Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΣ και ΥΠΕΘΑ παίζουν με την υγεία των φαντάρων στην ΕΛΔΥΚ;

Χωρίς να μπορεί να κρύψει την ταραχή του για το Κίνημα των Φαντάρων και τις αντιστάσεις των συναδέλφων που αναπτύσσονται Μέσα στον Στρατό, ο ΥΕΘΑ και ηγέτης των ΑΝΕΛ, Π.Καμμένος, φωνάζει από τα μικρόφωνα της ΔΕΘ:
"Στις ένοπλες δυνάμεις δεν γίνονται δεκτές καταγγελίες από «ανώνυμα δίκτυα»" (vid)
Θέλει λέει επώνυμες καταγγελίες για να αναζητήσει τους υπευθύνους και αν χρειαστεί θα τους στείλει στο Στρατοδικείο...
Είναι μια ακόμη προσπάθεια απόκρυψης των κυβερνητικών ευθυνών για τις ωμές παραβιάσεις των δικαιωμάτων των στρατευμένων, της οικοδόμησης "εθνικών μετώπων" του Πενταγώνου με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, της πραγματικότητας του Στρατού του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

Σύμφωνα λοιπόν με επιστολή καταγγελίας, συνάδελφος που είχε καταταγεί στο ΚΕΤΘ Αυλώνας, παρουσίαζε συγκεκριμένα προβλήματα υγείας. Έχοντας κάνει πρόσφατα εγχείριση, θα έπρεπε να χαρακτηριστεί Σωματικής Ικανότητας (Ι3) αφού η οποιαδήποτε καταπόνηση επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του.
Οι Υγειονομικές υπηρεσίας όμως τον έκριναν (Ι2) αφού η έλλειψη στρατιωτών τους καλοκαιρινούς μήνες τους ώθησε να μην αντιμετωπίσουν με βάση τον όρκο που έχουν δώσει στον Ιπποκράτη, αλλά με βάση τις υποδείξεις του Πενταγώνου για εξασφάλιση όσο το δυνατόν περισσότερων φαντάρων για αγγαρείες και τις συνεχείς πολεμικές ασκήσεις.
Ως αποτέλεσμα, αυτής της αυθαιρεσίας και της επικίνδυνης συμπεριφοράς του Στρατού, ο συνάδελφος φαντάρος βγήκε (4) φορές ελεύθερος υπηρεσιών. 
Στην συνέχεια του ανακοίνωσαν ότι είχε προεπιλεγεί για την ΕΛΔΥΚ.
Αμέσως τους δήλωσε την Άρνηση του και τους τόνισε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, τα οποία έκαναν αναγκαία την συχνή εξέταση του από γιατρούς.
Όμως το ΓΕΣ απλώς παραβίασε τον Νόμο και τον έστειλε στην Κύπρο.
Εκεί, εξαιτίας της τρομερής ενταντικοποίησης και του κλίματος πολεμικής ετοιμότητας, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.
Οι γιατροί, αντί να δείξουν ενδιαφέρον και να δώσουν την λύση που απαιτείται, δηλαδή να δρομολογήσουν τη διαδικασία της Αλλαγής του χαρακτηρισμού της Σωματικής του Ικανότητας σε (Ι3), προτίμησαν να τον βγάλουν εκτός υπηρεσίας ξανά και ξανά.
Βλέπεις, πρέπει να τα έχουν καλά με την Ιεραρχία... 
Εμείς απαιτούμε από το διοικητή, αλλά και από το ΓΕΣ να πάρουν πρωτοβουλία και να αντιμετωπιστεί το ζήτημα άμεσα.
Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την υγεία και την ζωή μας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου