Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ναζί Εγκληματίες μέσα στον Στρατό!


Οι αποκαλύψεις του διεθνούς τύπου είναι συγκλονιστικές:

"Γερμανός στρατιώτης σχεδίαζε δολοφονίες που θα “χρέωνε” σε πρόσφυγες!
Οι εισαγγελικές αρχές απήγγειλαν κατηγορίες εις βάρος ενός Γερμανού στρατιώτη που φέρεται ότι προετοίμαζε δολοφονικές επιθέσεις υψηλόβαθμων πολιτικών για την στήριξή τους σε πρόσφυγες και για την προσπάθειά του να κάνει τις επιθέσεις να φανούν έργο προσφύγων.
Ο στρατιώτης, που ταυτοποιήθηκε από τις αρχές ως ο Φράνκο Χανς Α. συνελήφθη τον Απρίλιο, σε μια υπόθεση που σόκαρε την γερμανική κοινωνία και προκάλεσε μια συζήτηση για τα ακροδεξιά στοιχεία στον γερμανικό στρατό.
«Παρακινούμενος από μια εθνικιστική στάση, σχεδίαζε να εξαπολύσει επίθεση σε άγνωστη χρονική στιγμή με στόχο υψηλόβαθμους πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα που υπερασπίζονται μια ιδιαίτερα φιλική προς τους πρόσφυγες πολιτική, όπως την θεωρούσε ο κατηγορούμενος», τόνισε η ανακοίνωση του γραφείου του εισαγγελέα.
«Ήθελε ο κόσμος να πιστέψει ότι οι επιθέσεις του σχετίζονταν με την ακραία ισλαμική τρομοκρατία και ότι διεπράχθησαν από κάποιον που είχε λάβει άσυλο», υπογραμμίζεται.
Ανάμεσα στους στόχους του κατηγορούμενου ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάικο Μαας, η αντιπρόεδρος των Πρασίνων Κλαούντια Ροτ, καθώς και ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοσιογράφοι, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα.
Οι εισαγγελικές αρχές υποπτεύονται ότι ο Φράνκο Χανς Α., μαζί με δύο συνεργούς του, επιθυμούσαν να εμπλέξουν πρόσφυγες στις σχεδιαζόμενες επιθέσεις τους, προσποιούμενοι τους αιτούντες άσυλο. Συγκεκριμένα, ο Φράνκο Α., που υπηρετούσε στη γαλλογερμανική βάση Ίλκιρχ στη Γαλλία, χρησιμοποίησε πλαστή ταυτότητα για να καταγραφεί ως Σύρος πρόσφυγας και εγκαταστάθηκε σε έναν καταυλισμό προσφύγων στη Βαυαρία παρότι δεν μιλούσε αραβικά.
Ο στρατιώτης είχε συλληφθεί στα τέλη Ιανουαρίου από τις αυστριακές αρχές με την υποψία ότι είχε κρύψει ένα παράνομο όπλο στις τουαλέτες του κεντρικού αεροδρομίου της Βιέννης. Η εισαγγελία τόνισε ότι ο στρατιώτης κατηγορείται για διάπραξη μιας σοβαρής ενέργειας βίαιης ανατροπής και παραβίαση του νόμου ελέγχου των στρατιωτικών όπλων, καθώς και νόμων περί όπλων και εκρηκτικών".
Έχει σημασία να δούμε ότι τέτοια φαινόμενα γίνονται ολοένα πιο συχνά στον σύγχρονο γερμανικό και ευρωπαϊκό στρατό που κυοφορείτε, στρατούς που θα εφαρμόσουν τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής, στρέφονται εναντίον των ασύμμετρων απειλών-εσωτερικού εχθρού -κοινωνικά κινήματα, μειονότητες, πρόσφυγες κλπ.
Στρατοί που υπερασπίζουν την Ευρώπη Φρούριο των εθνών κρατών του ολοκληρωτικού καπιταλισμού, εφορμούν σε Αφρική-Μέση Ανατολή στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών αποστολών και με πρόσχημα τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας επιβάλλουν ένα πρωτόγνωρο καθεστώς κρατικής τρομοκρατίας στις καπιταλιστικές μητροπόλεις.
Σας καλούμε να διαβάσετε την ανακοίνωση μας και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας:

Ποιος ευθύνεται για τα εθνικιστικά συνθήματα στον στρατό;
Κορυφαίο παράδειγμα η Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης στην 28η Οκτωβρίου. 
Δεν ήταν οι Ειδικές Δυνάμεις που τραγουδούσαν εθνικιστικά συνθήματα. 
Ήταν οι Ευέλπιδες, σε "εθνικό δίκτυο" μέσω της μετάδοσης της ΕΡΤ.
Και κανένα κόμμα δεν τους καταδίκασε.... ούτε το ΚΚΕ! Σε επιστολές καταγγελιών συναδέλφων φαντάρων, τόσο από τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, όσο και από μονάδες στην ελληνική παραμεθόριο, αλλά και εκτός Ελληνικής Επικράτειας, στην Κύπρο, διαπιστώνεται μια έξαρση της εθνικιστικής προπαγάνδας και των φασιστικών ασμάτων. 
Πλέον τα αντιδραστικά αυτά φαινόμενα πληθαίνουν και αποτελούν ζητήματα καθημερινής πάλης του Κινήματος των Φαντάρων.
Θέτουμε επομένως το ερώτημα: 
Αν συμφωνήσουμε ότι υπάρχει όντως έξαρση του φαινομένου ποιοι είναι οι λόγοι; 
Πως θα σταματήσουν όλα αυτά;
Δημοκρατικοί συμπολίτες μας ή οι δυνάμεις του ΚΚΕ-ΚΝΕ απαντούν ότι απαιτείται εκδημοκρατισμός του Στρατού, ότι πρόκειται για ακροδεξιούς στα χακί, που πρέπει όλοι να απομονώσουμε και τη δράση τους να καταδικάσουμε.
Θα μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε. Είναι ο Στρατός του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού
Η καθημερινότητα των στρατοπέδων αποκαλύπτει ότι αλλού βρίσκονται οι ευθύνες αυτής της κατάστασης. 
Είναι ζήτημα της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνολικά και ιδιαίτερα στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, δίνοντας συνέχεια στην κυβερνητική διαχείριση των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, πάντα με την αγαστή συνεργασία του στρατιωτικού κατεστημένου που θεωρεί ότι ο ρόλος του αναβαθμίζεται. 
Ο σύγχρονος Ελληνικός Στρατός, με τον κομβικό ρόλο στο ΝΑΤΟ και τον Ευρωστρατό, συμμέτοχος-συνένοχος των βάρβαρων πολέμων και ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις με τον ενεργό, καθοριστικό ρόλο στον Πόλεμο κατά των Προσφύγων και προάσπισης των συνόρων της Ευρώπης Φρούριο. 
Με καθήκον πλέον την επιβολή των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μέση Ανατολή-Αφρική ώστε να εξυπηρετηθούν γεωστρατηγικά συμφέροντα και αλληλοδιαπλεκόμενοι πολιτικοί-ενεργειακοί σχεδιασμοί. 
Επιχειρώντας την σοβαρή στρατιωτικοποίηση του εργαζόμενου λαού μας με βασικούς άξονες την εκτίναξη της εργασιακής εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης-νεολαίας, την πλήρη εμπλοκή τους στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους αλλά και σε επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους με κύριο εχθρό των Εσωτερικό, τα κοινωνικά κινήματα. 

Έχουν ανάγκη την εθνικιστική προπαγάνδα και την επιβολή των αντιδραστικών στερεοτύπων. 
Ουσιαστικά, μιλώντας για τον Ελληνικό Στρατό μιλάμε για την σύγχρονη Σιδερένια Φτέρνα του ολοκληρωτικού καπιταλισμού.
Το "εθνικό μέτωπο" που συγκροτείται ειδικά στον Στρατό από τους Υπουργούς Άμυνας Π.Καμμένο-Δ.Βίτσα με συστατικό τμήμα την Ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, είναι η διαφορετική όψη του νομίσματος "του Πορίσματος με τις Λευκές Σελίδες" για τη δήθεν έρευνα σχετικά με τη διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ε.Δ. των ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Αυτός λοιπόν ο Ελληνικός Στρατός ντύνεται Ελληνοχριστιανικά, διαπαιδαγωγείται με "Τίμιες Ζώνες" της Παναγίας και εικονίσματα από το Άγιο Όρος γιατί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θέλουν να δώσουν χαρακτηριστικά "Πολέμου Πολιτισμών" στην εμπλοκή τους στους νέους πολέμους.
Αυτός ο Ελληνικός Στρατός δεν έχει την ανάγκη των ΝΑΖΙ στελεχών για να κάνει καψόνια στο ΚΕΕΔ, τους Πεζοναύτες, την 35 Μοίρα Καταδρομών στη Κύπρο και την Σχολή Ευελπίδων: όλες αυτές οι βαρβαρότητες, η επέλαση του εθνικισμού-ρατσισμού-μισαλλοδοξίας-ολοκληρωτισμού είναι συνυφασμένα με την ύπαρξη τους και τον ρόλο που καλούνται να επιτελέσουν. Έτσι διαπαιδαγωγούνται, έτσι χειραγωγούνται, έτσι κατασκευάζονται οι σύγχρονοι Ράμπο και ηγήτορες! 
Όλα αυτά δεν αποτελούν περιθωριακά φαινόμενα, δεν γίνονται εν κρυπτώ. Είναι εν γνώση των Διοικήσεων των μονάδων, διεξάγονται μπροστά στα Διοικητήρια και σε Παρελάσεις με τιμώμενα πρόσωπα Ανώτατους Αξιωματικούς, συγκαλύπτονται από το ΓΕΣ με τη δικαιολογία ότι αποτελούν μέρος της στρατιωτικής εκπαίδευσης.
Κορυφαίο παράδειγμα η Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης στην 28η Οκτωβρίου. Δεν ήταν οι Ειδικές Δυνάμεις που τραγουδούσαν εθνικιστικά συνθήματα. 
Ήταν οι Ευέλπιδες, σε "εθνικό δίκτυο" μέσω της μετάδοσης της ΕΡΤ.
Και κανένα κόμμα δεν τους καταδίκασε.... ούτε το ΚΚΕ!



Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
Με συλλογικό αγώνα, συγκροτώντας Επιτροπές Φαντάρων παντού.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com
Θυμίζουμε:

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ: ΓΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ-Κουβέντα για τα εθνικιστικά συνθήματα

Να η "εθνική ενότητα" των Καμμένου-Βίτσα: Φασιστικά συνθήματα και καψόνια στα στρατόπεδα!
Οι φασίστες είναι εδώ, μέσα στον Στρατό, βρίσκουν Ανοχή στην "Εθνική ενότητα" του Πάνου Καμμένου και του Δ.Βρίτσα.
Τους έχουν ανάγκη οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι του πολέμου, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ο ολοκληρωτικός καπιταλισμός και η αστική Ελλάδα που επιτίθεται σε Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο, Αφρική κι Μ.Ανατολή
Αναδεικνύεται το γεγονός ότι οι πιο επιθετικές μονάδες του Ελληνικού Στρατού, Φασιστικοποιούνται, αποκτούν αδίστακτα Πολεμοχαρή και Ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά για να επιβάλλουν με τον πιο βίαιο τρόπο τα Δόγματα Πολέμου-Καταστολής που απαιτεί η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ελληνικής άρχουσας τάξης καθώς αλληλοδιαπλέκονται με τους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, εντός και εκτός συνόρων.
Την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκάλυπτε: 
Με φασιστικά συνθήματα η ΕΛΔΥΚ του Πάνου Καμμένου και το Ενιαίο Επιθετικό Δόγμα Ελλάδας-Κύπρου 
Για μια ακόμη φορά, οι συνάδελφοι φαντάροι είχαν την ατυχία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει η "εθνική ενότητα" που οικοδομεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ΝΑΖΙ Δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, τα υπόλοιπα κόμματα των Μνημονίων και τους εφοπλιστές. 
Αν από τη μια μεριά έχουμε τις αγκαλιές του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και του Δ.Βίτσα με τον Κασιδιάρη στα ακριτικά νησιά και στην πανελλαδική άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ, από την άλλη μεριά, στα στρατόπεδα έχουμε ολοένα την εμφάνιση των ακροδεξιών που προκαλούν με την απροκάλυπτη επιθετική τους δράση. Αν λοιπόν οι Ευέλπιδες φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης, σε εθνική μετάδοση από την ΕΡΤ και με την πλήρη κάλυψη στρατιωτικής-πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Είναι φυσική συνέπεια να κραυγάζουν φασιστικά συνθήματα στην Κύπρο, στο 1ο Τάγμα Π/Ζ. http://diktiospartakos.blogspot.gr
Τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκάλυπτε: 
Γιάφκα των φασιστών το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων φαντάρων Καλαμάτας 
Μπορεί η κυβέρνηση να διαδίδει μέσω των φίλων της δημοσιογράφων ότι στο πλαίσιο της "μάχης του Μοριά" θα κλείσει τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων... 
Μεταφέροντας τους αόρκιστους φαντάρους από την πρώτη στιγμή στην παραμεθόριο, με μια κίνηση που αποδεικνύει την επικίνδυνη κλιμάκωση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, δυσχεραίνει τους όρους της υποχρεωτικής στράτευσης και ανακατανέμει το πελατειακό κράτος....
Αλλά η πολιτική ηγεσία των Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα ουσιαστικά ικανοποιούν τις απαιτήσεις των τοπικών οικονομικών συμφερόντων, των πολιτικών δυνάμεων και του Μητροπολίτη διατηρώντας σε λειτουργία το ΚΕΝ Καλαμάτας, με την πρόφαση ότι εκεί θα γίνονται τα ΣΠΕΝ. http://diktiospartakos.blogspot.gr
Την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκάλυπτε ότι 
" Οι φαντάροι Αλβανικής καταγωγής είναι εσωτερικός εχθρός του Ελληνικού Στρατού; 
Αν και άμεση ήταν η παρέμβαση του ΓΕΣ και της νέας διοίκησης στο 644 Μ/Κ ΤΠ στην Αλεξανδρούπολη, μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων, κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις στους ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ "να μαζευτούν".
Κάτι που έγινε φανερό τις επόμενες μέρες αφού οι ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ. αλλά και η διοίκηση της μονάδας κατανοούν ότι πλέον και στο 644 Μ.Κ ΤΠ οι φαντάροι μπορούν να υπολογίζουν στην στήριξη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Αποκαλύπτεται ότι κάτι πολύ πιο σοβαρό συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Με ευθύνη της ακροδεξιάς ηγεσίας του Πενταγώνου και του ΑΓΕΣ Στεφανή έχει περάσει στο μόνιμο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό η αντίληψη ότι για τον ελληνικό στρατό οι φαντάροι Αλβανικής καταγωγής και οι αλλόθρησκοι συνάδελφοι είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.http://diktiospartakos.blogspot.gr
Αυτές οι καταγγελίες των φαντάρων όπως αναδείχτηκαν από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, για να δημοσιοποιηθούν σε σειρά σαιτ και να γίνουν θέμα σε εφημερίδες όπως το ΠΡΙΝ. Ακολουθούν όμως και άλλες:
Το Σαββάτο 25/11/20107, οι φαντάροι αποκαλύπτουν: 
Ένα Κέντρο Εκπαίδευσης που αποτελεί ορμητήριο της Ακροδεξιάς και των ΝΑΖΙ. 
Φασιστικά - εθνικιστικά συνθήματα στο ΚΕΕΔ 
Στρατεύσιμοι της 2017 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ, που υπηρετούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στη Νέα Πέραμο, καταγγέλλουν στον «Ριζοσπάστη» πρωτοφανή καψόνια και όργιο εθνικιστικών συνθημάτων. Βέβαια, περιστατικά σαν κι αυτά, στο συγκεκριμένο στρατόπεδο αποτελούν «ρουτίνα», κι εδώ γεννιούνται αρκετά ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λαμβάνουν χώρα και από ποιους. 
Προκαλεί, πραγματικά, ανατριχίλα - και μόνο στο άκουσμα - το γεγονός ότι φαντάροι έπεσαν για έρπυση - εκτός εκπαίδευσης - μέσα στις λάσπες, την ίδια μέρα που λίγα μέτρα έξω από το στρατόπεδο του ΚΕΕΔ πνιγόταν μια ολόκληρη περιοχή κάτω από τόνους λάσπης. 
Προκαλούν ανατριχίλα τα εμετικά, φασιστικά συνθήματα που αναγκάζονται να φωνάζουν εκατοντάδες νεοσύλλεκτοι. Παραθέτουμε μερικά από αυτά: 
«Αίμα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι... τουρκικό, σκοπιανό, αλβανικό... τα Μ16 να βαράνε, χήρες κι ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε». 
«Ητανε ένα καράβι, ένα αρματαγωγό... πάει παραλία, στη Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία... και όποιον Τούρκο βρήκανε του πήραν το κεφάλι». 
Συνθήματα που καλλιεργούν μίσος για τους γειτονικούς μας λαούς, με τον πιο χυδαίο τρόπο. Οι ευθύνες της διοίκησης του στρατοπέδου είναι τεράστιες, καθώς αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν μέρα μεσημέρι, όταν, δηλαδή, όλοι οι αξιωματικοί βρίσκονται στο στρατόπεδο. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για το ίδιο στρατόπεδο, όπου το Μάη του 2017 έγινε προσπάθεια - ανεπιτυχώς - να παρεμποδιστεί εξόρμηση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής, παρατάσσοντας φαντάρους εκτός(!) στρατοπέδου. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει σοβαρές ευθύνες γιατί παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες φαντάρων τα τελευταία χρόνια, δεν έχει κάνει το παραμικρό για να σταματήσει αυτά τα φαινόμενα, τα οποία δεν αφορούν μόνο το ΚΕΕΔ αλλά συμβαίνουν και αλλού. 
Οι φαντάροι, που είναι παιδιά του ελληνικού λαού, να ξεσκεπάσουν, να αποκαλύψουν τους φασίστες μέσα στα στρατόπεδα. Να μην επιτρέψουν τέτοια φαινόμενα στις μονάδες τους, να απειθαρχήσουν να εκτελέσουν «καψόνι» και να φωνάξουν εθνικιστικά - φασιστικά συνθήματα. 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΒΙΤΣΑ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
Το κλίμα εθνικισμού και μισαλλοδοξίας που καλλιεργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι το θερμοκήπιο που έδωσε τη δυνατότητα ανάδυσης των συμμοριτών της Χρυσής Αυγής στον Στρατό.
Για να ακολουθήσουν βεβαίως οι εθνικιστικές φιέστες παρουσίας του Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα-Κασιδιάρη σε νησιά του Αιγαίου.
Το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως προηγουμένως είχε πράξει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Αβραμόπουλου ενσωματώνει τους ΝΑΖΙ σε "εθνικά μέτωπα" για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα εφοπλιστών, τραπεζιτών και βιομηχάνων της πολεμικής και ενεργειακής βιομηχανίας (ας θυμηθούμε και τις δηλώσεις Βαρδινογιάννη, αλλά και το ρόλο του STAR στην μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη").
Το ξαναλέμε: αυτοί οι όροι έφεραν την ανάδυση των ΝΑΖΙ στον Ελληνικό Στρατό.
Τα έργα όλων αυτών, τις επιλογές της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας πληρώνουν τώρα οι συνάδελφοι φαντάροι. Είναι τα αποτελέσματα της ηγεσίας του ΑΓΕΣ Στεφανή!
Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου