Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Η εισβολή στο Πεντάγωνο και η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της Αμφισβήτησης των "Εθνικών Συμφερόντων" και Συμμαχιών!

Το κίνημα ως ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ για τον Μ.Ιγνατίου...

Όσο πιο πολύ σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή!!!


Η εισβολή συνιστώσας του κινήματος στο Υπουργείο Άμυνας, αποτέλεσε την αφορμή ώστε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, καθεστωτικά μέσα και στρατευμένοι καθεστωτικοί διανοούμενοι να εκφράσουν όλη την πολεμοκαπηλεία, τον εθνικισμό και τον ολοκληρωτισμό τους. Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, δήλωσε ότι θα έπρεπε να συλληφθούν τα μέλη του και δεν μπορεί να συνεχίζεται ο κακώς εννοούμενος, ακτιβισμός.

Ουσιαστικά, το θέμα που έθεσαν είναι η Απαγόρευση της αμφισβήτησης του σύγχρονου Μεγαλοϊδεατιμού της άρχουσας τάξης.
Στο στόχαστρο τους το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ο Ρουβίκωνας και η ΚΝΕ, το εργατικό κίνημα και οι φοιτητές... 

Τους φοβίζει ότι σταδιακά γίνεται όλο και πιο έντονη η αντίθεση του εργαζόμενου λαού μας στην πολεμική προετοιμασία, η άρνηση μας να υποταχθούμε στις απαιτήσεις τους για βάσεις και πυρηνικά, προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών και προκλητικές δαπάνες για Αγορές όπλων. Τους προβληματίζουν οι εναντιώσεις των φαντάρων, των εργαζομένων, των φοιτητών απέναντι στο ΝΑΤΟ και τον Ευρωστρατό, στην "προνομιακή σχέση" με τις ΗΠΑ, αλλά και στους πολεμικούς Άξονες των κρατών και των αστικών συμφερόντων Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου.

Πριν λοιπόν οι αισθητές τάσεις του εργατικού και αντιπολεμικού κινήματος μαζικοποιηθούν, απαιτούν την λήψη μέτρων από την κυβέρνηση. Την άγρια καταστολή όσων αμφισβητούν τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής που εντάσσονται στους νέους γύρους της αστικής ταξικής επίθεσης που εντείνεται, απειλώντας να λάβει τη μορφή διακρατικών συγκρούσεων και  βάρβαρων ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.
Τα τύμπανα του πολέμου χτυπούν ξανά στο Λίβανο με την κλιμάκωση των πολεμικών προετοιμασιών Σαουδικής Αραβίας και Λιβάνου. Η συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων θεωρείται δεδομένη. Μιλώντας μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Avigdor Liberman, ο Πάνος Καμμένος, έκανε λόγο "για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, μια περιοχή της οποίας η ασφάλεια διακυβεύεται από πληθώρα κρίσεων και απειλών, πολλές από τις οποίες ξεπερνούν την έννοια της κρατικής οντότητας και η αντιμετώπισή τους είναι εφικτή μόνο με τη σημαντική συνεργασία σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο".

Δεν είναι κάτι το καινούργιο η απαίτηση επιβολής των αστικών σχεδιασμών με τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό
Είναι οι ίδιες αστικές πολιτικές δυνάμεις, τα ίδια καθεστωτικά μέτρα που απαιτούσαν την Απαγόρευση των αντιμνημονιακών εργατικών κινητοποιήσεων και την αναστολή των σχετικών άρθρων του Συντάγματος.
Οι ίδιοι εκπρόσωποι του αστικού πολιτικού-οικονομικού-στρατιωτικού κατεστημένου που απειλούσαν με εμφύλια σύγκρουση στο Δημοψήφισμα του 2015.
Οι ίδιοι βγαίνουν μπροστά σήμερα και απαιτούν κατασταλτικές πρωτοβουλίες από το κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης τους κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Το κίνημα ως ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ για τον Μ.Ιγνατίου...
Η εισβολή στο Πεντάγωνο και η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της Αμφισβήτησης των "Εθνικών Συμφερόντων" και Συμμαχιών!
 Από τα όσα ακραία και προκλητικά γράφτηκαν και ειπώθηκαν ξεχωρίζουμε τη δημόσια τοποθέτηση του δημοσιογράφου Μ.Ιγνατίου με το άρθρο του "Ποιος επιτέλους κυβερνά αυτή τη χώρα". Αυταρχική άποψη που μας έρχεται από την αμερικανική ακτή  του Ατλαντικού και μας επισημαίνει για την "ακάλεστη επίσκεψη στο Πεντάγωνο":
"Το πρόβλημα αυτό δεν είναι μία εσωτερική υπόθεση της χώρας. Στα μάτια των ξένων η χώρα είναι άναρχη. Ο καθένας κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι, και ειδικά αυτή η ομάδα δείχνει να έχει μία περίεργη ασυλία. Τα βλέμματα όλων αναγκαστικά στρέφονται στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Ουδείς μπορεί να διανοηθεί ότι έδωσε εντολή στον αρμόδιο υπουργό κ. Νίκο Τόσκα για να «καθαρίσει» τον στάβλο...[...]
Ερχόμενος στην Ουάσιγκτον για να συναντήσει τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο Έλληνας πρωθυπουργός «πούλησε» παντού ότι η Ελλάδα είναι μία σταθερή χώρα χωρίς προβλήματα -πέραν των οικονομικών- τονίζοντας ότι η τρομοκρατία έχει εξαλειφθεί"http://www.enoplos.com
Ο Μ.Ιγνατίου λοιπόν επισημαίνει ότι θολώνει η εικόνα του ελληνικού κράτους, η αποφασιστικότητα του ελληνικού καπιταλισμού να εξασφαλίσει ένα περιβάλλον "σταθερότητας" από την υποταγή των εργαζομένων και την εξόντωση των κινημάτων ώστε να αποτελέσει πολεμικό και οικονομικό ορμητήριο για τις ΗΠΑ.
Όμως, υπήρξαν και τοποθετήσεις που αξιολόγησαν την είσοδο στο ΥΠΕΘΑ από την σκοπιά των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Χαρακτηριστική είναι η παρέμβαση του  Δρ. Κωνσταντίνου Βαρδάκα, από το περιθωριακό ακροδεξιό μιλιταριστικό σαιτ  hellasforce.com που αναπαράγεται από πληθώρα καθεστωτικών μέσων.
Γράφει λοιπόν:


"ΠΡΙΝ την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα προσπαθούν να απαξιώσουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις;"

Εύκολα καταλαβαίνουμε που στοχεύουν αυτές οι επιθέσεις. Αυτό που προβληματίζει τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς της άρχουσας τάξης είναι η επιβολή κλίματος "εθνικής ενότητας", η μαχητική στράτευση τους λαού μας στους πολεμικούς τους τυχοδιωκτισμούς. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς μιλούν για την αναγκαιότητα ένωσης και κοινής στάσης του "Ελληνισμού", χρησιμοποιώντας τη φασιστική ορολογία της συνεργασίας των Δύο Ελληνικών κρατών της Μεσογείου, Ελληνικού και Κυπριακού...

Θυμίζουμε:

Λύσσαξαν οι εθνικιστές και μιλιταριστές με τους φοιτητές που δεν θέλουν F16 http://diktiospartakos.blogspot.gr

Τι πραγματικά σημαίνει η νέα επίθεση του Φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ http://diktiospartakos.blogspot.gr
Ας διαβάσουμε τι μας λένε οι φαντάροι:
οι φαντάροι παίρνουν θέση και λένε το δικό του ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ και στην κυβέρνηση του πολέμου και της βάρβαρης αντεργατικής επίθεσης. 
Ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ακολουθώντας την άθλια μεθόδευση και των προηγούμενων διαχειριστών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μιλά με τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια και μας επιβάλλει την Υποχρεωτική Στράτευση στο όνομα "της άμυνας, της προάσπισης των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας", για να μας εκμεταλλευτεί οικονομικά και εργασιακά, να μας έχει αναλώσιμους στον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, να μας κάνει κυνηγούς των προσφύγων και Απεργοσπάστες των εργατικών αγώνων.
Σε έναν ελληνικό στρατό που βρίσκεται σε 15 χώρες στο εξωτερικό, που συμμετέχει στην Κατοχή λαών και στους βομβαρδισμούς Αμάχων, επιβάλλοντας τα δόγματα Πολέμου Καταστολής από τα Βαλκάνια έως τη Μέση Ανατολή Και την Αφρική.
Ο Ελληνικός Στρατός είναι το ΝΑΤΟ. Πολεμά και Δολοφονεί. Είναι Συνυπεύθυνος-Συνένοχος στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. Έτσι απαιτούν τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, τα συμβόλαια και τα κέρδη του Κόκκαλη, του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, όλων των αδίστακτων Ελλήνων επιχειρηματιών! 
Είναι αντιδράσεις που πρόκειται να κλιμακωθούν.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε τους συναδέλφους Φαντάρους και το σύνολο του προσωπικού ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
Καταλαβαίνουμε την ταραχή της κυβέρνησης, της αμερικανικών πρεσβείας, των εφοπλιστών και των πολεμικών βιομηχανιών, των γελοίων παπαγάλων που ονομάζονται δημοσιογράφοι.
Κλιμακώνονται καθημερινά οι αντιδράσεις μέσα και έξω από τον στρατό ενάντια στην πολεμική ταύτιση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Ανάλογες πρωτοβουλίες λαμβάνονται και σε άλλες περιοχές, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Σε αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιείται και η νέα συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη)
Δίνουμε πάλι τον λόγο στους συναδέλφους φαντάρους:
ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ 644 Μ/Κ ΤΠ
Καμία εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού, να κλείσει τώρα η βάση
Σε επιστολή διαμαρτυρίας τους, στρατιώτες του 644 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού της Αλεξανδρούπολης αναφέρουν:
«Εμείς, στρατιώτες του 644 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού της Αλεξανδρούπολης, στέλνουμε αυτήν την επιστολή με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στην πόλη όπου υπηρετούμε τη θητεία μας. Εδώ και λίγες μέρες το λιμάνι της πόλης έχει μετατραπεί σε NATOική βάση που περιλαμβάνει σταθμό αποσυναρμολόγησης, αποθήκευσης και μεταφοράς πολεμικών ελικοπτέρων.
Οι ΝΑΤΟικοί έχουν το θράσος να απαιτούν να γίνεται από εμάς τους φαντάρους, μαζί με τα στελέχη του στρατού, του Λιμενικού και της αστυνομίας, η φύλαξη της βάσης, και φυσικά κάθε άλλη εξυπηρέτηση για τα ΝΑΤΟικά σχεδία. 
Αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχουμε εμείς ως φαντάροι, που σκοπός της θητείας μας είναι η υπεράσπιση των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας, να εμπλακούμε με τους ΝΑΤΟικούς φονιάδες; 
Δεν φτάνουν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στη θητεία μας, οι απαρχαιωμένες και κατεστραμμένες υποδομές του στρατοπέδου, που δεν επαρκούν ούτε για τις βασικές ανάγκες των στρατιωτών, οι εξαντλητικές και συνεχόμενες υπηρεσίες, που μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε τη νύχτα μέρα για να αντεπεξέλθουμε, μας καλούν προκλητικά να ανεχτούμε και τις ΝΑΤΟικές δυνάμεις να αλωνίζουν στο λιμάνι της πόλης, λίγα μόλις μέτρα από το στρατόπεδο όπου υπηρετούμε. 
Τις γνωστές ΝΑΤΟικές δυνάμεις που διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, τη Συρία, που ευθύνονται για χιλιάδες θανάτους αμάχων κάθε χρόνο, που έχουν μετατρέψει το Αιγαίο σε υγρό τάφο παιδιών. Αυτούς τους φονιάδες των λαών κάλεσε στην Αλεξανδρούπολη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που φέρει τεράστιες ευθύνες. 
Σε αυτούς που δίνει απλόχερα "γην και ύδωρ" στη Σούδα, την Κάρπαθο, που χωρίς κανένα ενδοιασμό προσφέρει τον Άραξο για να αποθηκεύουν πυρηνικά, παραχωρεί τώρα και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Απαιτούμε καμία εμπλοκή των στρατιωτών και συνολικά του Ελληνικού Στρατού για τη φύλαξη της βάσης. Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου