Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Δεν δίνουν ρούχα σε φαντάρους! Λεφτά υπάρχουν μόνο για Παρελάσεις και Ασκήσεις!


Νέα Συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 19.30 μ.μ. στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη), μετά από πρωτοβουλία της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.
Τι άλλο να κάνουν…Πως αλλιώς να μας αποδείξουν ότι δεν μας υπολογίζουν σαν ανθρώπους, ότι μας θεωρούν Αναλώσιμους…
Ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εξυπηρετήσουν τα στρατηγικά συμφέροντα των πλουσίων…

Για αυτό προσλαμβάνουν Μισθοφόρους Στρατιώτες, κάνουν αγορές όπλων αξίας εκατοντάδων ή και δισεκατομμυρίων ευρώ…

Για αυτό οι συμμαχίες τους με όλους τους φονιάδες ιμπεριαλιστές και τις πολυεθνικές που βουλιάζουν τους λαούς στο αίμα, την εκμετάλλευση και την προσφυγιά…

Για αυτό ο εθνικισμός και η μισαλλοδοξία τους, η πολεμοκαπηλεία και οι Παρελάσεις..

Οι στρατιώτες της νυν ΕΣΣΟ στην Κύπρο, δεν έλαβαν τζάκετ, πουλόβερ και αδιάβροχα, την στιγμή που η υπηρεσία προμηθευόταν άρβυλα και στολές αξίας χιλιάδων ευρώ για την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου!

Όμως η ελληνοκυπριακή αστική πολιτική ηγεσία δεν κάνει μόνο παρελάσεις. Κάνει και ασκήσεις όπως η πολυεθνική άσκηση «ΝΕΜΕΣΙΣ 2017», για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η άσκηση διεξήχθη με προσομοίωση της κατάστασης σε πλατφόρμα εξόρυξης και με τη συμμετοχή αεροναυτικών δυνάμεων και προσωπικού της Κυπριακής Δημοκρατίας, του Ισραήλ, της Γαλλίας, της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (EMSA) και πλοίων των ιδιωτικών εταιρειών EDT Offshore και SAIPEM S.p.A.
Όπως μας λέει η καθεστωτική προπαγάνδα «Η άσκηση αποσκοπεί στην περαιτέρω ανάπτυξη της αποτελεσματικής συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και με γειτονικά και φίλια κράτη, για την άμεση ανταπόκριση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης σε εμπορικά πλοία και πλατφόρμες εξόρυξης, καθώς και σε άλλες ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο».
Για τις ανθρωπιστικές αποστολές τους υπάρχει πλούσια εμπειρία βομβαρδισμένων λαών και δυστυχισμένων προσφύγων: Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Καύκασος, Λιβύη, Συρία, Σομαλία… 
Είναι η διαδρομή του παγκόσμιου εμπορίου, των αγωγών και των ενεργειακών κοιτασμάτων, της εκμετάλλευσης και καταπίεσης, του αίματος, και της προσφυγιάς που είναι ταυτισμένα με το ξαναμοίρασμα του κόσμου σε ζώνες επιρροής, σε συμβόλαια Ανοικοδόμησης, σε πωλήσεις όπλων! 
Να οι σύγχρονοι πόλεμοι του ολοκληρωτικού καπιταλισμού:
Από τη φτώχεια στρατολογούν τους Μισθοφόρους για να επιβάλλουν τα συμφέροντα των πλουσίων, για να κάνουν πράξη τα δόγματα Άμυνας-Καταστολής των τρομοκρατικών πολέμων τους εναντίον του κόσμου της εργασίας, από τις καπιταλιστικές μητροπόλεις έως την ιμπεριαλιστική περιφέρεια. 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπήρξε η μοναδική συλλογικότητα που πάλεψε και παλεύει για την Αποτυχία του Διαγωνισμού Πρόσληψης Μισθοφόρων ΟΒΑ, καλεί σε πιο αποφασιστικό αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, για την κλιμάκωση της πάλης του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ 
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου