Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

5o ΕΤΕΘ στην Κω: "έσπασε" ο τσαμπουκάς των ένστολων τραμπούκων

Μεγάλη αίσθηση έκανε στο 5ο ΕΤΕΘ η επιστολή καταγγελίας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Είναι χαρακτηριστικό της θρασυδειλίας των τραμπούκων στελεχών ότι μπροστά στις "άνωθεν" παρεμβάσεις που προκάλεσαν οι αντιδράσεις των φαντάρων και των γονιών ξέχασαν τις βρισιές και τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν  τους υφισταμένους τους.
Να τους θυμίσουμε λοιπόν το νυχτερινό καψόνι που υπέβαλαν τους φαντάρους τον Οκτώβριο, όταν ξυπνώντας τους μεσάνυχτα, τους διέταξαν να παραταχθούν και σε στάση "προσοχής" τους κατάβρεχαν, απαιτώντας από τους στρατιώτες να μένουν ακίνητοι και να δέχονται κατάμουτρα το νερό με μεγάλη ένταση.
Οι "άνδρες" αυτοί Έλληνες Αξιωματικοί, γελούσαν και ειρωνεύονταν όποιον φαντάρο επιχειρούσε να προφυλαχτεί.
Για τέτοια στρατιωτική εκπαίδευση μιλάμε είναι Υπερήφανοι στις Ειδικές Δυνάμεις...
Βεβαίως, ο λαός μας του λέει αλλιώς κάτι τέτοιους τύπους που κάνουν κατάχρηση εξουσίας: ψευτόμαγκες τους λέει και διάφορους άλλους χαρακτηρισμούς, που όσο και να τους αξίζουν, οι φαντάροι και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν θα πέσουν στα λασπόνερα που κολυμπούν... 
Είναι όμως ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον Ελληνικό Στρατό και αποκαλυπτικό του χαρακτήρα των στελεχών στο 5ο ΕΤΕΘ, ότι δεν τολμούν να δουν τον Ταξίαρχο στα ίσα και να διεκδικήσουν καλύτερη σίτιση παρά το γεγονός ότι ξέρουν ότι το φαγητό δεν φτάνει!
Η Διοίκηση της μονάδας γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν, έχει ακούσει ξανά και ξανά τα προβλήματα των φαντάρων, αλλά δεν κάνει τίποτε.
Όπως μας αποκαλύπτουν φαντάροι, υπάρχουν συνάδελφοι που πεινούν καθώς η οικονομική κατάσταση τους δεν τους επιτρέπει να αγοράσουν ούτε μια τυρόπιτα από το ΚΨΜ.
Η Διοίκηση της μονάδας πανηγυρίζει όμως για το Γυμναστήριο καθώς την ενδιαφέρουν τα μούσκουλα των στελεχών και όχι  αν οι φαντάροι πεινούν!
Με αυτά και με αυτά, το 5ο ΕΤΕΘ σήμερα γνώρισε τη μεγάλη έξοδο των φαντάρων.
Όλως τυχαίως, πολλοί συνάδελφοι στρατιώτες που είχαν ζητήσει ΜΕΤΑΤΑΞΗ, την έλαβαν σήμερα, έστω και αν είχαν έρθει αυτές από τις αρχές Δεκεμβρίου.
Είδες, πως η επιστολή καταγγελίας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και οι διαμαρτυρίες φαντάρων και γονιών κάνουν πιο γρήγορη τη γραφειοκρατία;
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ένας συνάδελφος μας δε μπόρεσε να τα μοιραστεί αυτά, καθώς βρίσκεται στο ΣΤΕΠ άρρωστος με ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, αποτέλεσμα των όσων κάνουν στους φαντάρους κατά τη διάρκεια των ΣΠΕΝ.
Το ερώτημα είναι αν η διοίκηση το έχει γνωστοποιήσει στην οικογένεια του παλικαριού ή το κρύβει.
Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το παλικάρι να λάβει της καλύτερης νοσηλείας και η μονάδα να αναλάβει τα έξοδα ταξιδιού και φιλοξενίας των γονιών του, προκειμένου να σταθούν δίπλα στο παλικάρι τους.
Θυμίζουμε:     

5ο ΕΤΕΘ στην Κω: "Τον Χριστό σου και την Παναγία σου..." Έτσι εκπαιδεύονται οι φαντάροι στα ΣΠΕΝ

Υβριστές Αξιωματικοί, Επαγγελματίες Σαδιστές που κρύβονται πίσω από την Στολή!  
Ο Στρατός άλλαξε, έγινε πιο δημοκρατικός, σέβεται τους φαντάρους ισχυρίζεται η προπαγάνδα του Υπουργείου Άμυνας...
Μάλιστα, το 2018, θα είναι Έτος Μέριμνας Προσωπικού τονίζουν οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Βίτσας...
Ε λοιπόν, οι συνάδελφοι φαντάροι και οι γονείς τους δεν τη θέλουν τέτοια Μέριμνα!
Απαιτούν την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ και της Ταξιαρχίας καθώς μιλούν για κτηνώδη αντιμετώπιση, εξαντλητικές υπηρεσίες, Υβριστές Αξιωματικούς και Επαγγελματίες Σαδιστές που κρύβονται πίσω από την Στολή!  
Όλοι μιλούν για εξαντλημένους φαντάρους από τις ατελείωτες υπηρεσίες, στα μάτια των οποίων αντικατοπτρίζεται όλη η ταλαιπωρία και η Αϋπνία.
Οι ώρες για ξεκούραση και ύπνο είναι ελάχιστες, -μιλούν για 2 με 3 ώρες ύπνο.
Η επιθετική και υβριστική συμπεριφορά των στελεχών δεν γνωρίζει ωράριο.
Πρόσφατα, απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρουν τον "πράσινο μπερέ" ήταν το καψόνι αργά τα μεσάνυχτα.
Έντρομοι οι φαντάροι, είδαν τα στελέχη να τους υποχρεώνουν να ξυπνήσουν προκειμένου να τους βασανίσουν με μάνικες νερού.
Αυτό το λένε εκπαίδευση...
Μάλιστα, καθόντουσαν και κορόιδευαν παλικάρι το οποίο δεν μπορούσε να αναπνεύσει και πνιγόταν καθώς δεχόταν κατάμουτρα νερό με ισχυρή πίεση! 
Τα καψόνια όμως μέσα στη νύχτα αποτελούν συνέχεια της χυδαιότητας και της ολοήμερης βαναυσότητας.
Η ειρωνεία, οι βρισιές, η αισχρότητα είναι καθεστώς.
Ιδιαίτερα στα ΣΠΕΝ, τα στελέχη "που θέλουν να κάνουν τους στρατιώτες άνδρες", βγάζουν όλα τα κόμπλεξ κατωτερότητας τους, όλη την καθυστέρηση και τα επικίνδυνα συμπλέγματα τους, τα οποία χρίζουν Ψυχολογικής Υποστήριξης άμεσα από τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές.
Με χυδαίες βρισιές επιτίθενται στους φαντάρους και χρησιμοποιώντας φρασεολογία πεζοδρομίου επιχειρούν να τους μειώσουν και να τους τσακίσουν:
Τον Χριστό σου, την Παναγία σου..., προσβάλλοντας τη μάνα και την αδελφή...
Είναι αλήθεια, ναι ή όχι, ότι στέλεχος απείλησε φαντάρο λέγοντας:
"θα σου δώσω χαστούκι και θα πας απέναντι, Μαλ..."
Όλα αυτά φυσικά είναι γνωστά σε όλους. 
Συγκαλύπτονται από όλους και έχουν δημιουργήσει ένα Καθεστώς Ανομίας και Παραβατικότητας!
Εξάλλου, όταν οι πλέον Ανώτεροι σε μια μονάδα Απειλούν τους στρατιώτες ότι θα διώξουν με Αναβολή όσους φαντάρους αντιστέκονται και αμφισβητούν την Παρανομία τους και τη βαναυσότητα τους, καταλαβαίνεται τι πράττουν οι κατώτεροι ιεραρχικά.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι το πρόβλημα στις Ειδικές Δυνάμεις δεν είναι οι φασίστες, που φυσικά και εκμεταλλεύονται αυτές τις καταστάσεις, αλλά οι ίδιες οι Ειδικές Δυνάμεις, το κλίμα και το πνεύμα που κυριαρχεί σε αυτές, με την κάλυψη του Πενταγώνου.
Αυτό συνειδητοποιούν οι φαντάροι και ενώ αρχικά ήθελαν να Καταταγούν στις Ειδικές Δυνάμεις, τώρα θέλουν ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
Από την άλλη μεριά είναι οι Γονείς.
Ο καθένας που μεγαλώνει ένα παιδί, με τι κόπο και θυσίες, για να πάει στον Στρατό, να υποστεί αυτή την ακραία εκμετάλλευση και καταπίεση, αυτή την βαναυσότητα από τους Ένστολους, που όχι μόνο ξεσπούν πάνω μας, αλλά συνειδητά και με σχέδιο ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ Ζωές και Προσωπικότητες.
Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση παρέμβαση της Ταξιαρχίας, του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας.
Αυτοί είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ σε ότι συμβαίνει και θα συμβεί.   

 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου