Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πάνος Καμμένος και το ΓΕΣ διαφημίζουν το Μιλιταρισμό και την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων

Η ναζιστική προπαγάνδα αποτελεί πρότυπο του Ελληνικού Στρατού και μάλιστα έχει την ίδια λειτουργία.

Όχι μόνο κάνει το "άσπρο-μαύρο" αλλά διαδίδει τον εθνικισμό και μιλιταρισμό, καλλιεργεί το φανατισμό και τη θρησκευτική μισαλλοδοξία.

Πάνω από όλα όμως η ελληνική κυβέρνηση αποσκοπεί στην συγκάλυψη του τρομερού και απάνθρωπου ρόλου της στο πλαίσιο των επεμβάσεων και του βρώμικου πολέμου κατά των προσφύγων και μεταναστών, της συμβολής του Στρατού στην επιβολή και εφαρμογή των Μνημονίων, στην αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών:
εργαζόμενων-προσφύγων-μειονοτικών πληθυσμών.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Όλα αυτά που βαφτίζονται "κοινωνικός ρόλος του Στρατού" φυσικά βασίζονται στην σκληρή εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Οι φαντάροι λοιπόν είναι η ΜΟΜΑ που καλείται για ψηφοθηρικούς λόγους να κατασκευάσει όλα τα έργα που δεν ενδιαφέρουν τους εργολάβους, καλύπτοντας θέσεις εργασίας των οικοδομικών επαγγελμάτων και κυρίως τα κενά των ΟΤΑ όπου κυβέρνηση και ΕΕ διέλυσαν κρίσιμες υπηρεσίες.



Οι φαντάροι κατασκεύασαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να υπερασπιστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΝ μαζί με το ΝΑΤΟ και το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν τα Τείχη της Ευρώπης Φρούριο, για να τους φυλακίσει και να τους Απελάσει πίσω στον πόλεμο και την Ανέχεια.



Οι φαντάροι γιατροί αφήνουν έρημες τις μονάδες για να καλύψουν πρόχειρα τις ανάγκες των κατοίκων σε νησιά και Έβρο. Μαζί με τις αεροδιαμετακομιδές ασθενών των πτητικών μέσων της Π.Α. και της Αεροπορίας Στρατού καλύπτουν πρόχειρα και επικίνδυνα τα κενά του διαλυμένου Συστήματος Υγείας.



Οι φαντάροι θα "ανοίξουν" τους πλημμυρισμένους και αποκλεισμένους δρόμους, αλλά θα κάνουν και τους πυροσβέστες.



Βλέπεις διορισμοί δεν γίνονται, οι πυροσβέστες πηγαίνουν στα ιδιωτικοποιημένα αεροδρόμια και Τσίπρας-Καμμένος δίνουν εκατομμύρια δολάρια για αμερικανικά αεροσκάφη ORION για την Ανατολική Μεσόγειο και τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, αλλά όχι για πυροσβεστικά CANADAIR για τα δάση. 



Ονομάζουν πολιτισμό τις διάφορες μιλιταριστικές επιδείξεις και τη διάδοση του "ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" που ούτε η Χούντα των Συνταγματαρχών δεν είχα κάνει τόσο απροκάλυπτα!



Η αντιδραστική ταύτιση Στρατού και Εκκλησίας δεν είναι μόνο τα αγήματα, αλλά επεκτείνεται σε επιχειρήσεις αλλοίωσης της ταυτότητας περιοχών της παραμεθορίου που προωθούν οι φασίστες και διάφορες συντηρητικές Ενώσεις Αποστράτων με την πλήρη στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά συγκεκριμένων επιχειρηματιών. 


Προπαγανδίζουν το 2017 ως ΕΤΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ:

Δηλαδή, τις Εθνικιστικές Εθνοφυλακές-Ποιλιτοφυλακές,για να γίνουμε φρουροί αγωγών πετρελαίων και εγκαταστάσεων, αναλώσιμοι του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, αδίστακτοι διώκτες μεταναστών και μειονοτικών πληθυσμών! Συνεργάτες των φασιστών που οργανώνονται στις Λέσχες Εφέδρων.


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι Γραφική: είναι αντεργατική, αυταρχική και πολεμοκάπηλη
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Κάλεσμα της ΑΔΚ για ανάληψη δράσεων του αντιπολεμικού κινήματος
Σε αυτή τη συγκυρία, πρώτιστο καθήκον του αντιπολεμικού κινήματος στην Ελλάδα είναι η άμεση συγκρότηση ενός ισχυρού αντιπολεμικού κινήματος που θα σταματήσει την πολεμική προετοιμασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συλλογικότητες γειτονιάς και τις ριζοσπαστικές κινήσεις/συντονισμούς, σε κάθε αγωνίστρια και αγωνιστή του μαζικού κινήματος, να συζητήσουμε για την αναγκαία και επιτακτική ανασυγκρότηση του αντιπολεμικού κινήματος καθώς και τις αναγκαίες δράσεις στον πόλεμο που ήδη διεξάγεται στην Συρία απέναντι στο ελληνικό κράτος που παίζει κομβικό ρόλο. http://diktiospartakos.blogspot.gr
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου