Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Βάσεις για αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη UAV σε Λάρισα και Ανδραβίδα;


Σε είδηση που διακινούν τα φιλοκυβερνητικά στρατιωτικά σαιτ "τις τελευταίες ημέρες κλιμάκιο 25 Αμερικανών επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά τις αεροπορικές βάσεις σε Λάρισα και Ανδραβίδα. 
Ήταν η τελική επιθεώρηση από την οποία κατέληξαν ότι αυτές είναι οι πιο κατάλληλες για την μεταστάθμευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών".
Ενώ επίσης και στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης φτιάχνεται νέα βάση για τα ελικόπτερα των ΗΠΑ αναπάντητο παραμένει το ζήτημα μεταφοράς πυρηνικών όπλων σε βάσεις στην ελληνική επικράτειας. 

Τους φόβους του εργαζόμενου λαού μας για αυτή την εξέλιξη αυξάνουν οι τοποθετήσεις και οι ενέργειες του Υπουργείου Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Πιο συγκεκριμένα:

Ποιος λέει ψέματα για τα Πυρηνικά, ο Π.Καμμένος ή το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων;

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στο αντιμπεριαλιστικό-αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 12/11 στις 11:00 στην βάση του Άραξου.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής επανέλαβε ότι στην Ελλάδα “δεν υπάρχουν πυρηνικά και ούτε πρόκειται να δεχτούμε να αποθηκεύσουμε τέτοια όπλα”. 

Θα αναρωτηθείτε ποιος εκπρόσωπος της κυβέρνησης παραδέχτηκε την παρουσία τους στην Ελλάδα όταν φυλάσσονταν σε ελληνικές βάσεις για δεκαετίες.

Από την άλλη μεριά υπάρχει το ΓΕΕΘΑ.

Στη βάση του Αράξου γίνονται εργασίες για την αποθήκευση πυρηνικών όπλων!

Στις 26 και 28 Σεπτεμβρίου σε νατοϊκή σύσκεψη εξετάστηκαν λεπτομερώς οι εργασίες “εκσυγχρονισμού” της αεροπορικής βάσης στον Άραξο.

Μεταξύ των έργων που εξελίσσονται είναι και εγκαταστάσεις για την αποθήκευση “ειδικών όπλων” όπως αναφέρονται σε άκρως απόρρητο ενημερωτικό έγγραφο προς το ΥΠΕΘΑ.
Η είδηση αυτή ΠΟΤΕ δεν διαψεύστηκε από το Υπουργείο Άμυνας και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Εμείς ως ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις κινηματικές πρωτοβουλίες του Αντιπολεμικού κινήματος που σχεδιάζονται και θα ανακοινωθούν άμεσα ενάντια στις βάσεις του θανάτου και την εγκατάσταση Πυρηνικών Οπλών.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου