Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Άσκηση καταστολής πλήθους στο ΚΕΠΒ Θήβας!

Το Υπουργείο Άμυνας των Π.Καμμένου και Δ.Βίτσα αντιμετωπίζουν το Κίνημα των Φαντάρων ως Τρομοκρατία!
Ενεργοποίησαν σχέδιο αντιμετώπισης της τρομοκρατίας που υπάρχει από τη δεκαετία του 80'  μετά την επίθεση της 17 Νοέμβρη σε αποθήκες στρατοπέδου στην περιοχή της Λάρισας δίπλα στο χωριό Συκούριο!
Ο "Ρουβίκωνας" ήταν η δικαιολογία για να επιχειρήσουν να στρέψουν τον Στρατό εναντίον του Κινήματος των φαντάρων, των Αλληλέγγυων κινημάτων και στο Κίνημα των Φαντάρων! 
Ο στρατός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και του ΥΠΕΘΑ Καμένου στρέφει τους φαντάρους απέναντι στον εχθρό λαό εφαρμόζοντας το δόγμα καταστολής του εσωτερικού εχθρού και βάζοντας μπροστά μηχανισμούς «αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών». 
Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων την προηγούμενη εβδομάδα έγινε σειρά ασκήσεων στην Θήβα από την μόνιμη δύναμη του στρατοπέδου. Όπως επίσημα ειπώθηκε στην αναφορά οι ασκήσεις αυτές έγιναν με αφορμή την πρόσφατη εισβολή της ομάδας «Ρουβίκωνας» στο πεντάγωνο. 
Μόνο που ο "Ρουβίκωνας" ήταν η δικαιολογία για να επιχειρήσουν να στρέψουν τον Στρατό εναντίον του Κινήματος των φαντάρων, των Αλληλέγγυων κινημάτων και στο Κίνημα των Φαντάρων! 
Οι ασκήσεις αυτές είχαν ως στόχο την σωστή τοποθέτηση με περίπτωση που το στρατόπεδο κινδυνεύσει από κάποια εξωτερική «απειλή». Μόνο που σαν απειλή αντιμετωπίστηκαν τα κείμενα που μοιράζονται, αυτοί που αμφισβητούν τον ρόλο του στρατού ή ακόμα και όσοι μιλάνε με τους φαντάρους και καλούν σε αγώνα για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Μάλιστα, σε κάθε εμφάνιση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στα Κέντρα Εκπαίδευσης υπάρχει Ασφαλίτης εντός και εκτός της μονάδας που σε συνεργασία με τη διοίκηση της μονάδας καταγράφει όσους εκφράζουν την Αλληλεγγύης τους στους στρατευμένους.
Πρόκειται προφανώς για στοχοποίηση του κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό, του φαντάρου που είναι «πολίτης με στολή» και όχι πειθήνιο πιόνι. 
Μιλάμε για μία μονάδα που εδώ και καιρό το Δίκτυο Σπάρτακος έχει σταθερή παρέμβαση. Είναι χαρακτηριστικό ότι εμβόλια στους νεοσύλλεκτους της Σειράς Νοεμβρίου έγιναν μετά από διεκδίκηση των νεοσυλλέκτων φαντάρων, ενώ οι κοριοί πολιορκούν το ΚΕΤΘ γιατί η διοίκηση δεν δίνει κονδύλια για να ληφθούν μέτρα. 
Μιλάμε για ΑΗΔΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ μιας διοίκησης μονάδας που δεν κάνει τίποτε για τους κοριούς αλλά πραγματοποιεί Ασκήσεις Καταστολής!
Η διαρκώς αυξανόμενη αποδοχή των συναδέλφων και των οικογενειών τους στην αγωνιστική πρόταση του Δικτύου Σπάρτακος έχουν αρχίσει να ενοχλούν τα επιτελεία και την κυβέρνηση. 
Εμείς ρωτάμε τους συναδέλφους πόσες φορές ο στρατός έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματά τους; Τελικά το ΓΕΣ καλεί τους συναδέλφους να στραφούν ενάντια σε όσους τους απειλούν ή στον ίδιο τους τον εαυτό; 
Δεν είναι όμως μόνο αυτό.
Ο ρόλος του στρατού σαν μία μηχανή καταστολής του εσωτερικού εχθρού και διαχείρισης κρίσεων, το νέο δόγμα άμυνας ασφάλειας που έχει υιοθετήσει αναβαθμίζεται. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων επιχειρήσεων ή ασκήσεων. 
Η άσκηση καταστολής πλήθους «Καλλίμαχος», η παρουσία του στρατού στις πλατείες και τις μεγάλες κινητοποιήσεις του παρελθόντος ή ακόμα και η ίδια η σύσταση της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας αποτελούν παράδειγμα που εντάσσονται στην ίδια λογική.
Μήπως η καταστολή των μεταναστών στα σύνορα, η φύλαξη των HOT SPOT ή ακόμα και η παρακολούθηση τους σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ και την ΕΥΠ είναι κάτι διαφορετικό; 
Τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα στο Πεντάγωνο για να κατοχυρώσει τη δυνατότητα σύλληψης πολιτών από Στρατιωτικές Δυνάμεις.
Εμείς απαντάμε ότι στον πόλεμο ενάντια στην κοινωνική πλειοψηφία που έχει κηρύξει η ντόπια και ξένη ολιγαρχία, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και η κυβέρνηση θα είμαστε στο απέναντι στρατόπεδο. 
Δεν πολεμάμε – Δεν καταστέλλουμε για τα συμφέροντα ελληνικής ολιγαρχίας-ΝΑΤΟ-ΕΕ ! 
Απαιτούμε η ηγεσία του ΓΕΣ και η κυβέρνηση να σταματήσουν τις Ασκήσεις Καταστολής Πλήθους. Κανένας συνάδελφος να μην συμμετάσχει σε παρόμοιες επιχειρήσεις. 
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου