Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Στους κοριούς στέλνει ο ηγέτης των ακροδεξιών ΑΝΕΛ Π.Καμμένος τους νεοσύλλεκτους φαντάρους!

Για μια ακόμη φορά ο Π.Καμμένος δήλωσε από την τελετή τέλεσης της Πανελλαδικής Άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ ότι θα κάνει δεκτές τις εισηγήσεις της στρατιωτικής ηγεσίας -που εναρμονίζονται φυσικά με την πολεμοκαπηλεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙ-ΑΝΕΛ και θα στείλει τους νεοσύλλεκτους φαντάρους από την πρώτη στιγμή της θητείας τους στη πρώτη γραμμή, κλείνοντας τα Κέντρα Εκπαίδευσης.
Ποιες όμως είναι οι συνθήκες που επικρατούν εκεί; Πως είναι οι εγκαταστάσεις και η κατάσταση από άποψη υγιεινής και συντήρησης των πεπαλαιωμένων εγκαταστάσεων; 

Την κατάσταση αποκαλύπτει η καταγγελία φαντάρων που ακολουθεί:



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Το πρόβλημα με τους κοριούς είναι τεράστιο και υπάρχει στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα στρατόπεδα. 
Είναι ένα βασανιστήριο για τους φαντάρους τόσο σωματικό αφού δεν μπορούν να κοιμηθούν τις λίγες ώρες που τους απομένουν από τις υπηρεσίες όσο και ψυχολογικό. 
Να ξέρετε ότι όταν οι φαντάροι αποφασίζουν να κάνουν μια καταγγελία έχουν ήδη φτάσει στα όρια τους! 
Παρόλο λοιπόν που έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες γι΄αυτό το θέμα, υπάρχουν πολλαπλάσιες περιπτώσεις φαντάρων που υποφέρουν αλλά ακόμα δεν έχουν φτάσει στο σημείο να οργανωθούν και να το καταγγείλουν! 
Πολλοί γονείς είναι έξαλλοι αφού η πολιτεία τους διαβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας των παιδιών τους, θα προφυλαχθεί η σωματική και ψυχολογική τους υγεία. 
Υπάρχουν και παιδιά αλλεργικά στα οποία δεν ξέρουμε τι συνέπειες θα είχαν τα τόσα καθημερινά τσιμπήματα.΄
Όσο κι αν βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης πιστεύω ότι δεν είναι απαγορευτικό το κόστος της απεντόμωσης. 
Εμείς να τονίσουμε ότι άλλες είναι οι προτεραιότητες της ακροδεξιάς ηγεσίας του Πενταγώνου.
Πανάκριβες και επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά.
Συνεκπαιδεύσεις με το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και τα στρατεύματα των αντιδραστικών καθεστώτων του Περσικού Κόλπου και τους δικτάτορες της Αιγύπτου.
Κάνει συνεχώς εθνικιστικές και μιλιταριστικές επιδείξεις. Πανάκριβες Παρελάσεις και φιέστες, ενώ επιδιώκει την στρατιωτικοποίηση του λαού. 
Που να περισσέψουν λεφτά για τους φαντάρους.

Ο Π.Καμμένος χάνει καθημερινά τη μάχη από τους κοριούς, αλλά τα θύματα είναι οι συνάδελφοι στρατιώτες.
  Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στεκόμαστε απέναντι σε όλα αυτά. Κλιμακώνουμε την συνδικαλιστική μας πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, στην κατεύθυνση ενός μαχητικού κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, την κρατική τρομοκρατία, τον εθνικισμό και φασισμό.
Απαιτούμε μείωση της Υποχρεωτικής Στράτευσης σε 6 μήνες
Πρέπει να Μπλοκάρουμε τις χυδαίες και βάρβαρες αντεργατικές επιλογές, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους και τα σχέδια καταστολής του εσωτερικού εχθρού-αγωνιζόμενου εργαζόμενου λαού.
Να παλέψουμε μαζί, φοιτητές-εργαζόμενοι-άνεργοι, με Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, πολεμικούς εξοπλισμούς, μισθοφόρους, νέες και παλιές βάσεις του θανάτου.  
Απαιτούμε αύξηση του μισθού των φαντάρων, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για όλους. Προσλήψεις για να καλυφθούν οι τεράστιες κοινωνικές ανάγκες, να καταπολεμηθεί η Ανεργία. Αναγνώριση της θητείας ως χρόνο προϋπηρεσίας για όλους. 
Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας-χορήγηση επιδόματος μετά το τέλος της υποχρεωτικής στράτευσης. 
Απάντηση μας ένα νέο εργατικό κίνημα του συνόλου των εργαζομένων που ανεξάρτητα την εθνικότητα-φυλή-γλώσσα-θρησκεία θα σταθεί απέναντι σε κυβέρνηση-Ε.Ε. παλεύοντας για τα κοινά μας δικαιώματα.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου