Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Αισχρή και κουραστική προπαγάνδα του Υπουργείου Άμυνας για τον δήθεν "κοινωνικό ρόλο του Στρατού"

Επιχειρώντας η κυβέρνηση να απαντήσει στις καταγγελίες για την έλλειψη αεροπορικών δυνάμεων αεροπυρόσβεσης και την αδυναμία συμβολής των πτητικών μέσων του Στρατού Ξηράς, προχώρησε σε διατεταγμένη δημοσιοποίηση στοιχείων για το δήθεν "κοινωνικό ρόλο του Στρατού".
Αφενός είναι επικίνδυνο να εμπλέκονται τα στρατιωτικά Επιτελεία σε πολιτικές αντιπαραθέσεις, αφετέρου αποκαλύπτεται ότι για μια ακόμη φορά η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας απαντά στην κοινωνική και πολιτική κριτική με Ψέματα, Προπαγάνδα και Διαστρέβλωση της πραγματικότητας για να συγκαλύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Έτσι λοιπόν, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεχίζει την μνημονιακή πολιτική των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στοχεύοντας στη διάλυση του συστήματος της Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας ώστε να αναπτυχθεί ο Ιδιωτικός Τομέας όχι μόνο επιχειρεί να συγκαλύψει τα αδιέξοδα που προκαλεί η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων με τις αεροδιακομιδές, αλλά με πρωταγωνιστή το επικοινωνιακό επιτελείο του ΥΕΘΑ Π.Καμμένο προπαγανδίζει "τον κοινωνικό ρόλο του Στρατού".
Στο κυνήγι των ακροδεξιών ψήφων λοιπόν για το εθνικιστικό κόμμα των ΑΝΕΛ και τη διάδοση του μιλιταρισμού που επιδιώκουν, όλα επιτρέπονται.

Θίγει βάναυσα την νοημοσύνη του εργαζόμενου λαού μας όλα αυτή η προσπάθεια χειραγώγησης και αποπροσανατολισμού.
Έτσι λοιπόν το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας μιλά για την συμπαράσταση του στην κοινωνία γιατί λέει ελικόπτερα που αγοράστηκαν για αυτόν τον σκοπό και μόνιμο στρατιωτικό που υπάρχει και πληρώνεται για αυτόν τον λόγο συμμετείχαν σε 13 αποστολές Έρευνας – Διάσωσης με αεροσκάφη C-130 και ελικόπτερα Super Puma και AΒ-205!
Επίσης, για την κατάσβεση πυρκαγιών, επιτήρηση και υποστήριξη αποστολών αεροπυρόσβεσης, σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, τα πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-215, CL-415 και PZL...
Η προσφορά μέχρι θυσίας ορισμένων ανθρώπων δεν μπορεί να γίνεται πολιτικό σωσίβιο μιας κυβέρνησης που γυρνά την πλάτη στις κοινωνικές ανάγκες
Εμείς απαιτούμε να σταματήσουν οι πολεμικές δαπάνες και η επιχείρηση ιδιωτικοποίησης - εμπορευματοποίησης της Δημόσιας Υγείας.
Λέφτα όχι για ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη ΟRION αλλά για πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Κονδύλια για τις κοινωνικές ανάγκες και όχι για την πολεμοκαπηλεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και για τον στρατό που έχουν ανάγκη ο Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, οι τράπεζες και οι εφοπλιστές.

Να μην καλύπτουν οι έφεδροι γιατροί πρόχειρα τα κενά της δημόσιας υγείας. Εξάλλου τους έχουμε τρομερή ανάγκη στις μονάδες της παραμεθορίου.
Απαιτούμε αύξηση του μισθού των φαντάρων, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για όλους. Προσλήψεις για να καλυφθούν οι τεράστιες κοινωνικές ανάγκες, να καταπολεμηθεί η Ανεργία. Αναγνώριση της θητείας ως χρόνο προϋπηρεσίας για όλους. 
Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας-χορήγηση επιδόματος μετά το τέλος της υποχρεωτικής στράτευσης. 
Μείωση τώρα της στρατιωτικής θητείας στους 6 μήνες.
Απάντηση μας ένα νέο εργατικό κίνημα του συνόλου των εργαζομένων που ανεξάρτητα την εθνικότητα-φυλή-γλώσσα-θρησκεία θα σταθεί απέναντι σε κυβέρνηση-Ε.Ε. παλεύοντας για τα κοινά μας δικαιώματα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου