Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ζητείται μαθητής Γ' Λυκείου ως Κυβερνήτης υποβρυχίου που γέρνει!

Νέα επέλαση του εθνικισμού και του μιλιταρισμού που με όλα τα μέσα προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ακροδεξιά ηγεσία των ΑΝΕΛ στο Υπουργείο Άμυνας.
Αυτή τη φορά στόχος έγιναν οι μαθητές της Γ' Λυκείου που καλούνται για ένα ταξίδι με  υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού! 

Οι Συνταγματάρχες της Χούντας του 1967 αποκαλύπτονται μικροί συγκρινόμενοι με την τεράστια στρατιωτικοποίηση του λαού μας που προωθεί ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός, με την συνδρομή των Ισραηλινών και Αμερικανών διαφημιστών! 

Διαβάζουμε:
"Το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο, προσκαλεί μαθητές/μαθήτριες της Γ’ Λυκείου να δηλώσουν συμμετοχή και να νιώσουν τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης κατά τον πλου με το πλέον σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο (τύπου 214) του ΠΝ. Ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων".
Οι μαθητές λοιπόν θα πιαστούν Κορόϊδα παίζοντας πόλεμο στο βυθό του Αιγαίου.
Πλήρωμα σε ένα υποβρύχιο που γέρνει και φόρτωσε με χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ τον εργαζόμενο λαό μας για να παίζει το Πολεμικό Ναυτικό τον ρόλο του ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ στην Ανατολική Μεσόγειο.
Για να συμμετέχει ο Τσίπρας και ο Καμμένος στους βρώμικους πολέμους του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού, για να κυνηγούν πρόσφυγες ακόμα και στα χωρικά ύδατα της Λιβύης.
Καλούμε τους μαθητές των Λυκείων να μην Ψαρώσουν.
Να γυρίσουν την πλάτη στον εθνικισμό και το μιλιταρισμό.
Να ακολουθήσουν το παράδειγμα της νεολαίας που δεν μάσησε και δεν πήγε να καταταχτεί Μισθοφόρος στο Πολεμικό Ναυτικό.
Εξάλλου, οι μαθητές θα πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά τον κίνδυνο που θα αντιμετωπίσουν.
Ποιος ξεχνά τον κυβερνήτη που έριξε τη φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ του Π.Ν. στα βράχια, σε "θάλασσα λάδι" λίγο έξω από τον Ναύσταθμο.
Καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα, τους συλλόγους των καθηγητών και το μαθητικό κίνημα όχι μόνο να καταγγείλουν αυτή την πολεμοχαρή εκστρατεία, αλλά να ενώσουν την αγωνία τους  για την συγκρότηση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που απαιτεί η εποχή μας.
Μια σκληρή εποχή αντεργατικής επίθεσης, δογμάτων Πολέμου-Καταστολής που στοχοποιούν ως εσωτερικό εχθρό εργαζόμενους και νεολαία.
Με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ - ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ στους βρώμικους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Η νέα Συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ την Πέμπτη 23/11, στις 7.00 μ.μ στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη) θέλει να συμβάλλει σε αυτή ακριβώς την κατεύθυνση.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου