Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Τώρα τα σαράβαλα που μας σκοτώνουν και τα σκουλήκια στο φαγητό των φαντάρων θα έχουν Πιστοποίηση ISO!

Μας ταϊζουν σκουλήκια, μας περικυκλώνουν κοριοί, αλλά προπαγανδίζουν ISO στις μονάδες!
Το τελευταίο χρονικό διάστημα περισσεύουν οι επιθέσεις, τα ψέματα και η συκοφαντίες της κυβέρνησης απέναντι στο Κίνημα των Φαντάρων, αλλά ταυτόχρονα διεξάγεται μια τεράστια προπαγανδιστική επιχείρηση για να "καλυφθούν" οι δραματικές συνέπειες των Μνημονίων και των περικοπών που επιβάλλει το Υπουργείο Άμυνας.
Λεφτά υπάρχουν για πολεμικούς εξοπλισμούς, ασκήσεις με το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την υποστήριξη του Επιθετικού Πολεμικού Άξονα Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συγκαλύπτει τις τεράστιες ευθύνες της και αποπροσανατολίζει.
Εμείς θέτουμε ξανά τρια συγκεκριμένα ερωτήματα:
1. Σε τι κατάσταση ήταν το Στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που ανετράπη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (18/04/2017)  στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας με αποτέλεσμα, ένας από τους δυο επιβαίνοντες να χάσει τη ζωή του. 
Πρόκειται για τον 23χρονο συνάδελφο δεκανέα που πριν καταταγεί ασκούσε το επάγγελμα του οδηγού ΤΑΧΙ.
2. Τον πόλεμο κατά των κοριών το ΓΕΣ την θεωρεί "χαμένη υπόθεση";
Έχουμε φτάσει στο 2018 και οι κοριοί εντοπίζονται όχι μόνο σε μονάδες της παραμεθορίου αλλά και σε ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Κατάταξης Νεοσυλλέκτων, αυτό του ΚΕΠΒ Θήβας.
Μάλιστα, η διοίκηση αρνιόταν να το αντιμετωπίσει και το είχε "χρεώσει" στους φαντάρους που έπρεπε με δικά τους έξοδα να αγοράσουν τα μέσα που απαιτούνταν. Με κατάληξη το 401 ΣΝ για φαντάρο που αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα μετά την χρήση των φαρμάκων τα οποία απαιτούν επαγγελματική εμπειρία.
3.  Γιατί το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και δεν απαντούν στις καταγγελίες για τα άθλια γεγονότα που σημειώθηκαν στο ΚΕΝ Μεσολογγίου όταν το γεύμα που προσφέρθηκε σε εκατοντάδες συναδέλφους περιείχε σκουλήκια.
Είναι υπεύθυνη στάση να διαδίδουν μέσω των δημοσιογράφων-παπαγάλων τους στα μιλιταριστικά σαιτ ότι οι φαντάροι έκαναν λάθος και "παραξήγησαν" τα μπαχαρικά που θεώρησαν σκουλήκια στην σούπα;
Σε αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απαντήσουν οι Υπουργοί Π.Καμμένος και Δ.Βίτσας. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δεσμευτούν ότι δε θα επαναληφθούν.
Και όχι να προπαγανδίζουν ότι "με ταχείς ρυθμούς στην διαδικασία πιστοποίησής τους κατά ISO Μονάδων και Υπηρεσιών του Στρατού Ξηράς". 
Δηλαδή, με ορισμένες μονάδες βιτρίνα προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την συνολική εικόνα.
Να θυμίσουμε ότι πριν συμβεί αυτό που συνέβη στο ΚΕΝ Μεσολογγίου, είχαν προηγηθεί καταγγελίες φαντάρων για την ποσότητα και ποιότητα των γεμάτων στο συγκεκριμένο ΚΕΝ, αλλά και σε άλλα.
Το ΓΕΣ είχε απαντήσει, προπαγανδίζοντας με φωτογραφίες ¨την ποιότητα" της σίτισης  που προσφέρει στο Πεντάγωνο.
Και σε δύο μέρες έγινε αυτό που έγινε στο Μεσολόγγι...
Διαβάζουμε:
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, με σκοπό την εφαρμογή νέων καινοτόμων μεθόδων και αντιλήψεων που αφορούν στην παροχή πιστοποιημένων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών από το σύνολο των Μονάδων, Υπηρεσιών και Καταστημάτων του Στρατού Ξηράς, προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην διαδικασία πιστοποίησής τους κατά ISO (International Organization for Standardization).
Συνολικά μέχρι σήμερα, έχουν πιστοποιηθεί 21 Στρατιωτικοί Φορείς και Υπηρεσίες. Είναι σε εξέλιξη η πιστοποίηση άλλων 37, ενώ διερευνάται η δυνατότητα πιστοποίησης σε 23 επιπλέον Φορείς και Υπηρεσίες.
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου