Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Σουηδία: πανικοβάλλουν τον λαό για Πόλεμο και τον Στρατιωτικοποιούν

Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα φέρει "την ειρήνη και την ευημερία" μας λέει η καθεστωτική προπαγάνδα.


ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Παντού σπέρνουν το ΦΟΒΟ, Στρατιωτικοποιούν τον εργαζόμενο λαό και την νεολαία, αγοράζουν όπλα.
Κέρδη επομένως για τις πολεμικές βιομηχανίες και τις εταιρείες ασφάλειας, κέρδος για τις κυβερνήσεις που απαιτούν "εθνική ενότητα" και ελέγχουν-χειραγωγούν.
Το παράδειγμα της Νορβηγίας ακολουθεί η Σουηδία.
Δείτε πως: 
Η Ρωσία... "κατέλαβε" τη Νορβηγία! Προπαγανδιστικό σήριαλ που καλλιεργεί την ρωσοφοβία! http://diktiospartakos.blogspot.gr
O εντεινόμενος ανταγωνισμός για τον έλεγχο της Αρκτικής επέβαλε την ισότητα στο θάνατο με την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στη Νορβηγία.http://diktiospartakos.blogspot.gr
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ "ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ! http://diktiospartakos.blogspot.gr

Ακολουθεί η Σουηδία...
Η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε την αποστολή φυλλαδίου με τίτλο «σε περίπτωση κρίσης ή πολέμου», σε 4,7 εκατομμύρια νοικοκυριά όπου θα περιέχονται πληροφορίες, για το τι θα πρέπει να κάνουν σε περίπτωση πολέμου… 
Την είδηση δημοσιεύει η βρετανική Financial Times, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για μέτρο που επανέρχεται για πρώτη φορά τον τελευταίο μισό αιώνα, καθώς το προηγούμενο είχε διανεμηθεί στον πληθυσμό το 1961. 
Το φυλλάδιο θα αναφέρει, για παράδειγμα, τη συμμετοχή των πολιτών στην «παλλαϊκή άμυνα» εν καιρώ πολέμου, αλλά και τον τρόπο που θα εξασφαλίσει την ικανοποίηση των βασικών αναγκών όπως για νερό, τρόφιμα και θέρμανση. Θα αναφέρεται επίσης το φυλλάδιο σε άλλες απειλές όπως οι κυβερνοεπιθέσεις, η τρομοκρατία και η κλιματική αλλαγή. 
Το φυλλάδιο, που έχει προσωρινό τίτλο «Σε περίπτωση κρίσης ή πολέμου», θα δοθεί στη δημοσιότητα τον Μάιο. Παρόμοιο έγγραφο είχε διανεμηθεί στα νοικοκυριά το 1961, αν και αργότερα εκδόθηκαν και άλλες εκδοχές του κειμένου, για εσωτερική κυβερνητική χρήση, έως το 1991. 
Από το 2014 η Σουηδία ξεκίνησε να αυξάνει τις στρατιωτικές δαπάνες, επανέφερε τη στρατιωτική θητεία και τοποθέτησε μόνιμα στρατεύματα στο νησί Γκότλαντ της Βαλτικής για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία, ενώ πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις με πολεμικά σενάρια. 
Κερασάκι στην τούρτα;
Πλέον, το μεγάλο ερώτημα που έχει τεθεί και επ’ αυτού διεξάγεται δημόσια συζήτηση με τη συμμετοχή των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, είναι το αν η χώρα θα πρέπει πλέον για την ασφάλειά της να επιδιώξει την ένταξή της στο ΝΑΤΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου