Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ναζί, δολοφόνοι και κότες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καμία σχέση δεν έχει η Χρυσή Αυγή με το «θλιβερό συμβάν» στο Κερατσίνι, έλεγε ο Κασιδιάρης τον Σεπτέμβριο του 2013. «Το επαναλαμβάνω και το φωνάζω σε όλους τους τόνους», υποστήριζε στη Βουλή. 

Ο Παναγιώταρος ισχυριζόταν τον Νοέμβριο του 2013: «Μάθαμε για τον κύριο Ρουπακιά, ποιος είναι και τι κάνει, μετά τη δολοφονία. Ούτε εγώ τον γνώριζα, ούτε ο κύριος Κασιδιάρης τον γνώριζε, ούτε ο κύριος Λαγός τον γνώριζε».

Ο Ρουπακιάς, αυτός που …δεν τον γνώριζε κανείς από τους ναζί της Χρυσής Αυγής, εμφανίζεται στα πλάνα. Κανονικός χρυσαυγίτης. Ακολουθεί ο διάλογος Λαγού – Δεβελέκου όταν …συμφώνησαν πως δεν τον ξέρουν. 

Αργότερα, ο αρχιναζί Μιχαλιάκος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.Ο Λαγός μίλαγε για «θέματα» που υπάρχουν με τους Αιγύπτιους, τον Ιούνιο του 2012. Έλεγε πως «κάνουν ό,τι θέλουν» κι έστειλε μήνυμα: Από εδώ και πέρα «θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή». Δείτε και την κατάσταση των Αιγυπτίων μετά από αυτές τις δηλώσεις

Τον Ιούλιο του 2013 ο Παναγώταρος μίλαγε για ένα «απόστημα», λέγοντας ευθέως πως εννοεί ΠΑΜΕ. Ήρθαν τα αποτελέσματα : Η δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και μέλη του ΚΚΕ. Και γι’ αυτό κανείς δεν ήξερε τίποτα…, αλλά ο Λαγός με τον Δεβελέκο μιλούν περήφανα για το «έργο» τους.Τον Μάρτιο του 2013 ο Παναγιώταρος καταχαρούμενος αναφέρεται στους πυρήνες της Χρυσής Αυγής και συμπλήρωνε πως θα έχουν «δυνατή παρουσία στην Ηλιούπολη». Τον Ιούλιο του 2013 έγινε η επίθεση στο «Συνεργείο». 

Αύγουστος 2012: Ο Πατέλης έλεγε σε χρυσαυγίτες για «μια ομάδα 20-30 ατόμων» «η οποία θα είναι τούμπανο». Αυτή η ομάδα θα «καθαρίσει την Παναγίτσα. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Τίποτα. Ό,τι κινείται σφάζεται». 

Δείτε όλα αυτά μαζεμένα σε ένα βίντεο.


Στο τέλος ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος απευθύνεται στους χρυσαυγίτες: 

«Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου (…) Ας έρθουν να μετρηθούμε…». 

Το βίντεο είναι από τη σελίδα στο facebook του Omnia TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου