Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Εκτελούν τους φαντάρους που Αρνούνται τους βρώμικους πολέμους;

Μπορεί οι εθνικιστές, δεξιά και αριστερά, να σπέρνουν το μίσος μεταξύ των λαών, προπαγανδίζοντας την υπεράσπιση των συνόρων και της "εθνικής ανεξαρτησίας", αλλά καθημερινά αποδεικνύεται ότι Κοινός είναι ο εχθρός: 

οι κυβερνήσεις και τα αστικά κράτη, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.

Μπορεί ο Παυλόπουλος και ο Ερντογάν να διασταυρώνουν τα βέλη τους για την συνθήκη της Λωζάνης, για τα ανταγωνιστικά συμφέροντα ελληνικής και τουρκικής αστικής τάξης, αλλά ποιος ξεχνά ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσία στήριξαν και στηρίζουν το καθεστώς Ερντογάν στον ταξικό πόλεμο κατά του κόσμου της εργασίας στην Τουρκία.

Ένας πόλεμος που έχει νεκρούς, συχνά Τούρκους φαντάρους , που ντύθηκαν Υποχρεωτικά στα χακί για να γίνουν κρέας στους πολέμους τους, να πέσουν τελικά νεκροί από Τουρκικές σφαίρες!

Αυτό αποκαλύπτει η ειδησιογραφία.
Ότι Αυτοκτονούν οι Τούρκοι στρατιώτες με ψυχολογικά προβλήματα και ενίοτε εκτελούνται...
Οι απώλειες στις τάξεις του τουρκικού στρατού, εξαιτίας του εμφύλιου πολέμου, είναι βαριές  στη νοτιοανατολική Τουρκία. 

Το Τουρκικό κράτος αποκρύπτει τους πραγματικούς αριθμούς των νεκρών ανδρών του, μεταδίδει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, ενώ πολλοί στρατιώτες αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι αυτοκτονίες.

Ο Τούρκος στρατιώτης Ογκιουζάν Εσέρ (Oğuzhan Eser), 22 ετών, που υπηρετούσε τη θητεία στην τουρκοκρατούμενη κουρδική επαρχία Χακάρι, βρέθηκε νεκρός κοντά σε δεξαμενή νερού στη Σμύρνη, όπου βρισκόταν με άδεια.
Το σώμα του ήταν διάτρητο από σφαίρες και ανακοινώθηκε ότι αυτοκτόνησε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εσέρ ήταν στενός φίλος με τον χωροφύλακα Χαρούν Αρβάς (Harun Arvas) που σκοτώθηκε σε μάχη με Κούρδους αντάρτες και έκανε ψυχοθεραπεία μετά τον θάνατο του φίλου του.

Να σημειωθεί ότι πολλές «αυτοκτονίες» Τούρκων στρατιωτών είναι ύποπτες και έχει υποστηριχτεί ότι οι άνδρες έχασαν τις ζωές τους μετά την άρνησή τους να υπακούσουν σε εντολές.
Καλούμε στην συγκρότηση ενός μαζικού και μαχητικού κινήματος, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, σε Ελλάδα και Τουρκία, για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Ενάντια στις πολεμοκάπηλες, επιθετικές, αντεργατικές, αυταρχικές κυβερνήσεις του Τσίπρα και του Ερντογάν.
Ενάντια στις ΑΟΖ, τα ενεργειακά τους σχέδια, τις βάσεις, το ΝΑΤΟ, τον Ευρωστρατό.
ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου