Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Άλλη μια ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ για τον εθνικιστή και πολεμοκάπηλο Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο - Η Νεολαία δεν θέλει να γίνει Μισθοφόρος Στρατιώτης

Προκηρύσσονται 210 θέσεις Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ και καλούν 195 για εξετάσεις.
Άλλο πάλι και τούτο. 
Η διπλή προκύρηξη θέσεων ΟΒΑ για το 2017 καλούσε 210 άτομα αλλά τελικά γίναν 195 όπως φαίνεται από την ανακοίνωση του ΓΕΣ με θέμα την Eξέταση Σωματικής Ικανότητας (Οπλίτες Βραχείας  Ανακατάταξης). 
Η μικρή αυτή μείωση φανερώνει ότι τελικά δεν δήλωσαν ούτε αυτοί που περίμεναν. Θυμίζουμε ότι ο αριθμός αυτός είναι σαφώς πιο «μαζεμένος» από τους 1000 που θα έπαιρναν στην προηγούμενη φάση. 
Μάλιστα, οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Βίτσας προπαγάνδιζαν ότι στόχος τους είναι να κάνουν 3000 Προσλήψεις ΟΒΑ...
Θυμίζουμε ακόμα ότι από την εμπειρία του παρελθόντος το κύμα φυγής μεγαλώνει στην εκπαίδευση ή στο άκουσμα του μισθού που δεν φτάνει ούτε για τα βασικά. Ο μισθός πείνας που θα παίρνουν άνθρωποι για να μείνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις 2-3 χρόνια με αβέβαιο το μέλλον τους, σημαίνει σε πολλές περιπτώσεις ότι αν βγάλεις τα έξοδα ενοικίου, διατροφής, κτλ ουσιαστικά καλείσαι να δουλέψεις σκληρά και πιθανότατα να βάλεις και κάτι από την τσέπη σου μόνο και μόνο για να επιβιώσεις χωρίς μέλλον. Προφανώς όμως το κυρίως πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά.
Οι προσλήψεις αυτές δεν είναι μία ασφαλής θέση όπως θέλουν να μας πείσουν. Το κλίμα πολεμικής προετοιμασίας που καλλιεργεί η κυβέρνηση με αφορμή και αιτία την ελληνοτουρκική αντιπαράθεση καταλήγει στην όξυνση του πολέμου ενάντια στους μετανάστες, τον εσωτερικό εχθρό, την αποστολή στρατευμάτων στο εξωτερικό, την μετατροπή της Ελλάδας σε μία βάση του ΝΑΤΟ με την αναβαθμισμένη συμμετοχή του ΕΣ βεβαίως. 
Στην άσκηση ΤΑΛΩΣ Επιλοχίας έπεσε από τα 2,5 μέτρα, έσπασε και τα δύο του χέρια, αλλά το έκρυψαν! Τα ατυχήματα είναι συνεχή, συχνά σε ασκήσεις με πραγματικά πυρά. Οι αυτοκτονίες σταλεχών διαδέχονται η μία μετά την άλλη. 
Και η πολεμική προετοιμασία εντείνεται. Ασκήσεις και συνεκπαιδεύσεις με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ, εντός και εκτός συνόρων, μέχρι τα Καρπάθια όρη και την έρημο του Ισραήλ.
Και όποιος εκπαιδεύεται στο εξωτερικό, ετοιμάζεται να ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ στο εξωτερικό.
Ήδη, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, ηγέτης των ΑΝΕΛ και πολύ φίλος των Αμερικανών, με δηλώσεις του, επισημαίνει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, ιδιαίτερα οι Ειδικές Δυνάμεις θα κληθούν να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ στο εξωτερικό.
Για αυτό και ξαφνικά αναβαθμίστηκαν οι ανάγκες σε αναλώσιμο προσωπικό. 
Για αυτό η τόση αγωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για προσλήψεις Μισθοφόρων στις Ειδικές Δυνάμεις. 
Γιατί όπως έλεγε και ο ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένος το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων αντιμετωπίζει συνθήκες πολέμου σε καιρό ειρήνης (;).
Ποιος νέος είναι σήμερα διαθετημένος να υπηρετήσει για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, που υπηρετεί το ΥΠΕΘΑ και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; 
Ποιος είναι πρόθυμος να δώσει την ζωή του και 3 από τα πιο παραγωγικά χρόνια του για πενταροδεκάρες, για το κυνήγι των μεταναστών στα σύνορα και για το όραμα των ΑΟΖ και του ελληνικού κεφαλαίου;  
Εμείς απαντάμε:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου