Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Ιστορίες φαντάρων από το παρελθόν... 273 ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩ

Η εμπειρία του Στρατού και της υποχρεωτικής στράτευσης είναι κάτι που την κουβαλάς για πάντα.
Πρωτόγνωρες εμπειρίες, δύσκολες καταστάσεις που η φιλία και η συναδελφικότητα είναι οι απαραίτητες προυποθέσεις για να αντιμετωπίσεις.
Εκεί που αναδεικνύεται ότι σκάρτο ή καλό και αξιοπρεπές έχει ο καθένας μας, ωθώντας είτε στο βύσμα, τον ατομισμό και την υποταγή, είτε στην αντίσταση, στην συλλογική υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Ο υποταγμένος, ο ατομιστής και ο "παρτάκιας" όμως είναι και αυτός που έχει προλάβει "να φιλήσει κατουρημένες ποδιές"  για να πάρει το (Ι5)...
Απέναντι σε όλα αυτά στέκεται το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η έμπρακτη, καθημερινή πάλη για τα κοινά δικαιώματα, ο αγώνας των στρατιωτών που αμφισβητούν τον εθνικισμό και την πολεμοκαπηλεία, τον ρατσισμό και το φασισμό.
Η παρακάτω επιστολή που λάβαμε πρόσφατα αποδεικνύει την αξία των "δεσμεύσεων" των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ

273 ΣΕΙΡΑ . 

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ . 
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΤΣΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΜΕΤΑ 1 ΜΗΝΑ ΛΥΒ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ;

 ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ;
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ 
- Ενωθείτε Μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου