Slider

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Μεθόδους της Γκεστάπο εναντίον των φαντάρων σε στρατόπεδο στο Χαϊδάρι!

Γιατί οι Υπουργοί Άμυνας Π.Καμμένος και ο Δ.Βίτσας δεν παρεμβαίνουν;
Γιατί ο ΑΓΕΣ Στεφανής δεν λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα;
Απίστευτα προκλητικές αυταρχικές και τρομοκρατικές μεθόδους επιστρατεύει η διοίκηση στο Στρατόπεδο Β' Καραϊσκάκη, στο Χαιδάρι.

Αφού το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δημοσιοποίησε ότι η διοίκηση της μονάδας απαίτησε από τους φαντάρους που υπηρετούν εκεί να πληρώσουν οι ίδιοι την αποκατάσταση των ζημιών όλων των ηλεκτρικών συσκευών στα μαγειρεία που βρίσκονται σε αχρηστία εδώ και 1-1,5 χρόνο.

Και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με το ΓΕΣ, ενημέρωσε για το ζήτημα και ζήτησε την αντιμετώπιση της παρανομίας.

Ο διοικητής της μονάδας χρησιμοποίησε προκλητικές και από όλους καταδικαστέες μεθόδους για να εντοπίσει ποιοι έγραψαν την επιστολή με τις καταγγελίες.

Νοιώθοντας σίγουρος για την κάλυψη που θα του προσφέρουν οι Υπουργοί Άμυνας Π.Καμμένος και ο Δ.Βίτσας, αλλά και ο ΑΓΕΣ Στεφανής, κάλεσε τα στελέχη της μονάδας για να εντοπίσουν όλοι μαζί τους υπευθύνους.

Ακολούθως, συνάντησε ανά (5) τους στρατιώτες και προσπάθησε να βρει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι, λέγοντας διαφορετικά πράγματα κάθε φορά ώστε να διασταυρώσει έπειτα τι είχε δημοσιοποιήσει ο καθένας.
Εμείς φυσικά καταδικάζουμε όλες αυτές τις άθλιες τακτικές των Κλουζώ του ελληνικού στρατού.
Σημασία έχει ότι ο διοικητής έκανε πίσω. 
Οι φαντάροι νίκησαν για μια ακόμη φορά.  
Ούτε τιμωρήθηκαν για τις χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές, ούτε έδωσαν χρήματα για να επισκευαστούν.
Μάλιστα, αξιωματικός από το Στρατόπεδο Α' Καραϊσκάκη, στο Χαιδάρι, που επισκέφτηκε τη μονάδα και "είδε" τις κατεστραμμένες συσκευές διαπίστωσε ότι αυτές είναι εδώ και πολλούς μήνες σε άθλια κατάσταση. Κάθε φορά που δοκίμασε αν λειτουργούν "έπεφταν" οι ρελέδες!
Γονείς και φαντάροι καταγγέλλουν όλα αυτά.
Επίσης, τονίζουν την άθλια κατάσταση που επικρατεί στα μαγειρεία και τονίζουν την ακαταλληλότητα των προϊόντων με τα οποία παρασκευάζονται τα γεύματα τους.
Θυμίζουμε την ανακοίνωση μας:   
Στρατόπεδο Β' Καραϊσκάκη: Εκβιάζουν τους φαντάρους με φυλακίσεις και τους παίρνουν τα χρήματα;
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με το ΓΕΣ, ενημέρωσε για το ζήτημα.
Ο μηνιαίος μισθός των φαντάρων είναι 8,7 ευρώ.
Αυτά τα χρήματα δεν φτάνουν με τίποτε για να ικανοποιήσουν τις παράλογες απαιτήσεις του Ταγματάρχη διοικητή στο Στρατόπεδο Β' Καραϊσκάκη, στο Χαϊδάρι, που φυσικά στοχεύει στο πενιχρό εισόδημα των οικογενειών τους.

Ο εν λόγω Ταγματάρχης απαίτησε από τους φαντάρους που υπηρετούν εκεί να πληρώσουν οι ίδιοι την αποκατάσταση των ζημιών όλων των ηλεκτρικών συσκευών στα μαγειρεία που βρίσκονται σε αχρηστία εδώ και 1-1,5 χρόνο.

Απαίτησε δηλαδή, οι συνάδελφοι στρατιώτες να πληρώσουν από την τσέπη τους ιδιώτη που πρέπει να έρθει για να επισκευάσει τις βλάβες σε φούρνους, φριτέζες και άλλες συσκευές που δεν λειτουργούν.


Εμείς ρωτάμε, πως είναι δυνατόν να έχει αυτή την παράνομη και παράλογη απαίτηση σε φαντάρους που υπηρετούν από μερικούς μήνες μέχρι λίγες μέρες στη μονάδα;


Γιατί δεν ζητά τον λόγο από τον προηγούμενο διοικητή που πρόσφατα αντικατέστησε;


Γιατί δεν προσβάλλει τα πορίσματα των προηγούμενων επιθεωρήσεων που είχαν γίνει στη μονάδα;


Μήπως ο συγκεκριμένος Ταγματάρχης, είναι ένας ακόμη Διοικητής που θέλει να παρουσιάσει έργο εις βάρος των φαντάρων και πιο συγκεκριμένα της τσέπης τόσο των ίδιων, όσο και των οικογενειών τους;


Πως είναι δυνατόν να απαιτεί από τους φαντάρους χρήματα, αλλιώς απειλεί ότι τη Δευτέρα θα τους τιμωρήσει Μαζικά με φυλακίσεις;


Από του προκύπτουν όλα αυτά; Σε ποιον Στρατιωτικό Κανονισμό και σε ποιες διαταγές αναφέρεται


Και από την άλλη μεριά γιατί δεν κάνει τίποτε για να αντιμετωπίσει τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν στη μονάδα, τόσο στα μαγειρεία όσο και στους θαλάμους.


Ενώ η διοίκηση είναι ενήμερη, τα γεύματα των φαντάρων συνεχίζουν να ετοιμάζονται με ακατάλληλα υλικά. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι συσκευασμένες πατάτες είναι αλλοιωμένες και βρομούν.


Η ακαταλληλότητα και οι ελλείψεις του συσσιτίου είναι γνωστή σε όλους. Μάλιστα, τα μόνιμα στελέχη που αναλαμβάνουν όργανα υπηρεσίας επιλέγουν οτιδήποτε άλλο παρά να μοιραστούν τα γεύματα των στρατιωτών.


Τέλος, η μονάδα είναι γεμάτη στους Κοριούς.


Όμως και πάλι η διοίκηση Αδιαφορεί.


Ακόμη χειρότερα. Αντί να αναλάβει πρωτοβουλία και να καλέσει συνεργείο απεντόμωσης, απαιτεί από τους φαντάρους, να προβούν σε αγορές σπρεϊ -με δικά τους έξοδα- και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.


Εμείς καλούμε τους φαντάρους και τους γονείς τους να Αντισταθούν.


Να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.


Να βγουν οι συνάδελφοι στρατιώτες Παραπονούμενοι τόσο στο διοικητή, όσο και στον Στρατοπεδάρχη, αλλά να απαιτήσουν Ακρόαση όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ιεραρχία.


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με το ΓΕΣ, ενημέρωσε για το ζήτημα.
Συνάδελφοι, όπου υπήρξε αμφισβήτηση, όπου οι φαντάροι βγήκαν Παραπονούμενοι, όπου υπήρξαν επιστολής καταγγελιών και δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τα πράγματα άλλαξαν, τα δικαιώματα μας τα Υπερασπίσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Όλα υπόλοιπα είναι ιστορίες...
Συνάδελφοι, αν δεν αγωνιστείτε θα σας σκίσουν. 
Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου