Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Η Ξεφτίλα να υπηρετείς σε φυλάκιο του Ελληνικού Στρατού

Η παρακάτω επιστολή αξιωματικού είναι ένα πραγματικό ράπισμα για τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και τον ΑΓΕΣ Στεφανή, ένα πραγματικό στραπάτσο για τους Λόχους προπαγάνδας και δημοσίων σχέσεων που έχουν συγκροτήσει για να προβάλλουν "το έργο τους".
Γιατί το έργο τους δεν είναι οι φωτογραφίες, τα βίντεο, η ελεεινή μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη" της χυδαίας ΕΡΤ.
Θυμάστε που ο ΥΕΘΑ Καμμένος απαιτούσε την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ των φτωχών Γυναικών στον Στρατό;
Δείτε τι εννοούσε.... 
Αν τολμούν οι αξιωματικοί να μιλήσουν έτσι αποκαλυπτικά, φαντάσου τι έχουν να πουν οι συνάδελφοι φαντάροι:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 
“Μεταβαίνοντας στο φυλάκιο του νησιού διαπίστωσα ότι έπρεπε να διαμείνω με 20 στρατιώτες και 2 στελέχη, σ΄ έναν πολύ μικρό χώρο…Το να μπορέσει κάποιος να κοιμηθεί είνα αδύνατο,αφού εκ των πραγμάτων υπάρχει πάντα κίνηση στον χώρο…
Νυχτερινή υπηρεσία έχεις μόνιμα και στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που απομένει, εκτελείς και 3-4 συναγερμούς για να ΄σαι “εκπαιδευμένος”…
Η βρώμα στο θάλαμο καθώς και στις τουαλέτες ανυπόφορη παρά τις προσπάθειες όλων. 
Κατά διαστήματα υπηρεσία εκτελεί και μία γυναίκα η οποία κοιμάται στον ίδιο χώρο κι έχει κοινή τουαλέτα.
Διοικητής στο φυλάκιο Λοχαγός από ΣΣΕ .Όταν του τέθηκαν από ΕΠΟΠ και ΕΜΘ τα θέματα με ύφος αρχηγικό απαντά ότι δεν είναι δικό του θέμα αλλά της Ταξιαρχίας.
Όταν μια κοπέλα του ζήτησε να χρησιμοποιεί τουλάχιστον τη τουαλέτα του Αρχιφύλακα, εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν προβλέπεται, είναι για τον αρχιφύλακα , με πλήρη αδιαφορία για πιθανά γυναικολογικά προβλήματα που μπορεί να προκληθούν.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι παράπονα αποφυγής της συγκεκριμένης υπηρεσίας αλλά παρατηρήσει και έντονοι προβληματισμοί χαμηλόβαθμων στελεχών που εκτελούν πραγματικές υπηρεσίες και που δεν ανοίγει κανένας τ΄ αυτιά του να ακούσει και να δώσει λύση. Η δικαιολογία να μην πήγαινες στο στρατό ή αν δεν σου αρέσει παραιτήσου, έχει ξεφτίσει και τα λεφτά που παίρνουμε τα τιμάμε κι ας είναι ψίχουλα. Δεν αποφεύγουμε τίποτα απλά ζητάμε ίδιες συνθήκες εργασίας για όλο το προσωπικό.
Λύσεις; Δυο πρόχειρες:
Ας μας τοποθετήσουν ένα ,δυο κοντέϊνερ .
Ας μεταθέσουν 1-2 στελέχη με τις συγκεκριμένες ειδικότητες που στέλνουν εμάς,ώστε και να μένουν σε  σπίτια του νησιού χωρίς ταλαιπωρία και μετά από 2 χρόνια με τα μόρια που θα ΄χουν μαζέψει θα πηγαίνουν όπου θέλουν.

Δύσκολο ε;”

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΣΤΟΛΗ
ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΓΕΣ, ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου