Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Μαζική συμμετοχή φαντάρων στην πορεία του Πολυτεχνείου














ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Λέμε όχι στους Εξοπλισμούς, τους Μισθοφόρους Στρατιώτες και τις Βάσεις.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στα Δόγματα Πολέμου-Καταστολής, τον Ευρωστρατό, τη Προνομιακή σχέση με τις ΗΠΑ που σημαίνει επεμβάσεις, σφαγές αμάχων, προσφυγιά 
Δεν είμαστε αναλώσιμοι. Ο σύγχρονος στρατός δε δίνει δεκάρα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για τη σωματική και ψυχική υγεία των φαντάρων, για τα προβλήματα και τις ανάγκες μας. Κόβει τα δωρεάν εισιτήρια, μας δίνει μεταχειρισμένα ρούχα και αρβύλες, αφήνει τα στρατόπεδα να ρημάζουν χωρίς πετρέλαιο για θέρμανση, χωρίς καθαριστικά. Ο συνδυασμός αξιόμαχου και οικονομικών περικοπών φέρνει από εξάντληση και τραυματισμούς μέχρι αυτοκτονίες και θανάσιμα ατυχήματα. 
Δεν είμαστε κορόιδα. Δε θα φορτωθούμε εμείς τα σπασμένα της οικονομικής κρίσης. Δε θα αναπληρώσουμε εμείς το κοινωνικό κράτος που καταρρέει. Το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο του στρατού βασίζεται πάνω στο δήθεν εθελοντισμό των φαντάρων. Δεν καθαρίζουμε παραλίες, δε μαζεύουμε σκουπίδια, δεν κάνουμε τους υπηρέτες στις κατασκηνώσεις των αξιωματικών. Μακριά από εμάς οποιαδήποτε σχέση με απεργοσπαστικούς μηχανισμούς και δωρεάν εφεδρική εργασία.
Δεν πολεμάμε για τα συμφέροντά τους. Δε συμμετέχουμε στο νέο σκηνικό έντασης που στήνεται στο Αιγαίο. Δε μας αγγίζουν τα εθνικιστικά και μισαλλόδοξα κηρύγματα. Δε μας εμπνέει το νέο εθνικό όραμα για μια επιθετική γραμμή στη χάραξη των ΑΟΖ. Οι λαοί σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από τους βαθύτερους ενδοιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή. Να ανατραπούν με τους Αγώνας μας οι Άξονες Πολέμου και Εκμετάλλευσης των κρατών Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου.
Δεν καταστέλλουμε. Δεν αναγνωρίζουμε εσωτερικό εχθρό. Είμαστε στο πλευρό των σύγχρονων κολασμένων, δεν κυνηγάμε μετανάστες- πρόσφυγες. Είμαστε με τα κινήματα. 
Καλούμε τους Φαντάρους και το σύνολο του στρατιωτικού προσωπικού ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ, στον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Ο Ελληνικός Στρατός είναι το ΝΑΤΟ και ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ. Πολεμά και Δολοφονεί. Είναι Συνυπεύθυνος-Συνένοχος στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. Έτσι απαιτούν τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, τα συμβόλαια και τα κέρδη των αδίστακτων Ελλήνων επιχειρηματιών!

ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ-ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου