Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

543 ΤΕ Κω: Αντιμετωπίστηκε η βρωμιά και η δυσωδία μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...
2018, Έτος Μέριμνας για το Προσωπικό υπόσχονται οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Βίτσας.
Κυνηγάνε λοιπόν τα κανάλια, δίνουν συνεντεύξεις και προπαγανδίζουν το έργο τους...
Και Όμως...
Η πραγματικότητα των μονάδων τους διαψεύδει.
Αποκαλύπτει ότι όλα αυτά είναι φθηνή κυβερνητική προπαγάνδα των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αντί να ασχοληθούν με τα προβλήματα που μας δημιουργούν, προσπαθούν να μαζέψουν ψήφους, να μειώσουν το τεράστιο πολιτικό κόστος της άθλιας και αντεργατικής πολιτικής τους, να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους, να επιτεθούν σε όποιον τους ασκεί κριτική και ζητά λύσεις...
Μήπως και διασωθούν στις επόμενες εκλογές!
Αλλά τα προβλήματα είναι εδώ.
Και το μόνο που παραμένει σταθερά στο πλευρό των φαντάρων και των οικογενειών τους είναι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Γιατί συνάδελφοι μόνο με το Κίνημα των Φαντάρων, μόνο με τον Αγώνα και την Αποφασιστική Πάλη μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χακί καθημερινότητας.
Όπως ας κατήγγειλαν συνάδελφοι και οι γονείς τους,  Φαντάροι που υπηρετούν σε μονάδες από όλα τα Δωδεκάνησα έχουν συγκεντρωθεί στο 543 ΤΕ στην Κω, προκειμένου να περάσουν το βασικό στάδιο στρατιωτικής, τα ΣΠΕΝ.
Στην πραγματικότητα τους αναγκάζονται να διαβιούν σε ένα βρώμικο κτίριο, το οποίο χρησιμοποιείται περιοδικά. Λόγω της έλλειψης συνεχούς και συνεπούς συντήρησης και καθαριότητας τους κτιρίου οι θάλαμοι και οι τουαλέτες που χρησιμοποιούνται από τους φαντάρους είναι σε ελεεινή κατάσταση. Στις καταγγελίες τους επισημαίνουν την έλλειψη ζεστού νερού, γεγονός που τους Απαγορεύει να κάνουν έστω και ένα μπάνιο.  
Ουσιαστικά, η ανύπαρκτη υγιεινή και οι αισχρές συνθήκες απειλούν την Υγεία των φαντάρων.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με χθεσινή του ανακοίνωση γνωστοποίησε τα προβλήματα και απαίτησε την παρέμβαση της διοίκησης και του ΓΕΣ.http://diktiospartakos.blogspot.gr
Η διοίκηση της μονάδας αμφισβήτησε τα όσα κατήγγειλαν οι συνάδελφοι και οι γονείς τους.  
Το θετικό είναι ότι έγιναν κινήσεις για την αντιμετώπιση της αρνητικής κατάστασης.
Οι διαβεβαιώσεις που δίνει η διοίκηση 543 ΤΕ στη Κω, η εικόνα που μεταφέρουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, αλλά τα όσα μας μετάφεραν εκ νέου στρατιώτες και γονείς, δείχνουν ότι κάτι άλλαξε.
Η υγιεινή εξασφαλίστηκε, ενώ ζεστό νερό υπάρχει αρκετό μετά την αύξηση των ωρών θέρμανσης.
Όμως, εξίσου απαράδεκτη υπήρξε η συμπεριφορά της διοίκησης του , απέναντι στους γονείς.
Τέλος, η εμπειρία αυτή των Στρατευμένων είναι το καλύτερο μήνυμα για όλους τους συναδέλφους, το μεγαλύτερο κάλεσμα αγώνα στους Νεοσύλλεκτους της Σειράς Ιανουαρίου 2018.

 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου