Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Επιλοχίας της Ζ ΜΑΚ των Ειδικών Δυνάμεων συνελήφθη για ναρκωτικά

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Το τι παρανομία και επικίνδυνα κοινωνικά στοιχεία έχουν μαζευτεί στις Ειδικές Δυνάμεις και έχουν πάει Μισθοφόροι Στρατιώτες δεν χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και διαίσθηση για να το φανταστεί κανείς.
Τόσο σε Ελλάδα που συχνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις για σχέσεις ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων με τη Μαφία, όσο και στην Κύπρο που πρόσφατα οι μαζικές προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών έφεραν στο προσκήνιο σκάνδαλο ανάμιξης πολλών εξ αυτών με το εμπόριο ναρκωτικών.
Όπως αποκαλύπτει το ARMY VOICE:
"Μετά από μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, με έρευνες σε σπίτια και συλλήψεις, εντός και εκτός νομού εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που εμπλέκονται στην διακίνηση και εμπορία σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών.

Η μια εγκληματική οργάνωση αποτελούνταν από έξι άτομα κι η δεύτερη από πέντε. Επίσης έχει σχηματισθεί δικογραφία σε 35 περίπου άτομα, τα οποία προμηθεύονταν χασίς από το συγκεκριμένο κύκλωμα.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 37χρονος στρατιωτικός ο οποίος υπηρετεί στις Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων (Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών). 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Armyvoice.gr πρόκειται για ΕΠΟΠ Λοχία ο οποίος ανήκει στην ελίτ των ειδικών δυνάμεων, στην Ζ’ ΜΑΚ.
Ο υπαξιωματικός υπηρετεί σε γραφείο μέσα στο ΓΕΕΘΑ, σε θέση που αφορά τις ειδικές δυνάμεις. Η Λαμία είναι ο τόπος καταγωγής του".
Να θυμίσουμε ότι η Ζ ΜΑΚ -η καλοπληρωμένη Ζ ΜΑΚ- έχει αναλάβει την Φρούρηση του Πενταγώνου και έχει συμμετάσχει σε Αποστολή Καταστολής Πλήθους!
Μπράβοι των εφοπλιστών και των μαφιόζων οι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΡΑΜΠΟ εκτός των άλλων!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου