Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

871 ΑΒΕΚ: Για πόσο καιρό ο Στρατός θα κάνει ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ φαντάρων; Να χαίρετε το ΓΕΣ το Διοικητή του 871 ΑΒΕΚ

Αν υπήρχε μηχανή του χρόνου τότε ο ΑΓΕΣ Στεφανής θα έπρεπε να στείλει μετάθεση στο Μάλι το Διοικητή της 871 ΑΒΕΚ προκειμένου να κάνει τον Επιστάτη σε σκλάβους.
Ναι έχει τα προσόντα.
Και ο ΑΓΕΣ Στεφανής το γνωρίζει καλά.
Βρέθηκε εξάλλου αρχές της βδομάδας (τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018", στην 871 Αποθήκη Βάσης Εφοδιασμού Καυσίμων (871 ΑΒΕΚ) (871 ΑΒΕΚ) και στο 3ο Τάγμα Υλικών (3ο ΤΥΛ).
Ο ίδιος ο ΑΓΕΣ Στεφανής πέντε (5) φορές του έκανε συστάσεις για τον απότομο και αναξιοπρεπή τρόπο που φέρεται στους υφισταμένους του.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η επιστολή καταγγελίας των φαντάρων ήταν αναμενόμενη επομένως τόσο για το Διοικητή, όσο και τον ΑΓΕΣ Στεαφανή.

Σε αυτή οι συνάδελφοι καταγγέλλουν ότι τους "κόβει" τις εξόδους χωρίς λόγο: η υπηρεσία τους πάει 3-1 και ακόμη και αν έχει κόσμο η μονάδα, τότε θα βρεθούν και θα προστεθούν επιπλέον υπηρεσίες ώστε ο Διοικητής να δείξει έργο και η κατάσταση να χειροτερεύσει για τους φαντάρους.
Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα στρατόπεδο που οι στρατιώτες είναι ΣΚΛΑΒΟΙ: όλο το πρωϊνό είναι υποχρεωμένοι σε σκληρή εργασία.
Το χαμαλοδουλίκι είναι κυρίαρχο: όλη τη μέρα ξεφορτώνουν τεράστια βαρέλια των 250 καλών με υλικά για το Χημείο έως τις 14.00 το μεσημέρι. 
Φυσικά ΝΗΣΤΙΚΟΙ, όπως και οι φαντάροι που εργάζονται κανονικά στα γραφεία ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ και βγάζουν όλη τη δουλειά έως τις 15.00 το μεσημέρι.
Εν όψει της επίσκεψης του ΑΓΕΣ Στεφανή, ο Διοικητής πραγματικά τους "έσκισε" προκειμένου να δείξει "καλό πρόσωπο" στο Αρχηγό.
Ατελείωτες καθαριότητες, βάψιμο και ξαναβάψιμο της μονάδας.
Η φαιδρή παράσταση που έπρεπε να δοθεί στον ΑΓΕΣ Στεφανή τον έκανε να υπερβάλλει ακόμη περισσότερο, να Αυθαιρετεί και να Απαιτεί το βάψιμο χώρων ανά πέντε (5) μέρες γιατί δεν του άρεσε το χρώμα!
Όμως, οι τυραννισμένοι και κουρασμένοι φαντάροι δεν θα προσφέρουν μόνο ως ΣΚΛΑΒΟΙ έως το μεσημέρι, αλλά επίσης θα πρέπει να δώσουν δύο (2) και τρία (3) νούμερα Υπηρεσιών: 5ωρη υπηρεσία πύλης, Περίπολα (20.00-22.00 και 02.00-05.00)  και φυσικά σκοπιές!
Να επισημάνουμε και άλλες παραμέτρους που έχουν ιδιαίτερη σημασία:
την κατάσταση αυτή υφίστανται φαντάροι που έχουν κάνει Παραμεθόριο και όχι βύσματα.
Παιδιά που έχουν βγει στην εργασία και είναι σκληραγωγημένα.
Καταγγέλλουν λοιπόν ότι η δύναμη της μονάδας είναι εικονική, που σημαίνει ότι στο στρατόπεδο υπηρετούν πολλοί Στρατιώτες Ι4 Άοπλοι (το 1/3 της δύναμης), άρα οι Υπηρεσίες  θα πρέπει να βγουν από τους υπόλοιπους.
Κάτι που βεβαίως δεν σέβεται και δεν λογαριάζει ο Διοικητής!
Οι φαντάροι δεν σιτίζονται κανονικά, ενώ έχουν ξεχάσει τι θα πει Ύπνος...
Να σημειώσουμε ότι ο Διοικητής για να τα έχει καλά με τους μόνιμους δεν τους βάζει υπηρεσία: αυτοί θα κάνουν μόνο ΑΥΔΜ και Αρχιφύλακας πύλης.
Αν μπορούσε ο Διοικητής, ούτε αυτές τις υπηρεσίες δεν θα τους έβαζε.
Οι φαντάροι αισθάνονται ότι αντιμετωπίζονται ως ΕΧΘΡΟΙ και ΣΚΛΑΒΟΙ, που η Διοίκηση δεν σέβεται, θίγει την προσωπικότητα και αξιοπρέπεια τους, ενώ συστηματικά τους Εκμεταλλεύεται Εργασιακά με τον χειρότερο τρόπο.
Επαναλαμβάνουμε, ότι για όλα αυτά είναι ΕΝΗΜΕΡΟΣ ο ΑΓΕΣ Στεαφανής.
Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αντιμετωπιστούν άμεσα τα ζητήματα που θίγουν οι συνάδελφοι.
Τα παραπάνω αποτελούν ένα ακόμη επεισόδιο της ΩΦΕΛΙΜΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ των Π.Καμμένου και Δ.Βίτσα.
Η ΟΡΓΗ και η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΧΤΥΠΑ ΚΟΚΚΙΝΟ!  

 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου