Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

2000 Ευρώ το μήνα δίνει το καθεστώς Ερντογάν αλλά δεν βρίσκει Μισθοφόρους Ατάκτους!

Δυσκολίες στην εξεύρεση εθελοντών άτακτων στρατιωτών που θα πρέπει να εισέλθουν στο Afrin αντιμετωπίζει ο Τουρκικός Στρατός αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα artigercek.com όπως δημοσίευσε η ιστοσελίδα tourkikanea.gr η Άγκυρα πρότεινε σε Τούρκους πολίτες πολιτοφύλακες της περιοχής Sirnak να πολεμήσουν στο Afrin έναντι 65 ευρώ την ημέρα δηλ. 1.950 ευρώ τον μήνα
Αν και οι Τούρκοι έχουν στείλει στο Κουρδικό Καντόνι χιλιάδες άνδρες κυρίως των Ειδικών Δυνάμεων από την 1η, 4η, και 10η Ταξιαρχία Κομάντο και των τεθωρακισμένων, οι οποίοι μάχονται μαζί με χιλιάδες αντάρτες του FSA, φαίνεται ότι οι απώλειες και οι ανάγκες για την προέλαση των δυνάμεων εισβολής στα έξι μέτωπα του Afrin είναι μεγάλες.
Παρα τον σημαντικό αριθμό δυνάμεων από τον τακτικό Τουρκικό Στρατό που συμμετέχει σε αυτό τον πόλεμο, οι Τούρκοι χρησιμοποιούν κατά κόρον τους αντάρτες του FSA ως την κύρια στρατιωτική δύναμη εισβολής σε συνεργασία με τους Καταδρομείς των παραπάνω Ταξιαρχιών, ώστε να περιορίσουν τις απώλειες.
Όμως όπως φαίνεται τόσο η ποιότητα των στρατευμάτων αυτών όσο και τα πολλαπλά μέτωπα που το σχέδιο εισβολής στο Afrin περιλαμβάνει οδήγησαν της ηγεσία του Τουρκικού Στρατού στην απόπειρα στρατολόγησης Τούρκων πολιτών που εργάζονται για το Τουρκικό κράτος ως Πολιτοφύλακες σε Κουρδικά χωριά στις περιοχές Silop, Ulundure και Beytüşşebap της επαρχίας Sirnak.
Αν και η αμοιβή είναι ιδιαίτερα δελεαστική για τα τουρκικά δεδομένα τελικά οι πολιτοφύλακες δεν δέχτηκαν την πρόταση να πολεμήσουν για το τουρκικό κράτος στο Afrin…. http://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου