες τιμητική  άδεια.

Δεύτερον, έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τους κοριούς σε επίπεδο μονάδας. Δόθηκε η υπόσχεση ότι άμεσα θα επισκεφτεί συνεργείο απεντόμωσης και υπήρξε για αυτό δέσμευση του στρατηγού.

Όσον αφορά το ζήτημα με τις υπηρεσίες και την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι φαντάροι.

Θυμίζουμε ότι από τους 20 στρατιώτες που υπηρετούν οι 10 απολύονται άμεσα και υπήρχε ενημέρωση από το διοικητή ότι το πολύ να ενισχύονταν η δύναμη της μονάδας με 3 μεταθέσεις.

Και αυτό άλλαξε και βρέθηκε λύση. Τώρα δεσμεύονται ότι η μονάδα θα ενισχυθεί το διάστημα από τα μέσα μέχρι τα τέλη Αυγούστου με 17 φαντάρους!

Ήδη σήμερα υπήρξε ένας εξοδούχος...

Φυσικά οι συνάδελφοι είναι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι.

Αν ισχύσουν όλα αυτά οι συνθήκες και οι υπηρεσίες θα βελτιωθούν, ενώ επισημαίνουν ότι και το κλίμα στη μονάδα είναι πολύ καλύτερο αφού και η συμπεριφορά των στελεχών είναι πολύ πιο ανθρώπινη.
Τέλος, θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη στάση των φαντάρων στο 698 ΑΒΠ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Συνάδελφοι, όπου υπήρξε αμφισβήτηση, όπου οι φαντάροι βγήκαν Παραπονούμενοι, όπου υπήρξαν επιστολής καταγγελιών και δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τα πράγματα άλλαξαν, τα δικαιώματα μας τα Υπερασπίσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Όλα υπόλοιπα είναι ιστορίες...
 Συνάδελφοι, αν δεν αγωνιστείτε θα σας σκίσουν. 

Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.

Θυμίζουμε την αρχική καταγγελία των φαντάρων:

698 ΑΒΠ Κεχριές: άγριο χώσιμο, έξοδο καμιά και παρέα οι Κοριοί!


Το λέμε ξανά: δεν υπάρχει άλλο τέτοιο εργασιακό κάτεργο, παρόμοιο εργαστήριο αντεργατικών αλλαγών σαν τον Στρατό.

Η Υποχρεωτική Στράτευση αποτελεί ένα μοναδικό εργαστήριο στο οποίο η νεολαία υποβάλλεται σε πειράματα εκμετάλλευση, καταπίεσης, απανθρωπιάς.

Εκεί δοκιμάζονται μέθοδοι και όρια αντοχής του Στρατού και του κράτους του Ολοκληρωτισμού απέναντι στην εργατική τάξη.

Σε στρατευμένους που ταυτόχρονα θα παίξουν το ρόλο του Αναλώσιμου στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα του Λάτση, του Βαρδινογιάννη και των εφοπλιστών, αλλά και για να στραφούν ως Δύναμη Καταστολής Πλήθους εναντίον του εσωτερικού εχθρού: του αγωνιζόμενου κόσμου της εργασίας! 

Αυτός είναι ο Ελληνικός Στρατός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το 698 ΑΒΠ στις Κεχριές

Στο στρατόπεδο αυτό υπηρετούν πλέον 20 φαντάροι, οι οποίοι έχουν ξεχάσει τι θα πει έξοδος.
Το κοντέρ έσπασε ο προηγούμενος μάγειρας που είχε να βγει 28 μέρες.
Η διοίκηση της μονάδας κάνει χάρη στους συναδέλφους να τους δίνει υπηρεσιακά κάθε 7 μέρες, για 3 ώρες.
Κάτι που δεν ισχύει βεβαίως για τα στελέχη που όχι μόνο κάνουν κανονικά τις υπηρεσίες τους, αλλά μετά από 24ωρη υπηρεσία παίρνουν Απαλλαγή.
Τελείως διαφορετικό καθεστώς ισχύει για τους στρατιώτες.
Αντί οι στρατιωτικοί να δίνουν υπηρεσία Αρχιφύλακα, το καθήκον αυτό βαραίνει τις πλάτες των συναδέλφων. Όμως, μετά την 24ωρη υπηρεσία που δίνουν οι συνάδελφοι φαντάροι (από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 12.00 το άλλο μεσημέρι), διατάζονται να δίνουν υπηρεσίες σε άλλα πόστα και να κάνουν αγγαρείες.
Ο παραλογισμός και η παραβίαση των διαταγών δεν σταματά εδώ. Οι φαντάροι που εργάζονται στο ΚΨΜ δίνουν κανονικά υπηρεσίες, ενώ και ο στρατεύσιμος μάγειρας δεν μένει στο απυρόβλητο.
Για τον Αντισυνταγματάρχη Διοικητή σημασία έχει να βγαίνουν οι υπηρεσίες.
Ενώ γνωρίζει τα προβλήματα, ότι οι στρατιώτες είναι τσακισμένοι, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.
Τους ζητά να κάνουν υπομονή, γνωρίζοντας όμως ότι σε λίγες μέρες απολύονται οι μισοί και η κατάσταση θα επιδεινωθεί.
Όμως, τα προβλήματα δεν αφορούν μόνο τις υπηρεσίες.
Το στρατόπεδο είναι παλιό και η συντήρηση του δεν ανταποκρίνεται στα προβλήματα.
Η μονάδα είναι γεμάτη με ΚΟΡΙΟΥΣ.
Ναι καλά διαβάσατε.
Βεβαίως δεν είναι το μόνο στρατόπεδο.
Το θέμα όμως είναι ότι η διοίκηση αδιαφορεί, δεν λαμβάνει μέτρα.
Για τα μάτια του κόσμου πετρελαίωνουν τα κρεβάτια, τινάζουν τις κουβέρτες, αλλά οι ΚΟΡΙΟΙ έχουν γεμίσει με φωλιές την σκεπή.
Οι φαντάροι όχι μόνο έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας εξαιτίας των εντόμων, αλλά εμμέσως υποχρεώνονται να προβαίνουν σε αγορές μέσω αντιμετώπισης, που και αναποτελεσματικά είναι και κοστίζουν ακριβά στον στρατιώτη που αμείβουν με 8,7 ευρώ!
Όλα αυτά απηχούν το πνεύμα της διοίκησης, αλλά και την συμπεριφορά συγκεκριμένων στελεχών που είναι υβριστές και απαράδεκτοι.
Ανθυπασπιστής που ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι φαντάροι με το χαλασμένο aircondition , έκρινε σκόπιμο να τους απαντήσει με την γνωστή χειρονομία που έδειχνε το άγχος που του προκαλούσαν "στο κάτω κεφάλι του"!

Εμείς καλούμε το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ να παρέμβουν άμεσα και να δώσουν λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι. 
Συνάδελφοι, αν δεν αγωνιστείτε θα σας σκίσουν. 
Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Τα ονόματα όλων των παρανομούντων και υβριστών στελεχών είναι στη διάθεση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου