Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Αγρίνιο: Νεκροί δύο φαντάροι σε τροχαίο (Σκληρές Photo)



Ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους των άτυχων παλικαριών 
Τροχαίο δυστύχημα με θύματα 25χρονο και 19χρονο σημειώθηκε το πρωί στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας-Λευκάδας, στην Αιτωλοακαρνανία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος και επέβαινε ο 19χρονος, συγκρούστηκε, για άγνωστη ακόμη αιτία, με φορτηγό που οδηγούσε ένας 60χρονος.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση, στο σημείο του τροχαίου έφτασαν πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς, καθώς και έναν 20χρονο που επέβαινε στο ίδιο όχημα.
Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια, ο 25χρονος και ο 19χρονος είχαν τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 20χρονος φέρει ελαφρά τραύματα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα θύματα του τροχαίου υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία στο αεροπορικό απόσπασμα του Ακτίου, όπως και ο 20χρονος τραυματίας.
Για το τροχαίο δυστύχημα εξέδωσε ανακοίνωση και η Πολεμική Αεροπορία:
«Σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, τρεις (3) Σμηνίτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου, που είχαν εξέλθει από την Μονάδα στις 09:30, επιβαίνοντας σε ΙΧ όχημα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.

Οι δύο εξ΄αυτών , ο ένας 25 χρονών και ο άλλος 19 χρονών είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος, 20 χρονών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας με κάταγμα στο χέρι, χωρίς να διατρέχει κανέναν άλλον κίνδυνο.
Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούνται από τι αρμόδιες υπηρεσίες».
Οι φωτογραφίες είναι από το agrinionews.gr.

1 σχόλιο: