Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Σε ηχητικό η σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του "Δικτύου Σπάρτακος" στην ertopen


Ευχαριστούμε τους συντρόφους στο σάιτ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ για την πολύτιμη συνδρομή και κυρίως για την συντροφικότητα και φιλία τους. 
Παραθέτουμε σε ηχητικό την εκπομπή του Δικτύου Σπάρτακος που ακούστηκε σήμερα το απόγευμα από το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο της ERTopen. 
Ο παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Χαραλαμπόπουλος κάνοντας μια μικρή αναφορά στα πολιτικά γεγονότα που μεσολάβησαν μετά την περασμένη εκπομπή του Σπάρτακου επικεντρώθηκε στο αντιπολεμικό κίνημα που υπάρχει σε Ελλάδα – Κύπρο – Ισραήλ – Παλαιστίνη σαν απάντηση στον εθνικισμό – μιλιταρισμό και την πατριδοκαπηλεία.
Αναφερόμενος στην χώρα μας ο παρουσιαστής της εκπομπής μας, λέει μεταξύ άλλων: «Οπως υπάρχει η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, των νεοταγματασφαλιτών της Χρυσής Αυγής του επιθετικού μπλοκ εξουσίας που περιλαμβάνει την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ τον Λεβέντη αλλά και τα υπόλοιπα απολειφάδια ή και μεγαλοκαρχαρίες του επιχειρηματικού κόσμου ταυτόχρονα υπάρχει και το κίνημα μέσα και έξω απ' τον στρατό που είναι αντιπολεμικό μαχητικό και διεθνιστικό». 


Να θυμίσουμε ότι ο ιστότοπος αυτής της συλλογικότητας βρίσκεται εδώ και για άμεση επικοινωνία με το δίκτυο Σπάρτακος υπάρχει το τηλέφωνο 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου