Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ναζί, δολοφόνοι και κότες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καμία σχέση δεν έχει η Χρυσή Αυγή με το «θλιβερό συμβάν» στο Κερατσίνι, έλεγε ο Κασιδιάρης τον Σεπτέμβριο του 2013. «Το επαναλαμβάνω και το φωνάζω σε όλους τους τόνους», υποστήριζε στη Βουλή. 

Ο Παναγιώταρος ισχυριζόταν τον Νοέμβριο του 2013: «Μάθαμε για τον κύριο Ρουπακιά, ποιος είναι και τι κάνει, μετά τη δολοφονία. Ούτε εγώ τον γνώριζα, ούτε ο κύριος Κασιδιάρης τον γνώριζε, ούτε ο κύριος Λαγός τον γνώριζε».

Ο Ρουπακιάς, αυτός που …δεν τον γνώριζε κανείς από τους ναζί της Χρυσής Αυγής, εμφανίζεται στα πλάνα. Κανονικός χρυσαυγίτης. Ακολουθεί ο διάλογος Λαγού – Δεβελέκου όταν …συμφώνησαν πως δεν τον ξέρουν. 

Αργότερα, ο αρχιναζί Μιχαλιάκος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.



Ο Λαγός μίλαγε για «θέματα» που υπάρχουν με τους Αιγύπτιους, τον Ιούνιο του 2012. Έλεγε πως «κάνουν ό,τι θέλουν» κι έστειλε μήνυμα: Από εδώ και πέρα «θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή». Δείτε και την κατάσταση των Αιγυπτίων μετά από αυτές τις δηλώσεις

Τον Ιούλιο του 2013 ο Παναγώταρος μίλαγε για ένα «απόστημα», λέγοντας ευθέως πως εννοεί ΠΑΜΕ. Ήρθαν τα αποτελέσματα : Η δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και μέλη του ΚΚΕ. Και γι’ αυτό κανείς δεν ήξερε τίποτα…, αλλά ο Λαγός με τον Δεβελέκο μιλούν περήφανα για το «έργο» τους.



Τον Μάρτιο του 2013 ο Παναγιώταρος καταχαρούμενος αναφέρεται στους πυρήνες της Χρυσής Αυγής και συμπλήρωνε πως θα έχουν «δυνατή παρουσία στην Ηλιούπολη». Τον Ιούλιο του 2013 έγινε η επίθεση στο «Συνεργείο». 

Αύγουστος 2012: Ο Πατέλης έλεγε σε χρυσαυγίτες για «μια ομάδα 20-30 ατόμων» «η οποία θα είναι τούμπανο». Αυτή η ομάδα θα «καθαρίσει την Παναγίτσα. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Τίποτα. Ό,τι κινείται σφάζεται». 

Δείτε όλα αυτά μαζεμένα σε ένα βίντεο.


Στο τέλος ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος απευθύνεται στους χρυσαυγίτες: 

«Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου (…) Ας έρθουν να μετρηθούμε…». 

Το βίντεο είναι από τη σελίδα στο facebook του Omnia TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου